Prijava

1. Latinski (i generalno - gramatika jezika)
2. Ucenje napamet. Nema sanse da naucim nesto napamet, ako nema smisla - imam 2 iz toga. (ironicno - imam 4 petice iz istorije)
3. Tehnicko crtanje i precizne stvari...
4. Socijalne interakcije. Nemam blage veze kako da se ponasam u velikom drustvu. Bio sam souli okvard, ali to nikome nije bilo bitno dok sam bio debeo, sad sam smršao i nabildovao se, pa moram da pričam povremeno sa devojkama, a nemam nikakvu ideju kako.
6. Brojanje (he-he)

Daj mi bilo koji pokvareni komp naći ću način da ga popravim, ali mobilni telefon, adroid, simbian duduk. nem pojma. Da me jebeš po 100 puta blage veze nemam ništa o mobilnim telefonima.

За електронику или било какво мајсторисање, црвеним кад треба да заврнем шраф.
Слух ми је на нивоу просечне тарабе, оперисан од фудбала.

Duduk sam za društvene igre u kojima nema veštine, nego samo sreće. Na primer većina igra sa kartama, naljuti se čoveče i ostala sranje. Dok recimo "board game"-ove volim, monopol, riziko i ostalo. Mada i u tim igrama mi uvek smeta što i ona veštinu u taktici i svemu na posletku zavisi od jebenih kockica.

nema monopol i riziko taktiku. mislim ima, ali je trivijalna i brzo svi provale i to je to, onda zavisi od kockica i kako ti zapadnu karte.

Duduk sam za subway surfers :( i za odbojku, a trenirala sam je.

Za računare i elektrotehniku, i aute, stric mi mehaničar, kum mi se loži na aute, ja pojma nemam ni o čemu, nimalo me ne zanimaju autići, iako znam sve dijelove, i čemu služe ne bih znao pokazati na autu osim točkova, volana i mjenjača ništa drugo

I za neku jebenu igru karti UNO , serem im se u karte i onaj jebeni remi, koji će mi kurac 15 karata u rukama, šta ja da radim sa njima, godinama na faksu igrao sa ženama ne bi li plodio al izgleda da samo oni koji dobro igraju plode

nema monopol i riziko taktiku. mislim ima, ali je trivijalna i brzo svi provale i to je to, onda zavisi od kockica i kako ti zapadnu karte.

Pa zato mi i ide na kurac.

Jebem ti koliko duduka za sport.
Ja nisam duduk za sport, stigao do repke u mladjim kategorijama i propao posle. :((
Za sve sportove sam car, uvek pobedim.
Čak i tenis. Da sam trenirao kao klinac, jebao bih sad Djokovića.
Duduk sam za karte.
Muka me uhvati kad me neko zove na tablić, jamb ili slično. Meni sve to isti kurac. Malo, brojiš nešto pa se tripuješ da si pobedio.
Šah može, ne boli me glava od njega.

pa ne bih rekao da sam duduk, bar ne totalni, ali... majstorisanje. jbg, nikad me nije vuklo da rasturam stvari samo da bi video sta ima unutra i da bi opet sve to sklopio. a imao sam druga koji je jos u osnovnoj pravio fenomenalna sranja sa nekim malim elektromotorima i igrackama. I dan danas, kad sam apsolvent na elektronskom, bezim od svega sto ima veze sa hardverom, iako su mi solidno isle razne elektronike pizde materine na faksu. jbg, nije to za mene. a i plasim se struje, jebem ga. haha.

mada postujem zaludjenike u taj zanat, poznajem ih nekoliko, ti ljudi mogu da od peglice (autic onaj) naprave jebeni helikopter.

хаха, ја тај ризико никад нисам играла, ал ме ставе у екипу само зато што кад год бацим, 3 шестице
имам ту неку болесну, болесну, ретардирану срећу

Duduk sam za spremanje hrane. Čak ni jaje na oko ne znam lepo da napravim, na kraju uvek ispadne kajgana.

Duduk sam za muvanje riba.

za kompjutere!!! sve posle komodora 64

Duduk za plivanje, ma nema teorije da naučim

Za fudbal. Za crtanje.

ne mogu i ne znam "uzgojiti" nokte....jedino po noktima nisam žensko!!
grozni su.... nema šanse da izrastu preko jagodice...ne lakiram ih, jer nemam šta ni nalakirati...a ne grizem ih, pa mi krivo na kvadrat!!!