Prijava

Саутемптон је ојебо ову сезону, најготивнија екипа у Премијер лиги, стварно је штета што бар квалификације за Лигу Европе неће играти, а оће једна Јагодина.

Baš, bolje bi bilo i za njih i za Junajted da su im pozicije obrnute. Možda bi tada zadržali Lalanu, Rodrigeza itd.

Не волим ни Сити, ни Челзи, ни Ливерпул. Једино од Енглеза искрено волим Манчестер Јунајтед и за њих навијам откад знам за енглески фудбал. Мржња према Ливерпулу ми је урођена из ината према рођеном брату који је одувек волео Ливерпул, те стога навијам за Сити да узме титулу сад. А реално, треба бити неупућен у фудбал да би навијао за један сити.

E NECE OPET MOJ ZADNJI NA STRANI PO DRUGI PUT

Ja poco da "navijam" za Siti jos od kad je Richard Dunne dao dva autogola u derbiju protiv Jedinstva, i tako resio tekmu. Toliko su usrali tu tekmu da sam ih od tad zgotivio.
Fazon posle ih uvek uzimao na menadzeru, secam se neki celavi Sibierski bio, onaj bugarin petrov, wright-filipsi ..

Bili tim ko sad Aston Vila. Mogu da dobiju jake, a mogu i od fenjerasa da puknu 15 razlike

Cisto da ne bude zabune, i dalje me zabole da li ce duzmu ili ne, kao sot me boleo i tih godina.

Мржња према Ливерпулу ми је урођена из ината према рођеном брату који је одувек волео Ливерпул,

hehe ista situacija kod mene.

Ti sigurno mrziš i B. Dortmund? :O

Malo manje ove godine. Ali malo :)

Baš, bolje bi bilo i za njih i za Junajted da su im pozicije obrnute. Možda bi tada zadržali Lalanu, Rodrigeza itd.

Небитна је позиција, ни Манчеста неће изборити квалификације.

Ливерпул је ове сезоне играо најлепши и најефикаснији фудбал, и претпостављам да је неутралцима (већини) жао што ће због лоше одбране и наивности изгубити титулу. Ајде да и донекле разумем да на 3:0 јуриш гол разлику (иако је практично немогуће у две утакмице Премијер лиге победити са 10 голова већом разликом од Ситија (или било кога другог)), али на 3-1 је већ морало мало да се стане на лопту и да не лете напред ко муве без главе. Јебига. Ови што најављују повратак борбе за 7. место следеће сезоне, немају везе с везом. Роџерс је направио одличну атмосферу и мислим да је топ 4 сасвим известан и следеће сезоне, нарочито ако убоду добра појачања. Имам осећај да ће Челзи у новој сезони имати убедљиво најозбиљнији тим и да ће бити велики фаворити за титулу. А ови што пишу Лузерпул за клуб који дели треће место на листи најтрофејнијих светских клубова нек се покрију ушима због глупости којом одишу њихови постови.

Нико са ове теме на почетку сезоне није веровао (надање је друга ствар) да Ливерпул може до 4. позиције, а ево га директно у Лиги шампиона.

И баш зато што знам да иритира ове што се као не пале стране клубове, али се у ствари пале:
http://stuartfrew.files.wordpress.com/2009/04/image10.png

You'll never walk on throne

Има један коментатор са Спорт Клуба, са дужом косом и наочарима, који је још јесенас у оној њиховој емисији (СК Студио се зове) изјавио да ове сезоне сигурно испадају Стоук и чини ми се, баш Кристал Палас. Толико је био самоуверен да ме баш занима како сад кометарише то што су и Стоук, а и Кристал Палас опстали и још су у средини табеле?
Штета и за Саутемптон што су пали у другом делу сезоне. Сад ће да распродају цео тим и следи им борба за опстанак.

Ja sam gledao vise od 50% utakmica Sitija ove sezone(tako uvek zapadalo jbg) i moram da kazem da sam uzivao,sta rade sa loptom silva i aguero,pa kako je drzi ture,pa sve nazad do komandanta kompanija,na pocetku kad su punili svakoga kod kuce 4-5 golova minimum to je bio fudbal,posle usporili,sjebala ih i povreda aguera ,ali nema vise majmuna mancija da ih jebe,bice sad veoma zajebani,ali videcemo dogodine sta nam se sprema.

Има један коментатор са Спорт Клуба, са дужом косом и наочарима, који је још јесенас у оној њиховој емисији (СК Студио се зове) изјавио да ове сезоне сигурно испадају Стоук и чини ми се, баш Кристал Палас. Толико је био самоуверен да ме баш занима како сад кометарише то што су и Стоук, а и Кристал Палас опстали и још су у средини табеле?

Nije samo on, vecina fudbalskih znalaca je prognozirala da se Palas vraca u Cempionsip. I to bi se i desilo da nije dosao Pjulis vrlo verovatno. Inace, koliko je tesko predvideti nesto u fudbalu (narocito engleskom) govori i to da 8 urednika sajta goal.com pre pocetka sezona su prognozirali tabelu na kraju i niko od njih nije uvrstio Liverpul u top 4. Petorica su izabrala Celsi da bude sampion. Svi su racunali Junajted u top 4.
Zato je Premijer liga ono sto jeste. Nista nije nemoguce.

Ови што најављују повратак борбе за 7. место следеће сезоне, немају везе с везом.

Је л' треба да ти се нацрта да Роџерс није калибар Алекса Фергусона, да ће Суарез да оде и да од пласмана Ливерпула у Топ 4 неће бити ништа? Имали су сличну ситуацију 2009. и опет су слeдећe сезонe били далеко од титуле. И опет ће исто да им се деси.

Bilo pre par nedelja na sportklubu emisija posvecena premijer ligi.

I kaze da su okupili fazon 15ak sportskih novinara, sto blic, kurir, sos itd, i pitali ih da kazu ko osvaja, ko ide u evropu i ko ispada.

SVI DO JEDNOG REKLI DA SANDERLEND ISPADA. to bilo pre ovih meceva sa Cezlijem, Sitijem, Mancesterom, Kardifom, kad su bili poslednji sa par bodova manje ispod prethodnog.

Pola je cenilo titulu liverpulu, a po cetvrtina na Siti i Celzi.

Армин је схватио да је Суарез срање играч још ономад кад није дао ниједан гол док је вируоз Дирк Кајт јебо три пута без вађења на сред Олд трафорда.

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201103/76303/ne-jebe-lijep.jpg

Је л' треба да ти се нацрта да Роџерс није калибар Алекса Фергусона и да ће Суарез да оде и да од пласмана Ливерпула у Топ 4 неће бити ништа? Имали су сличну ситуацију 2009. и опет су слeдећe сезонe били далеко од титуле. И опет ће исто да им се деси.

То је био последњи трзај Рафе Бенитеза у Ливерпулу, а Роџерс ће тек да има најбоље дане.

kada se pogleda sastav palaca na pocetku sezone,realno je bilo da se ispasti.uspeli su da se izbore,igrali ljudi.

И да, не хејтујем ја Сити због арапских пара, глупо ми је то, као да се разликују те паре од руских (Челси) или америчких (Ливерпул, Јунајтед). Него ми криво што су слепци имали више среће него памети. Имају 20 и нешто прескупих фудбалера, а титулу им донео Мурињо. Ливерпул са фазон 14 фудбалера замало да им узме титулу.

Isto je bilo realno da Liverpul ne udje u top 4, al igrali ljudi.

U sredu će grmeti na plavoj strani Mančestera IIII FOREVER BLOWING BUBBLESSS, PRETTY BUBBLESSSS IN THE AIRRRR, Pete Dunham će vaskrsnuti, izvadiće kurac i popišati se u usta Vinsu Kompaniju. Škrtel rešava prvenstvo volej udarcem sa 35 metara. Liverpul uzima titulu, arapi prodaju Siti kinezima koji od stadiona Sitija prave najveći stadion na svetu za stoni tenis. Siti se gasi, umire, Zapata bataljuje faks i prelazi na mešanje cementa i gradi najveću benzinsku pumpu u Ulcinju. Towelie od sreće ide u Gvatemalu gde upoznaje doktora Nabuka koji ga klonira u 150000 primeraka. Towelievi se razmnožavaju, dešava se apokalipsa, ljudska rasa umire zbog preteranog towelieizma. Preživljava samo Djulo Mešter. Sudbina čovečanstva će biti u njegovim rukama.

Ево нервирајте се још мало гледајући најготивнији светски клуб:
http://www.youtube.com/watch?v=5iLL57puZPM