Prijava

Granjka je najzanimljivija pojava na sajtu još od Vlastinarba

Ђес Рахмети тако ти сланине и чварака! Па, како не капираш шта хоће лик? Бедник је искористио породичну трагедију мале Тијане да да лични оглас за пушење курца. Колико болестан треба неко да буде? Колико изопачен? Ако је он ``човек``, онда је Хитлер био у праву. Аутор је кратко речено - монструм.

Дуле Дућко, не вређај покојног Власуљара погрешним исписивањем Његовог имена.

Ja predlažem da se problemi sa obolelim ljudima i decom reše tako što će svaki zaposleni od svojih prihoda izdvajati mesečno određenu količinu novca, i to će da ide u zajedničku kasu solidarnosti, i onda kada se neko razboli, odatle će se plaćati njegovo lečenje. Inače, pošto su to veeeelike pare, od njih bi se mogla izgraditi određena infrastruktura koja bi omogućavala lečenje, školovatli bi se lekari stručnjaci i pomoćno osoblje, gradile zgrade bolnica... Kako sam se samo dobro setioooo... I znate kako bih to nazvao? JEBENO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE!!!

Валдемаре, то јесте једно од решења, али има и боље. Да се од прихода свих запослених издваја за школовање лекара. И онда кад се они ишколују, онда их треба послати у Немачку да стажирају и ако се, далеко било, неко разболи треба само сачекати да операција буде хитна и онда прикупити паре преко смс-а и послати оболелог у Немачку где ће, хвала богу, имати довољан број стручњака спремних за такве подухвате. И то би се звало, нпр, СТРАТЕГИЈА ЗДРАВЉЕ 2020!

Tražili ste kapitalizam, dobili ste ga... naravno da u kapitalističkom sistemu nema para za lečenje siromašnih... samo jako bogati imaju pravo na život... socijalna eugenika, preživljanje najgrabljivijih...
Ne vidim da bilo šta može da se promeni na bolje u skorije vreme, samo se plašim da ne bude mnogo gore... I onako verovatno uskoro dolazi režirani treći svetski rat da istrebi sve ovo što se nakotilo toliko, posle toga ono malo što je ostalo biće ujidinjeno pod jednom zastavom novog svetskog poretka... gledajte malo šta se dešava u svetu i šta nam se svima sprema, već je počelo sa Sirijom i Iranom a završiće se atomskim bombama.
Nadam se da sam glup-lud i da grešim.

Biće nas 2000000 i dobro će se živjeti.

Jer Skočko piša po sirotinji.

овај лик што је написао ово је болид... после 7 реченица ми се згадио. Кретен глупи

Valdemare, nije to baš tako kao što misliš. Ne volim da pričam o tome, ali da napišem primer mog brata koji se lečio od raka. Iako smo svi u porodici zdravstvetno osigurani, kada je došao trenutak da nam država pomogne, svi su kulirali situaciju i pravili se ludi. Boravak u bolnici, preskupi lekovi, cimanje iz Leskovca u Beograd svake treće nedelje, put u Istanbul na lečenje i mnoge druge stvari za koje se misli da su sitne ali kada se nakupe nisu nimalo naivne. Ogromna svota novca je bila u pitanju. Nismo dobili jedan jebeni dinar, sve je išlo iz naših džepova.

školovatli bi se lekari stručnjaci i pomoćno osoblje,

Jeste, stručnjaci. Stručnjaci koji su kada je najkritičnije bilo dizali ruke i odbijali, ali bukvalno odbijali da ga pregledaju sve dok nismo zavukli ruke u džepove i dali im kintu za jebeni pregled. Nikada neću da zaboravim situaciju kada smo ćale i ja ušli u ordinaciju kd jednog maloumnika, koji nije želeo da mi pregleda burazera zato jer je žurio na rodjendan. Ali je našao vremena kada mu je ćale dao 100e. Tako da, molim te nemoj da mi pričaš o zdravstvenom osiguranju i tim sranjima kada nam je država odavno u kurcu.

Шта мислите о томе да се придружимо човеку?

Šta si ti? Peisitanatos? Mada...ovo je najgori od svih mogućih svetova...lol

Па, оно...текст је ништа што сваком иоле разумном човеку не прође кроз главу бар на недељном нивоу. Но, ипак, нема ту помоћи. Мислим, нама, овом друштву, овој земљи. И није ми мука од тога где живим, већ што сам исти као и они које пљујем.

Promeniti naziv teme u : Шта мислите отоме да се придружимо чоjеку?

Погледајте оне лобање у коментарима, гори него текст..

ljudi, ala ste vi besposleni kad u leto palamudite na internetu o ovakvim sranjima. a i koji kurac ja pisem sad... ccc. hocu da kazem, ljudima je pun kurac svega, ne interesuje ih nicija tragedija u smislu da pomognu, svi skrecu pogled. ako je to uopste i bilo pitanje jer me zaista mrzi da citam sve nebuloze koje ste iskenjali. toliko u ovom javljanju.

axelF još samo da si dodao 'ee srbijo medju šljivama' i 'ko poslednji izadje neka ugasi svetlo' i pravi si internet govornik

Valdemare, nije to baš tako kao što misliš.

Pa ja sam ironičan sve vreme. Hoću reći da se taj princip prikupljanja para od svih i upotreba istih za lečenje bolesnih i zove zdravstveno osiguranje, koje bi trebalo da pokriva takve stvari, ali kod nas nekim čudom ne funkcioniše.