Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. au jebote, koji god da budemo, 1.-4. bice tesko. Mada bi nam mozda Italijani najbolje legli.

2. И Италијане и Словенце деремо опуштено. А ни Грка се не бојим, видите да Спанулис нема појма на фантазију. Је л' игра Пау Гасол за Шпанце?

3. Ja se Grka najviše i plašim. Mada ne bih voleo da dobijemo ni Hrvate pre finala.

A tu da ih dobijemo u poslednjoj sekundi lolo

4. Jok al zato igra mark koji isto jebe kevu

5. hahaha jel može neko da baci onaj link gde je neko pričao da je video na auto putu u kukuruzima kako neki lik prca bobija marijanovića u rčminu, il sam se utripovo nešto

6. Nešto imam osećaj da idemo na Hrvate, ali to mi se ne dopada nimalo. Igra Bogdanović ko lud, Šarić isto. Osim toga, nisu nas dobili, ispravite me ako grešim, nikad u istoriji? Pa mora nekad.

7. Шпанија
    Италија
    Грчка
    Словенија
    Хрватска
    Финска

Finci i Hrvati 90% ispadaju...e sad da vidimo koji cemo mi biti, ova grupa dosta izjednacena, Italijani objansili par stvari...

8. Маркиша је сад бољи него Пау. А гледам сад, нема Пауа, нема Навара, нема Ибаке... Ал' ту су Руди Фернандез, Љуљ, Рубио, млађи Гасол, Калдерон... Опет су јаки, ал' нису непобедиви. Грци су исто добри, ал' нису страшни... Све је могуће, колико видим. Можемо и да усеремо против Жабара, а можемо и да победимо Шпанце. Биће неизвесније него што сам мислио, нисам ни глед'о какви су ови други лоло

9. jebo hrvate nece oni ni proci

10. Hrvati prolaze 100 odsto.

11. Pa umesto Grka i Finaca. Šta, Grci mogu da pobede 3 tekme ovde? Španiju, Sloveniju? Finska isto? Si lud?

12. Nemoj ih potcenjivati :) Jaci su od Hrvata svakako

13. Jebem ti Blazica da ti jebem Blazica.. Otpala mi dva igraca iz fantazija. Mirza koji mi je drugi najbolji, i Arslan iz Turske. Trenutno sam 10. al verujem da cu sad poceti da padam.

14. Moji svi prošli osim Ponkrašova, koji je pokidao Turke u zadnjoj. Inače Vasilis brat mora da se oporavi.

15. Моји сви прошли. 501 имам, што је још и добро, јер су тројица узела по 2 бода, а Валанчијунас је успео и у минус да оде. Жофри и Рашко, који су досад били најгори, извукли ово коло.

16. Ma ja bez Teletovica nemam sta da trazim.. Kud ne pobedise 10 razlike,a imali su +16 i napad.. :/

17. Meni ispao Hido, koji i ovako ništa nije uradio i Pero Antić koji mi je doneo zavidan broj poena. A trenutno imam 499 poena. Stevane, čuvaj se, stižem te!!1

18. ВАЛАНЧИЈУНАС МОРА ДА НАМ ПРОРАДИ КАД ТАД ,БРАЋО

19. Тако је, брате мој бугарски!

Дука, колико ти је остало играча? ХЕ ХЕ

Допуна: Ала мешам тебе и Виту, то није нормално... Исправио грешку.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.