Prijava

Доста пута сам помислио на самоубиство, али страх и размишљање о болу који бих нанео драгим особама сваки пут су ме одвратили од било каквог делања.

Пезосе, та рупица се зове чвабало.

e neces verovati petre ja sam razmisljao da stavim topovski udar u cmar

uglavnom znam da se od igle i od štapića za uši ne može preminuti, kad ih staviš u čvabalo

Исто је певати и умирати.

ifff čuj dal sam ikad

ДА Л СИ ИКАДА МЕНЕ ВОЉЕЛА КАО ТЕБЕ ЈА ДА Л СИ ИКАДА МЕНЕ ВОЉЕЛА КАО ТЕБЕ ЈА ДА Л СИ ИКАДА.

После једног малог музичког интермеца да се вратимо на тему...
Треба се убити на следећи начин: Попијеш шаку таблета оних на којима пише да не смеш више од једне дневно, и легнеш да спаваш, а онда јер не мош да заспеш од очекивања смрта узмеш официрску сабљу и набијеш себи у стомачић, а пошто онда све те таблете изађу а сабља танка па не може да одради посао онда узмеш и обесиш се... јбг, каци нуб и не знаш да се убијеш ко човек.

jedan moj drug htjeo da se ubije jer je zakasnio tiket da uplati
sve govorio ubiću se majke mi ubiću se kunem ti se

једна бакута данас хтела да се рокне у бусу јер јој контрола тражила карту

jedan covek trazio da mu na svadbi gde je bio gost sviraci sviraju "hvala tebi cica drazo" oni nisu hteli i on ovako kaze citiram "E SAD BI SE JA UBIO!"

ako se već odlučiš na samoubistvo, budi kreativan pri izboru a opet probaj da to bude što bezbolnije. ja ću se još malo prekontati, možda se roknem nekada u životu a možda i ne. nekako bi mi bio smor da se patim dok umirem, a cijeli život da se gotivim. to mi niđe veze ali eto, jedan od načina da sebe podarim smrti je taj da prvo uzmem metlu, skinem prašinu sa trijema pred kućom, zavalim se na onu stolicu što se ljulja, pogledam poslednji put unuke i konje kako skakuću po ranču, pošaljem im poljubac, stegnem čvorić za rokić iznad lakta desne ruke i dam sebi zlatni šat. mada, to je malo vjerovatno, jer je ta ideja smor i cimanje.

ako mi dođe neka genijalna ideja na pamet, najaviću svima da će se to desiti, kao što je kroz redove najavila jedna starija rodica (ali ona je po meni to uradila amaterski - uradila se jesencem, onim kurcem što ide u zimnicu ili gdje već pa se patila danima) i kao što je između ostalog uradio i Hanter Tompson.

cijela ta saga o smrti Hanterovoj u koju su uključeni smrt koju je najavio svima koje je malo bolje poznavao, sama smrt u kojoj se roknuo svojom omiljenom puškom i sahrana na kojoj je njegova urna ispaljena u (ja mislim) okean iz topa je po meni nešto genijalno.

Kreativno bi bilo platiti nekome da te polagano i surovo muči do smrti, sve to snima kamerom, posle proda snimak perverznim bogatim bolesnicima, pa njemu 30 posto para, a ostatak za decu iz Zvečanske. Humanitarno samoubistvo spojiri lepo i korisno. I još nek odnese organe na VMA.

umalo se maloprije ne ubih, stavio mast da se topi u tavi kad ono nema jaja pa morao ići do prodavnice da uzmem

ORGANIZOVATI PRAJD SAMOUBICA POD HITNO

NA SAMOUBISTVI SE NE POZIVA NA SAMOUBISTVO SE DOLAZI