Prijava

haha daj posalji na pvt

Funkcioniše li ovo ili samo zajebavaju narod?

eme ložiš da kupujete ove lekove za pedere?

ЂЕ ИМА ЛЕКОВА ОЋУ ДА УЧИМ

ало мајмуни погледајте тему шта се плашите компликованог имена теме

желим да знам да ли ико има какве препоруке да будем јако паметан то желим

Ja sam pre dve godine koristio Memoaktiv za spremanje jedne koske. Ne znam je li bio placebo u pitanju, ali imao sam utisak da deluje i dao ispit. Sad znam pouzdano da neki uzimaju ds za spremanje ispita, mada to još uvek nisam proveravao na sebi. Za stres u par dana pred ispit, već neko vreme imam u šteku dosta Lorazepama i Rivotrila. Ne podstiču koncentraciju, ali umire organizam.

kad čujem da neko tako mlad pije rivotril, lorazepam, bromazepam... diže mi se kosa na glavi, baš olako shvatate neke stvari, katastrofa.

Kozmo, pazi ovaj rad. Poznajem tabletomana nekoliko koji su bivši narkomani. Znači, oni govore, bolje ih sad rade crveni troglovi nego kad su bili na dopu. Ja sam jedno vreme iz besa gutao Mendilex, po preporuci narkomana. A sad s vremena na vreme popijem jedan blagi, maltene dečji lek, Flormidal. :D Spavaš kao dete od njega. Još ako uzmeš dva...

:DDDDDDD xDDDDDDD

Ne brate, ne valja kako god okreneš.

Jebeš ti to studiranje ako ne možeš psihički da se izboriš sa tim.

Kod mene se na crno prodaju lekovi. Nekoliko likova sa celim portfolijom šifara prodaju lekove i žive od toga.

шифраши дајте модафинила јефтино

Ти препарати су порез на будале, те за концентрацију јелте...

Што се тиче таблетоманије, једино што пијем је тродон за болове, али до сад сам имао 4 операције под анестезијом тако да ме боли дупе шта ко мисли лололо

pazi ovako, prov... mendileks je lek namenjen lečenju parkinsonove bolesti. za blaže oblike ili za ljude kojima smeta madopar.
od flormidala ćeš blagovremeno početi da se kočiš, kao od haloperidola.
od čega ti opuštaš tvoj jebeni dvatesetogodišnji organizam?! de si živce pogubio? na ratištu?!
lorazepam uvek traži povećanje doze, sam ćeš to početi da radiš. prekid lorazepama bez lekarskog nadzora( i postepenog ukidanja) vodi u moždane konvulzije... izazvaćeš sebi epi napad, blento... koji će ti to kurac?

Radoje Cincar
Jebeš ti to studiranje ako ne možeš psihički da se izboriš sa tim.

Jedan mi je ispit pravio ozbiljne probleme. Najgore od svega je to što nije po prirodi težak, ali je profesor totalni psihopata. Položio sam ga 20. januara prošle godine iz ne znam kog puta. Ispit je počeo u osam, ja sam odgovarao u pola jedam i pre mene je samo jedan lik položio. Tako da to govori o prolaznosti. Plus, zamisli kako izgleda kad te ovaj čovek ispituje.

https://www.youtube.com/watch?v=WFLLLzWmwqs

ало ово није тема о таблетоманима, мене занима како да будем баш паметан и да ли ми у томе може поћи модафинил или да се држим проверене комбинације мокар дс и књига

I dalje ne shvatam to kao opravdanje, jbg.

Sklon sam stresu, to je jednostavno tako.

Ostavite vukajliju i pocnite sa ucenjem, ja od kako vise ne dolazim sa originalnog naloga nego samo povremeno sa ovoga belezim dobre rezultate.