Prijava

Jednog lika iz mog sela zovu FIKUS. Lik je umetnik, slika, izrađuje neke kurčeve od drveta, ovo ono, prepustio se umetnosti, što apstraktnoj, što drugih vrsta. Ređe se kupa, ako se i kupa, meni je lik baš okej, što ga zovu fikus, pojma nemam, ali je meni dobar čovek.

A znam jednog lika kontra primer, prezivao se Grubačić, u osnovnoj svi ga zvali Gruba, a to mu laskalo, bio badass panker. A kad je došao u srednju, svi ga zvali Andrej, nije uspeo da nametne stari nadimak, izeo je guzicu svoju od muke :)
EDIT A imam teču, svi ga zovu Mića Ljiga. Dođe u goste, uvali se, nikako da ode, smara da umreš, frflja tako da ga niko ne razume, ganja sve da slika nekim šugavim fotoaparatom i onda kad dođe ponovo, pokušava da ti naplati slike koje je uradio. Kreten.

ja mislim da Tilmo ovo i ne čita :D
smorina je za čitanje

Тадић. Али не зовемо лика стално тако. Лик има невероватну потребу да се извињава, типа кад уђе у продавницу реченицу почиње са - извините, да ли имате... Па, извините, одвезала вам се пертла. Извините што упадам у реч. Извини, има једно пиво за мене...

Милосрдни. Звали смо га тако, мислим још га зовемо, јер његво име (Срђан) означава некога ко је милосрдан. То смо прочитали на Википедији и од тад га тако зовемо :)

PERA KURAC!!! NE ZAJEBAVAM SE

Đoko Lambada, jedna mu je noga kraća.

Krmača. Lik je jah'o krmaču i tako ga zovu čitav život.

МИКИ КАРАВАЈКО

МАЈА КАРАПАНЏА

ЗЛАТКО КОЦ

Бата Кучка. Везе немам зашто. Добар човек, ал' прича брзо и неразумно па га нико не ферма.
Драган Телац. Исто енигма, мада има килажу за једно натпросечно теле.
Гоги Лисица. Оправдава надимак.
Фамилија Црнопурке. Презивају се Спасић, али их сви ословљавају са Црнопурке/Црнопурчићи. Не знам ни зашто, ни шта му то дође. Нек напише неко ако зна.

ЕДИТ: Фамилија Радојковић. Деду звали Пацов, оца Миш, а клинца хтели цију-цију, али није се задржало дуже од 5,6 месеци.

Lale "Gospa Lena",

Slavka Pravoslavka,

Steva Ljuštipatka,

Cane Džgut

Mile Džingur

Pera Kiselina

Mica Trocevka

Stojan Ubavinja

...sve ih znam lično...

Ана Канапче, због врло карактеристичне грађе.

Kontam da kod svakoga ima neki Istina...

elem, Buzga. Jer, jednostavno je buzga.

Glavurdan - logično ima veliku glavu.

Darko papana. Ne secam se zasto. Zoki magarac. Darko guzer. Imo dupe ko SSSR.

Uške
Caker
Ćup
Zričak
Jarac
Kucin
Bole

-Лик из основне, Дарко Ринглов - не знам што Ринглов, тако га једноставно назвали и он од првог разреда остаде Ринглов, можда зато што је био најмањи у свом одељењу, али и најнадрканији лик у генерацији, двапут био пред искључењем јер је воло да се побије;
-Пишта- лик се уствари зове Ненад, ал га сви зову Пишта, такође се не зна што; познат у Футогу по томе што изводи свакакве егзибиције на два точка: прво се залети Бемикс бајсом, па онда стави ноге на корман и тако иде низ улицу и пали цигар; онда вози Апенца на задњака целом улицом исто с пребаченим ногама преко кормана;
-Кеза- Керкез се презива па зато; маскота Новог Футога, ко Кезу није видео, тај није прошао кроз Футог, кад чујем њега ујутро знам да је пола 9, тачнији је од сата

kolege sa posla
brzi
mrtvi/mrtvajlo - taj je jos brži
deda - matori lik, tj najstariji od svih
mile cepelin - velika vugla
ovi nisu sa posla:
šmudla - ne znam zasto
mire
šućur
krcko...
a ima i onih pprodicnih nadimaka ali o tome kasnije...

Možda volo da jede ringlova?

Злоћа - лик је цар и добар ко лебац али изгледа као неки зли мастермајнд.