Prijava

Партизан је јуче одиграо најгору утакмицу од свих њихових које сам одгледао до сад, а мислим да сам 90% европских утакмица Партизана одгледао у последњих 15 година

Ovo da potvrdim ja koji sam gledao 100%. Juče sam to rekao. Čak i kada smo ispali od onih ribara iz Šamroka, igra nije bila ovoliko loša. Mi smo se juče provukli jedva, na sreću, protiv kako reče lepo Peki, ekipe koja je na nivou prosečnog srpskog drugoligaša. Nikada nisam video ovoliko jadan Partizan.

Што Џони каже, 1:1 није лоше, али бре до пре пешес година су вечити овакве екипе трпали са 3 комада минимум. Много слабо, фудбал нам је гори из године у годину, ако се овако настави, следећих година би већ крајем јула и почетком августа могли да завршавају европске сезоне.

Da, ovi indijanci su od Partizana i Zvezde pre samo desetak godina primali po pet, šest komada laganezi, a nisu oni sada ništa bolji, nego smo mi daleko gori. Juče je sama fizička sprema igrača Partizana lošija nego pre deset godina, a pre desetak godina su u Partizanu igrali ozbiljni alkoholičari.

Jagodina dala gol, a komentator kaže da igraju bolje nego prvo poluvreme. Bilo bi lepo da izjednače.

Ovo što ja vidim sada, odlična utakmica u Jagodini. Puca.

Dobro se Jagodina nosi sa Rubinom, bar se nisu obrukali.

Dao bih ova 3 ciganska kluba u zamenu za prolaz Jagodine.

Neka prođe bilo ko i svako ako može.

Zvezda ne bi mogla da igra na VOS-u. Ladno bi mogli da im kažete da sačekaju. I da pobede ove vulkance sa Islanda 10-0 ostavljaju tragikomičan utisak. Partizan nisam gledao, ali rezultat sve govori. krivi su nam i mediji. Jebiga, dinamo Zagreb pobedi tri nula, a mediji napadanu zašto nije 15 nula. KOd nas sve ravnodušno ili nekritički. Jebiga.

Za sada sam ispratio prvo poluvreme Zvezde i dobro, to je jedna od onih utakmica u kojoj ne možeš da oceniš baš snagu Zvezde, jer je rival ipak jako loš i pravi su turisti u pitanju. Zvezda igra lagano, mislim da će dati još dva, tri komada do kraja. Bajko je kritičan dosta, tačnije imao je onu jednu jako kritičnu intervenciju, ali ništa više od Islanđana, koje je neko lepo nazvao "simpatičnim" i kojima je dobro došla šetnjica po Beogradu.

1-3 Jagodina. Ozbiljna greška Gogića. Ne znam kako onakva glupost može da mu padne na pamet.

ono juce me potseca na neke evropske timove kada dodju u srbiju. dodju sa stavom bolji smo, posteno se ne oznoje za 90 minuta, kilave, glume manekene, umuljaju nesto u 90minutu i odu sa pozitivnim rezultatom kuci na revans. verujem da nismo imali ovo na umu kada smo zeleli da igramo kao evropski timovi.

trenutno gledam jagodinu (vise me zanima zvezda ali racunam bice vremena i njih da gledam)

nisu napunili stadion protiv rubina, velika steta i bruka mada delom je to i zbog utakmice u beogradu. igraju hrabro, borbeno, da veruju u sebe i ne prave pocetnicke greske bio bi to i bolji rezultat. ipak 3 gola u mrezi u jagodini je stvarno previse.

dodju sa stavom bolji smo, posteno se ne oznoje za 90 minuta, kilave, glume manekene, umuljaju nesto u 90minutu i odu sa pozitivnim rezultatom kuci na revans. verujem da nismo imali ovo na umu kada smo zeleli da igramo kao evropski timovi.

Tako je i meni delovalo. Dešavalo nam se sto puta tako nešto kod nas kada dođu neki timovi jačeg renomea.

2-3 Jagodina. Odlično igraju. Daju sveod sebe. Trude se. Isprsili su se protiv jačeg i bogatijeg Rubina i nisu igrali kao pičke.

2 3 u jagodini, bravo curani. jos jedan pa tamo bunker :)

Ovaj Zvezdin Dauda izgubljen neki decake.

Jagodina je zaslužila aplauz publike. Gledao sam prvih pola sata i poslednjih 15 minuta. Hrabro su igrali. Baš su se trudili. Na kraju sam gledao kako su sabili Rubin u šesnaest što im onomad ni partizan nije uradio iako je kući remizirao. Iscimali su se maksimalno. Skoro da nema šanse da prođu i realno ispadaju ali nisu se osramotili. Na kraju, možda nisu morali da izgube uopšte, ali Rubin je iskusnija i bolja ekipa.

Jagodinci previse uplaseno usli u mec.

Da, malo su isuviše repektovali Rubin, ali opet Rubin i jeste ekipa za respekt za bilo koji naš klub. Ovo im je dobro iskustvo, a ako nastave da igraju dobro kod nas, nastave da igraju Evropu i narednih godina, svako iskustvo dobro dođe.

Ja ne verujem da bi Partizan uspeo da uvalja Rubinu gol.