Prijava

sta li radi dzerard sad?

Кол'ко је безвезе то што неке ствари у животу не постоје шансе теоретске да икада пробам и урадим. Играм баскет васцели дан, али који курац у суштини играм кад никад нећу да искусим како је кад затрпаш 50 поена на нба утакмици, или кад погодиш тројку за злато против Хрвата у последњој секунди. Стално размишљам о томе како би било кул бити професионални играч и завалити голчину са 30 метара у 95. минуту, замишљам себе како трчим ка трибини ка навијачима, дерем се као малоуман, стадион се тресе, освојисмо титулу јеботе. Значи све те ствари никад нећу да искусим у животу, а стварно не капирам шта би једнако или бар приближно кул могло да ми се деси.

Или замишљам колико би до јаја било да имам неку супер моћ, да могу типа да летим, или да зауставим време, или да се телепортујем. Шта потенцијално толико кул може да ми се деси, а да буде приближно узбудљиво као телепортовање из амфитеатра кући, преписивање целог теста и телепортовање назад на колоквијум?

Towelie_
sta li radi dzerard sad?

Е и о овоме исто сам размишљао. Мислим не за Џерарда, него уопште.

Типа: Неко кога знам тренутно јебе или бива јебан.

ili ono koliko ljudi trenutno je na internetu?

da li bi moj zivot bio drugaciji da sam otisao u nemacku kad sam imao priliku?

Misliti i cvece brati nije isto...

Metali mi pružaju utehu.

Devet breskvi ide u kilu.

lfajskjfaskjfsakfčaskfaskfas zašto habfbsfadsbfsdfkjasfdaskjfd kaKO FSAKFNDKJAFNDASKJFNDKJSA a da li jfnakjsdfakjsdnfdkjanfdksja spavaj fskjdfnsakjfdnsbfdsjfbsjbfsjaa plafon je beo hfdkabfdshabfdsabfsf

Стално размишљам о томе колико се људи на свету јебе у тренутку док ја дркам курац. Милиони. Чак се и та бичарка на коју дркам вероватно јебе док дркам замишљајући је. Можда се и сад јебе. И осећам се некако бедно. Али то потраје врло кратко и онда наставим да дркам.

Смрде ми слине.

Idem šorom i pičim motorom selo misli ide elvis prisli.

Да ли би ми живот био занимљивији да немам оволко пара, да мање јебем, и да генерално мање пишам по сиротињи? Да ли бих тада схватио суштину живота, или сам заправо постигао суштину живота, а то не схватам јер је живим, а моро бих да будем плебс да бих сконто да сад живим суштину живота?

Свеједно, имам брдо пара и много јебем, ово остало слободно може и да се занемари.

Mislim se nešto, rekao mi obućar da dođem po sandalu bilo kada prepodne, tako juče rekao i za bilo kada popodne pa nije bila gotova, a sada ako odem a nije gotova posle nemam kad jer treba da idem i da platim struju a sa Mišom na kafu oko jedan, pa nemam 7 pauza...

Nato, nije šuster kriv, njega ispalio Rumpelstilskin. Gad jedan.

EDIT Mislim se ... da li da editujem post i dodam nešto o svojim razmišljanjima, da ne bude spam ili ne...

Nešto sam od jutros posuvraćen kao rukav bodi majice pa niti da se obrnem niti da proturim ruku i sve se nešto mislim, kad bi mi živeli na severnom polu ko Eskimi da li bi nam predstava paklene temperature bila zapravo predstava rajske temperature, a kad bi živeli u Africi da li bi nam ta ista predstava bila slika normalnog sveta i onda se mislim, da li mi zapravo živimo u raju, paklu, čistilištu ili Srbiji?
Juče me zabolela glava pa sam sunuo neku roze i neku belu tabletu. Jeble me ženine tablete, ko zna šta sam zgutao...

Ne sikiraj se: dok ne treba plava, sve je ok. Hehe