Prijava

Po našem ponosu i našoj diki Novaku No1u Đokoviću (Bravo Nole) nazvan je prvi avion Air Serbia-e. To je inače prvi od 14 aviona koji će dobiti naziv po nekom Srbinu koji je zadužio ovu zemlju, a još nije otišao na večni počinak. Dakle, uskoro bi trebalo da se odrede imena i preostalih 13 živih legendi ove naše zemlje.

Ko su po vašem mišljenju preostalih 13 kandidata čija imena bi trebalo da krase ove naše nebeske ptice? Ima li 13 živih Srba koja spadaju u legende? Da li bi i Jelena Janković i Ana Ivanović trebale da dobiju svoj avion, pošto su i one bile prve na listi? Nađa Higl? Čavić? Milka Canić? Neko od glumaca?
Nada Blam?
Vlastimir Đuza Stojiljković?
I Nikola Simić?

М'рш. Сваки авион да се назове по Ђоваку, почев од ђовак1, ђовак2 па надаље.

Raspala radikalsko muslimanska firma. Ko ih bre jebe.

Evo ja predlažem da se drugi nazove Milan Tarot, a treći Rade Lacković, ipak je zaslužio.
Za ostale viđite sami.

Дjoвак тачниje.

Jedan od, makar i trinesti da se zove Straja Kg, eventualno Rezervoir dog.

nemojte da spemujete nebitnim temama eno Stevo otvorio neka govna bolje da idete i da ga podržite jer će opet da menstruiše po sajtu.

Ima li 13 živih Srba koja spadaju u legende?

Nema.

Žarko Laušević, uz slogan "Brže od metka!".

Snažniji od lokomotive.

Ako ne Nada Macura, onda stvarno ne znam...možda Avram Izrael.

do 17:10 je bijo Tijanič
sad nema ko

Da obrazložim. Sportska dostignuća ne spadaju u ništa toliko bitno da bi se ti ljudi nazivali legendama. Među navijačima da, oni jesu legende ali među nama smrtnicima koji ne pratimo sport meni Đovak nije niko drugi do udarač loptice koji želi da zaradi što više za sebe. Dakle "legende" sporta postoje al su zanemarljivi.

Dalje, glumac možda. Velimir Bata Živojinović, Dragan Nikolić, Voja Brajović ima ih još živih koji bi mogli sasvim lepo da budu na tom avionu.

Ostatak estrade brišemo.

Neki živ naučnik tu i tamo, oni se stalno dokazuju i nekad se istaknu pa nekad kiksnu. Mogao bi na primer, ali veoma glup primer da se stavi Voja Antonić.

I tako dalje i tako bliže...

neša trauma-taj da prevozi samo ljude koji se plaše letenja

Natnat
Vesna Vulović

Ona. To bi bilo idealno. Lepo si se nje setila.

Jelena Bačić-Alimpić

Zlatko Vujović.
I Zoran!

Mance nije!

Paninaro, ako ti je tema nebitna, slobodno možeš da je preskočiš, niko te ne tera da zabadaš nos.

Zašto mislite da je na primer Voja Brajević zaslužniji da avion ponese njegovo ime, nego Novak? Dobrobit za Srbiju? Pa ni Voja nije ništa budibogznašta toliko uradio za Srbiju. Budimo realni, Đoković je svakako bolji ambasador Srbije u svetu, nego Voja. Svakako poznatiji.
Ne branim Đovaka, niti ga nešto specijalno volim, ali tako je.