Prijava

Ko jebe? Oni što se hvale da jebu, oni što ćuti ili oni što pričaju da ne jebu?
Ja mislim da oni što forsiraju jebanje na forumu uglavnom ne jebu, pa to dodje kao lečenje kompleksa, znam po sebi, npr. dodje mi period života kad su mi društveni i seksualni život ispunjeni pa ne udjem na vukajliju pola godine, a nekad (kao npr sad) mi dodje period nejebanja pa nekako nesvesno proturim neko jebanje po forumu iako sam ga zadnji put smočio dok je napolju vejo crni sneg a zadnji put se poljubio pre mesec dana ako ne i jače. Kontam da ću kad izvetrim mozak ovde za još koji dan opet lajferisati punim plućima i smočiti nešto ovog leta gospodnjeg a onda me vukajlija opet neće videti pola godine. Kako objašnjavate ovu parapsihološku pojavu, da li je vukajlija beg od nejebice ili beg u nejebicu, ili oboje?

Jel ti vježbaš ili šta?

како је форматиран уводни пост, просто ми мука да прочитам

тако да, ако је ово још једна тема о јебању, онда ЈА ЈЕБЕМ

шалим се, пробао сам синоћ, није дала :(

Majestro kad jebeš, jebeš li kvalitativno ili kvantitativno?

sada marestro udara kontru temom...
ja imam na faksu lika.dosadan,netaktican,fizicki bas i nije pocascen.sve u svemu,nije bas da se ribe lome oko njega.nije on los decko,nije ni glup,zna on da spika kada hoce.vidi se da je i nacitan.kada sa njim solo pricas,zna da prica o muzici,filmu,donekle i o sportu.uglavnom,nije glupi degenerik,samo je dosadan.e,sada,moguce je da je i on ovde ili takvi slicni...mozda sam i ja moj dosadni kolega sa fkasa,ko ce ga znati.ja mogu da budem ovde ko god hocu,mogu i svi.ne moras da budes dosadni lik sa faksa,vec jebac veliki.da neko dodje i kaze da je jebo,svaka cast."bio sam u gradu,uspeo da navatam neku picku,jebo je kod nje na gajbi,bilo lepo".to je za neko verovanje,normalna spika.kum i ja jebali kume,pa se grlili i ljubili uz masnu pivcugu.2:1.gud gejm...

Маестро, за ово се добија бан јер се отварање великог броја тема у кратком временском периоду сматра за спемовање, исто као и претерано узастопно постовање у једној теми, ма колико год те теме имале смисла.

A dobro nebitno sad to za kumu, ako mislite da sam je jebo, ekstra ispao sam jebač, ako ne verujete ekstra, ispao sam čovek prema kumu.
Što se tiče ovoga ovde, koga boli kurac da li će ispasti dosadni lik sa faksa ili tru jebač, ovde sam da odmozim dušu i mozak pre nego što uhvatim zalet za novu turu ekstremnog lajferisanja.
Što se tiče jebanja, razumem ljude koji ne jebu. Nije jebanje sve na svetu. Realno, možeš jebati neke skrndelje svako veče, jednu jedno veče sutra drugu i tako da radiš narednih 123123 dana, ali nije sve u tome. Meni se svidi neka devojka i onda tek počinjem neku spiku, ne mogu da jebem sve što znam da mogu, nije mi to trip uopšte.

Što se tiče banovanja, ako neko misli da me treba banovati neka to i uradi, možda je to jedini način da udarim sebi dva šamara, naučim tu matematiku i počnem da cimam neke devojke ne bih li se ogrebao za snošaj, mnogo sam statičan zadnjih 10 dana.

Ima li koji moderator da banuje ovoga jebača, čisto da mu se pripomogne malo da izjebe nešto?

sada pokusavas da budes kul...to je lepo.

Banujte me na 777 dana, pa da odem da jebem sa srećom

i da napišete banovan da bi opet jebao

Ајд банујте га молим вас. Нек иде нек јебе десницу руку. Смара.

Reme smaraš brate, ok je to što ne jebeš, ne moraš biti frustriran, ti si #109 i to je nešto

Ајд банујте га молим вас. Нек иде нек јебе десницу руку. Смара.

Boli Reme kurac, kad god mu je teško u životu što još nije jebo on se seti da je #109 i sa smeškom udje na vukajlija.com

Ајд банујте га молим вас. Нек иде нек јебе десницу руку. Смара.