Prijava

Evo vam esej, autobiografska, patetična, pa još se i reklamiram. Krvi se žgadijo!
http://vukajlija.com/zivotna-usputnica/493299

I čega je to definicija? Obično razmazivanje govnima u poteri za plusevima, a ovamo kao "zamolio bih da ne brišu bez obzira na skor". Aha, važi. Tebi da nije bitan skor i poeni, napisao bi to na nekoj temi na forumu, a ne kao "definiciju". Licemerno.

Ја не волим дуге дефиниције, упадне и нека добра коју читаш у једном даху, али ретко.
Оно што не подносим су оне километарске где аутор у свакој реченици употребљава неке назови стилске фигуре, патетичне глупости и остале бљутаве ствари. нешто типа "било је јесење, суморно, киштовито, жуто а тако усплахирено јесење жуто пуцкетаво вече, ја као усплахирено пуцкетаво жуто дете сам шетао по прелепој жутој киши".

Upravo to i jeste tema, Tilma, to su eseji, to nisu definicije. I ja stvarno apelujem na sve one koji planiraju da napišu još jedan i opet ga proture kao "definiciju", da dođu ovde i sebi daju oduška. NE ZATRPAVAJTE LICE SAJTA GOVNIMA

Ма да. Лупи минус и коментар па да плачемо. Ху гивз а фак.

Pravda za eseje i longi definicije!
Ban za Boba!
Kapirate, longi definicije, longi je u stvari kratež i nije longi hehehe, koja fora jelda

Baš ti je fora. Haha. Ha.

RECIMI TO SA ORIGINALA PIZDO!!!11ONE
ja bi reko sa svog al banovan, jbg nije hteo.

Ако је реч о есејима, мислим да имам можда најдужу дефку на сајту о сајму књига.
Ево http://vukajlija.com/sajam-ni-je-kriv-kupio-sam-25-knjiga/677637.

Evo jedna moja negde tamo s početka. Nemam pojma šta mi bi ovoliko da pišem, mada generalno sranje je, al' ne brišem je.
http://vukajlija.com/inekcije/287266

Po svakom redu je neko nepisano pravilo da je da se direktne prozivke koja je vrlo plitka trol tema i pride otvoreni hejt ključa. Zašto moderatori ne zaključaju ovo? - Trule osvetoljubive klinačke fore. Još se nadrkali ljudi jer sam im istinu rekao. Kad malo bolje razmislim, bolje je tako, nek se vidi kakva ste žgadija. Na plusova, na odabranih, na komplimenata, na smajlija, najedite se, žgadijo. Koja govna obitavaju na ovom sajtu, nevera.

Каже се невјера душо продана. Пу!

Немојте се тући опет. :(

Luks se kandiduje za upraznjeno mesto moda?! Ojsa!

Ne znam za njega al evo ja se otvoreno kandidujem.

Pa vidi se da pikira na mesto modahije. Ja vam garantujem da ako on dođe na vlast, nastupiće najekstremnija diktatura, despotija i totalitarizam ikada na Vuki. On je prikriveni fašista, uvijen u celofan od Slađe, preldžija i golfa dvojke.

Mislim da upravo u njemu tinja onaj bes ošamarenog klinca u suzama. Gadno će biti ako klinac poraste i dobije korbač u ruke.

Isterati sve ove sa američkom zastavom, škk. Petnes ih ima, sad moram da čitam i ime.