Ma ljudi, ko ga jebe.
Pa nije Srbija Kazahstan pa da se boji s kim će igrati. Koga god dobiju, nek odigraju kao večeras i protiv Litvanije, pa šta bude.
Без обзира против кога будемо играли у 4финалу биће гутаво јер су и Италија и Грчка изузетно јаке на позицији двојке гдје играју Датоме и Спанулис. Ја бих искрено више волио да играмо против жабара јер им у рекету игра онај ретардирани Мели. Гледао сам га на неколико мечева и лик је пандан Дејану Муслију. Ако будемо играли са Грцима (што је мање вјероватно), сабиће нас са свих страна, јер Грци по мом мишљењу имају екипу за финале. Само да се не понови сцена Бурусис - Крле па да почну да лете столице. Још само да похвалим Ивковића на исказаном оптимизму и чињеници да није послао бекове у пичку материну јер шутају тројке као Летонци. Екипа која у себи и садржи одређени квалитет, али и велико неискуство које Дуда може се рећи фантастично неутралише. Реално, ако скупимо муда и одиграмо онако како знамо може догурати до медаље. Нама је у менталитету да играмо ко пичке мечеве за бодове, било да су квалификације или утакмице у групи. Кад дође нокаут фаза, ови наши туљани углавно одиграју на 90% могућности.
Konsultovao prevod i kazu ovako.
Андреа Тринкиери располаже Лука Маврокефалидес (контузија други степен у задњој бутину, вратио се у Грчку), и Костас Папаниколау, који је на утакмици у суботу (14/9) са Словенијом претрпео ишчашене леви скочни зглоб и неће играти у понедељак (16/9).
Током тренинга нормално догодио Мике Брамса, иако представљен бол у препонама, ударац у утакмици са Словенијом.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ma ljudi, ko ga jebe.
Pa nije Srbija Kazahstan pa da se boji s kim će igrati. Koga god dobiju, nek odigraju kao večeras i protiv Litvanije, pa šta bude.
Jel' ti nas troluješ čoveče?
Да, али можеш да изгубиш прву утакмицу за пласман и опет да се извучеш у утакмици за 7. место. А овако нема поправног. Јеботе.
I meni baš pao na pamet Nikopolidis, ako na golmana mislimo.
Dajte mi ta dva igrača jebemuakropolj.
Jedan je Papanikolau.
Au, ako je stvarno Papanikolau, to ne valja.
Cini mi se da sam za njega cuo, nisam 100% siguran.
Без обзира против кога будемо играли у 4финалу биће гутаво јер су и Италија и Грчка изузетно јаке на позицији двојке гдје играју Датоме и Спанулис. Ја бих искрено више волио да играмо против жабара јер им у рекету игра онај ретардирани Мели. Гледао сам га на неколико мечева и лик је пандан Дејану Муслију. Ако будемо играли са Грцима (што је мање вјероватно), сабиће нас са свих страна, јер Грци по мом мишљењу имају екипу за финале. Само да се не понови сцена Бурусис - Крле па да почну да лете столице. Још само да похвалим Ивковића на исказаном оптимизму и чињеници да није послао бекове у пичку материну јер шутају тројке као Летонци. Екипа која у себи и садржи одређени квалитет, али и велико неискуство које Дуда може се рећи фантастично неутралише. Реално, ако скупимо муда и одиграмо онако како знамо може догурати до медаље. Нама је у менталитету да играмо ко пичке мечеве за бодове, било да су квалификације или утакмице у групи. Кад дође нокаут фаза, ови наши туљани углавно одиграју на 90% могућности.
Idemo ukrštanje i loptu na Krstića
Samo polako, JA JEMEN
Vaso daj loptu leba ti
http://static.mozzartsport.com/img/news/1/0/0/13782902271331.JPG
Imao sam otvoren šut
Како се Штимац пали кад неко да кош, оно кад је Бјелица забо у последњој секунди овај скочио на њега, а Бјелица у фазону ајд смири се Шрек.
Папаниколау је играо ко курац, ако је веровати статистици. Највеће разочарање на фантазију.
JA SAM NEŠTO KENJAO A NIKO ME NE JEBE NI DVA POSTO. JA SAM UZO LOVUDŽU.
А ЈА СЕ НИСАМ ПОХВАЛИО ДА САМ 23. НА ФАНТАЗИЈУ. МАДА БИХ ВИШЕ ВОЛЕО ДА САМ ЗАРАДИО 2000 НА КЛАЏИ.
Псето је највише веровао у победу, што јес јес.
Kolko ja razumem hijeroglife, izgleda da je Bramos povređen.
http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9C%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/Eurobasket/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1:-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CE%B1,-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BF-%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82/31-183893.html
Nije ni čudo što su bankrotirali, vidi im pismo.
A i prešli su na onaj drugi kalendar.
Konsultovao prevod i kazu ovako.
Андреа Тринкиери располаже Лука Маврокефалидес (контузија други степен у задњој бутину, вратио се у Грчку), и Костас Папаниколау, који је на утакмици у суботу (14/9) са Словенијом претрпео ишчашене леви скочни зглоб и неће играти у понедељак (16/9).
Током тренинга нормално догодио Мике Брамса, иако представљен бол у препонама, ударац у утакмици са Словенијом.
Aha, znači Bramos je osećao bol u preponama, ali je ipak normalno trenirao. A jebiga onda za Papanikolaua, ne valja.
Da tražim post o Nedoviću i Parkeru? Ok, evo :)
Na Grke i pored povreda pada kvota, sad je 1.7, na Italijane 5! Puknem samo žabare na jednom, na drugom vežem, nek' puše malo Španci kurac.
Нека да Паркер 40, али остале да затворе да не дају укупно толико.
То је тај Дудин рецепт. Ако се сете ови наши да је он селектор.
Али мислим да је време да Недовић стави Паркера у пџе. Паркер да је ваљао не би се Лонгорија јебала са другима.
pre 7 sati
Nisam ja džanki, ja se razumem. Parkeru dečko oćeš da ti Neca da bonu?