Prijava

Стеване, ја бих пре да Ливерпул буде првак него смрдљиви Сити, али је Ливерпул имао ту предност да је играо само Премијер Лигу. Следеће сезоне ће играти и Лигу Шампиона, требаће им више квалитетних играча, питање је колико ће пара Роџерс имати на располагању (Ливерпул нема пара као Сити или Челси, па и Јунајтед), питање је и како ће се снаћи играчи које они планирају да доведу. Плус што су потрошене паре и на нови стадион.

Ливерпул је испустио превелику шансу и не може се очекивати да то понове следеће сезоне. Превише подсећају на Јунајтед осамдесетих који су пар пута били други па су следеће сезоне били 10. или 11. на табели. Тако је Јунајтед у сезони 1985/86 имао у првих 14 кола 12 победа и 2 нерешена, 10 бодова предности у односу на остале, па су сезону завршили са десетак бодова иза Ливерпула. Следеће сезоне је Јунајтед дуго био у доњем делу табеле, Рон Еткинсон је добио отказ и дошао је Фергусон, а Јунајтед је некако изборио опстанак. Фергусону се исто десило што и Еткинсону у сезонама 1987/88 (2. место) и 1988/89 (11. место).

Šta da se radi sad, ma nema veze, pokazali smo da možemo do titule, početak sezone je bio gotovo savršen, i što smo se bližili kraju, sve smo više posustajali. A i ovaj Juventus nije normalan jebote.
FORZA ROMA! SKUDETO JE NAŠ SLEDEĆE SEZONE!

Одустало се од градње новог стадиона, а Роџерс је показао да уме да доведе јефтине играче (за данашње услове у Премијер лиги) и да их одлично искористи. А да ти одговарам на то твоје доказивање нечега тражењем примера из историје како је неко у једној сезони урадио ово, а у следећој оно... Не пада ми на памет лол

И да:
http://cdn1-i.hitc-s.com/85/liverpool_ynwa_17496.jpg

Nece graditi novi stadion, ali ce prosiriti Anfield do 58 000 mesta.

Стеван

Бре, како год, ја мислим другачије. Чак шта више, не би ми ни сметало да испаднеш у праву у вези следеће сезоне јер би било фора да Ливерпул освоји Премијер Лигу, тј, да после дужег времена неко освоји титулу без гомиле скупих играча. Али питање је да ли ће Ливепрул да одоли, ако стигне велика понуда за Суареза.

Нисам рекао да Ливерпул осваја, већ да очекујем да заврши опет међу прва четири. Е сад, да ли ће опет бити у игри и за титулу... Видећемо, надам се.

Али прво да видимо може ли Вила да направи чудо над чудима лоло

Jesu li daren bent i agbonlahor još u vili? Biće dovoljno valjda da metnu po dva gola, ponize siti sa 1:4 i doviđenja prijatno.

edit: kako beše, i benteke je tamo ako se ne varam, onda 1:5.

milanski edikt: a kurac, darent bent u fulamu na pozajmici, dabome, šteta, metn'o bi on sitiju smrdljivom.

У Премијер лиги навијам за Јунајтед, али једина друга два клуба (из врха њиховог фудбала) која готивим су Арсенал и Ливерпул. Челси ми некако еквивалент томе да неко купи Чукарички код нас и доведе га до титуле овде, добро, можда не Чукарички, али неки курац типа ОФК Београд или нешто слично, Обилић, јебем ли га. А Сити, Сити ми је тотално нека БСК Борча са много пара, или тако неки курац.
Јунајтед, Ливерпул, Арсенал, они су ми нешто типа Звезда, Партизан, Раднички Ниш/Воша...

Оно, да ме јебеш, драже ми је да било ко узме титулу него Челси и Сити.

Sram te bilo što si se dao polakomiti. Škrtel je to.

Никад ми неће бити јасно како неко може да готиви Абрамовичев Челси и овај смрдљиви Сити.
Поготову Сити, реално Манчестер је град са само једним великим клубом.

Vratio im se Milan iz finala LŠ. Preslikana situacija, jbg. Ko Partizanu trojka na 0.6 i još 300 situacija ove godine. Koji je ovo kurac.

Никад ми неће бити јасно како неко може да готиви Абрамовичев Челси и овај смрдљиви Сити.

Ni meni nije jasno kako neko može da gotivi sokolare i ruske židove. Ali dobro, ima ih koji vuku nešto više turskih gena pa vole obrezane.
Još mi je manje jasno kako neko može da kaže da NAVIJA za neki strani klub. Kapiram da gotivi. Ali da navija, to mi je baš povraćanje

Pazi, meni su gotivljenje i navijanje za strani klub gotovo sinonimi. Ono, pratim rezultate i draže mi da pobede, nego da izgube, al i kad izgube, počešem jaja i odem da jedem govna dalje.

Ove godine se osvaja FA kup golom Flaminija u 93'ćem.. Dženkinson dobija srčani i umire i sledeće sezone se lože igrači da moraju da osvoje titulu za Dženkija.. Matić se pokačio sa Murinjom i u inat ode u Arsenal. Venger govori da je top4 izvesno ove sezone, a vamo skida sa bankovnog računa od 500.000.000 nekih 90 miliona i kupuje Mitra i Falkaa. Pobedjuju Siti, Čelzi i Liverpul sa po 7 0 i osvaja se titula!! OOO ARSENALE VOLIMO TE SRCEM SVVVIIIIM!!!

Ево нервирајте се још мало гледајући најготивнији светски клуб:

Koe crno nerviranje kad je ovo ubedljivo najdojajnija navijacka pesma sviju vremena
Druge pesme sanjaju da postanu YNWA

А баш би била фора да Сити изгуби титулу на исти начин како је освојио претпрошле године и да им Агбонлахор завуче у последњем минуту надокнаде времена па да на крају буде: Манчестер Сити - Астон Вила 3:4.

FORZA ROMA! SKUDETO JE NAŠ SLEDEĆE SEZONE!

+231231212134131231231231
Cisto da ne bude spem

PERDJU I EŠLI NAPOLJEEE, AJMO SVRAKE