Prijava

ма шта кажеш, козојебу?

ехехехехехе ЕСИ ВИДО?

Nisam želio, ali ste me natjerali da napišem ovo. Trebalo mi je malo vremena da smislim, ali vrijedi. Elem, rekao bih sledeće:
Не могу да верујем да дозвољавам себи да се увучем у бламатична и јефтина напушавања која форсирају нимало креативни ликови жељни пажње као што су Панинаро, Боб Рок, Маестро, Рајдер, Тилмо... Наравно, сви набројани ће ово прочитати и знам да ће кренути са још једном рундом засеравања форума, али ипак се надам да ће бар неки извалити да ово више не личи ни на шта. Било је доста лоших периода на форуму, али мислим да је ово зајебало све досад. Немојте да схватите ово као "ал је некад све било супер" јадање, већ као "који сам ја дебил навучени, кад ћу почети макар по мало да се удаљавам?"
Хвала на пажњи.

Па срамота ме је и сад, али хоћу баш да видим до које тачке ће се толерисати ово, а и занимљиво је гледати како један по један прискачете у помоћ :) И што је најјаче, нисам морао да започињем, мој дежурни крпељ се огласио чим је угледао мој пост.

Махер сам за јебање. Много ми боље иде него само мување тј. не трудим се довољно, ал кад дођем до јебања ту је моја.

Имбецили једни.

sunce ti, šta uradiste sa temom...

stevo, evo ti ga reme, sad možemo dva na dva?

Stevo, poklanjam ti svoj hiljaditi post. Cijenio bih ako bi me pohvalio na neki način, i izdvojio kao uzornog mladića, koji vodi računa da legendama ovog sajta, ukazuje počasti ovog tipa.
Hvala, Stevo, unaprijed.

досадно је препирати се са вама исто као и читати вас са стране... желим вам лаку ноћ и свима нама по банану ујутру, позз за вас и ваша племена

pozzz stevo. ne brini za banovanje. mada, malo si se razulario večeras, priznajem. :)

не брини, не бринем. хехе

kakve fore pustaju ovi crnogorci, zlo

NISAM MAHER DA NAPRAVIM BURE
AL SAM MAHER DA OSVAJAM CURE

"хвала на пажњи" СТЕВАНЕ ВИДИ СЕ ДА СИ АТЕНШН ХОР И ДА СВОЈЕ ФРУСТРАЦИЈЕ И КОМПЛЕКСЕ САМО ПРОЈЕКТУЈЕШ НА НАС ОСТАЛЕ. ШТО ИМПЛИЦИРА И ОНО У ВЕЗИ ПОНИЈА (НЕБИХ ДА БУДЕМ ЕКСПЛИЦИТАН).

Стеван

И тако је Стеван нашао свог Риху Дисидента да се препуцава, И то не једног него тројицу.

Иди, бре, Стеване, расплака ме својим аристократским понашањем у овој теми. Извини, о, велики Цезаре наше Вукајлије, у име свих нас плебејаца који воде бламирајућа препуцавања на форуму за разлику од тебе који увек бираш речи.

А и брата Боба ћеш бацити у депресију јер неће знати кога да пре гњави, мене или тебе. Шта уради, Стеване?
_____________________________________________________________________

Опет мало да серуцкам и лажно моралишем и овде. Некако ми не иде да каже човек сам за себе да је махер, јер свако преувеличава своја умећа, већ би то требали други да кажу.

Свеједно, кад се сви хвале, 'ајд' и ја мало... Поприлично сам добар кад је кување у питању, тј. припрема јестивих ствари што би Боб рекао. Од разноразних кајгана и омлета, преко тестенина, рижота, сосова, пилетине. Сарму још не завијам, мада умем да направим филове и за класичну, али и за посну сарму. Умем чак и неке обичне колаче да спремим. Чак често осмислим и неки нови рецепт.