Prijava

Posteno da kazem, nisam gledao uopste coveka, ali i Zervinjo i Ziru su bili cudesni u svom malom okruzenju, a kad su dosli u veliki klub, pokazalo se da ipak nisu neka klasa.

Mislim, nisam nabrajao druge velikane kao sto su Samak i slicni, mislim da nema potrebe nabrajati jer ih je previse.

mali jebe keve ,jos je pola godine od klipa jos vise napredovao ,16 golova u primeri ,mislim da je davao i u ls, gledao sam ga kad je igrao protiv junajteda ,jeben igrac

https://www.youtube.com/watch?v=mzcPUNgZ5AA

Dobar je Griezmann, u pravi koacing, moze izrasti u strasnog igraca. Zato bi mu Liverpul legao ko budali samar.

Zainteresovani su navodno i Luzerpul i Ljancester, ali s obzirom na to da se jos ne zna ko dolazi u Ljancester za menadzera, realnije je da se za njega bore L & A.

Uh, njega sam imao u LŠ fantaziju (koji sam batalio) i usro se skroz.

Načuo sam nešto da će sutra Kalaš, Kristijansen, Nejtan Ake i možda Luis Bejker biti u prvoj postavi za Čelsi. Ako stvarno tako bude, Liverpul mora da dobije utakmicu. Al' Murinjo je to, ne bi me čudilo ni da Azar zaigra onako povređen. Mislim da će Kejhil da odmara i čak sam prilično siguran u to pošto protiv Atletika mora da igra. Tako da su najrealnije opcije za štoperski par David Luiz sa Akeom ili Kristijansenom, mada nije isključena ni varijanta sa Ivanovićem. Kalaš će verovatno na desnog beka, ispred Mikel, Matić i Lampard, gore Salah, Ba i možda Šurle/Bejker.

U svakom slučaju, velike šanse za pobedu.

ja tipujem na ovako nesto
..........Scwarzer
Kalas Cahill Ivanovic Cole
...........Mikel
...Lampard....Matic
Salah ...............Schurrle
.............Ba

Pa nisu ovi u Liverpulu bas tolike veverice da poveruju u Murinjovu praznu pricu o drugom timu - sigurno izvodi najjaci tim, igra bunker i kontre ceo mec, jer drugacije ne ume.

Mozda su mind games, ali sasvim je logicno da izvede oslabljen tim. Sanse za titulu u PL su minimalne, a za tri dana kasnije igra mec LS koji mu moze mnogo toga doneti. Ako postavi prioritete pravilno, ovo je sasvim racionalan potez.

Ма и та његова 2 постава, као што је ово Тоњели склопио горе, вриједи пара и пара. Гледај какви све појединци играју. Неће ту Мурињо тек тако положити оружје, ратник је оно, кер, никад се не предаје. Тако ће исутра да буде. Паметан потез му је била ова прича како ће да одигра са другим тимом, само како би скинуо притисак са екипе шта год да се деси. Видјећете сутра, гледаћемо Челси са 130% њихових могућности. Надам се да ће Ливерпул да превазиђе све и да у најмању руку извуче нерјешено.

Cuj nereseno, uzimamo sa 2 razlike. :D

И ја бих волио, али видјећемо. Писало се данас нешто да су се покошкали Шкртел и Суарез на тренингу, вјероватно је велика тензија. Видјећемо све сутра. Даће Бог да буде титула наша, још нисам прежалио 2. мјесто у сезони 2008/09.

Čelsijev tim:

Švarcer - Aspilikueta, Ivanović, Kalaš, Kol - Mikel, Lampard, Matić - Salah, Šurle - Ba

Towelie_

ja tipujem na ovako nesto
..........Scwarzer
Kalas Cahill Ivanovic Cole
...........Mikel
...Lampard....Matic
Salah ...............Schurrle
.............Ba

Ubo sam sve.

Ниси Аспичулету и Кејхила.

Odigrao sam 1-1, sad će Čelzi da dobije 3:1 lagano, tačno osećam.

Lijep sastav Čelzija, ništa od žnj postave, po očekivanjima. :)

kako nije ovo znj nije vas kurcina ali nece da ubaci klince da se liverpul ispisa po njima

Niko od ovih igraca Celsija nije dao vise golova od Skrtela.