Prijava

tu sam cirka 5 godina, i video sam gomilu uzvika da se ovaj sajt gasi, umire, nestaje, da je sistematski unisten, prvi put pre oko 5 godina, pa posle toga na svakih par meseci i tako...

bio sam tu kad su izmislili postere koji su unistili definicije, i kad su izmislili reakcije koje su unistile postere, i kad su izmislili lajkove sa fejsa i ucinili vukajliju komercijalnom

bio sam banovan milion puta, bio sam moderator

bio sam tu za vreme "velikana" koji su trajno banovani, i uzivo pio sa vecinom od njih

za ona najveca spemovanja sajta sto su postojala sam licno provalio vecinu bagova i indirektno ucestvovao u pravljenju skriti za ista

i na kraju svake "krize" samo prdez...posle nedelju dve ili duze nastavlja se prica sa sasvim novim autorima, neotkrivenim talentima, uglavnom dugo na sajtu ali ne primecenim do tad

i tadaaaaaa ovo "govno" opstaje... i nastavlja da postoji i bez tog bob roka, neko veruje duplog od samhaina, i nastavlja dalje, prilagodjava se

pitanje za sve nas/vas, zasto mislite da je vukajlija otisla u kurac? kako to da stalno vaskrsava? sta je to bez cega vukajlija vise nije to-to??

Nema novih autora i neotkrivenih talenata. Ili veliku većinu boli rac za njih.

Ne znam stvarno, ako Kaiezn zarađuje od ovog smeća što mu jena naslovnu onda razumije, čovek živi od toga, ali ako je to pokazatelj humora koji obitava sajtom onda je otišla s kurcom u anus (sranje). Mada, ni mi nismo isti posle 5 godina.

meso, kada si prvi put osetio da je ovaj humor smece?

Ne znam, pamćenje mi nije jača strana, ali ima dosta otad.

Mada kad malo bolje razmislim počeo je da propada taman neđe kad si ti postao moderator. :0

Ево ти пар ствари:
1. Форум - само упоредим старе дискусије (од пре једно 2-3 године) и сада, и ове нове ми је жао да назовем дискусијама, темама, чак ми је и овај спем криво да назовем спемом. Јебога, мислио сам да сам до јаја прерастао све то, али погледам неки принт скрин од пре сто година, и то је и даље до јаја. А ево сада, дуго нисам видео ништа интересантно на било ком делу сајта.

2. Прочитај ауторе који су обитавали у периоду 2009-2010. Колико год да си оматорио, њихове дефиниције су и даље добре. Онда иди на нове дефиниције, на одабране, на било који део сајта, видећеш велику разлику.

3. Чет је одувек био исти курац.
----------------------------------------------
Људи су навикли да рециклирају фазоне и да их користе до бесвести. Само што су некада на сајту постојали људи који би периодично и пласирали неки нови фазон, а сада се све своди на препричавање маторих фазона.

Мени тренутно пада на памет она тема где неко жели срећну Нову годину Вукајлијашима, и Кенотаф му поручује да једе говна. Е сад, први пут је то било до јаја ефектно, интересантно и можда и неочекивано. Сада шта год да неко напише, то је прва ствар коју очекујеш као одговор. Рециклиран фазон милион пута. Јебига, не иде то тако.
Друга ствар, пре си као спемера имао Цару, а сада као спемера имаш Пазлфокса, Боба Рока и сличне. Знао је цара да претера, али је на много бољи и креативнији начин терао људе да реагују на то.

Трећа ствар, сајт је сада далеко већи него пре, свако ће покушати да на њега окачи свој мождани испрдак и биће му дозвољено. Јебига, пре је било много мање људи, и сам сајт је привлачио мало другачији сој људи. Јер је требало, у најмању руку знати користити Гугл, да би се дошло на сајт. Итд.

Не кажем да нема квалитетних глава овде, само кажем да су сада у мањини и да не могу да дођу до изражаја од чопора дебила. А пре су дебили били у мањини. И то је то.

Realno smo go kurac, praćakaju se tu još neki ljudi, drže na grbači kvalitetom sadržaja ali šturo. Omladinaca nema i jebeš ga...

Шта, Соске више није медатор?

unistili su je ljudi kojima je rang bitniji od zajebancije
2014. ce biti jos gore sigurno
2015. necu ni da pomisljam

bilo mi je mnogo lepse kad niko nije znao ko sam sta sam...do malog kera niko me nije znao,ja nisam znao nikoga...sad sam fejl kao i svako ko je usao dublje u vukajlija spiku...i pod dubljim mislim na bilo sta vise od pravljenja i citanja definicija

Свака ствар еволуира. Дарвинистички гледано, Вукајлија је у еволутивном ћорскокаку, или је достигла савршенство.
У ствари, није Вука савршена, нимало није. Има много ствари које сметају старијим ауторима, али то сада више АПСОЛУТНО нема везе.

Шта је суштина сајта?

Одабрани и популарни постери и одабране и популарне реакције.

Дефиниције, ту и тамо.
Форум и чет - Интерне зајебанције. Ко што је некад "говор" био, или "тагови". Небитна ствар на које само неки обраћају пажњу.

Морамо признати да је је нормалност одлика већине!
Ако хиљаду људи гледа, шерује и кликће на постере, реакције (како је кренуло, имаћемо и звук ускоро у реакцијама #нови одељак #клипићи #порно)
онда су ти постери и реакције срж сајта. Ево рецимо, одавно нисам видео фору са Вуке у виду дефке негде. Само постере и реакције.
Дефинџије су осуђене на слогу.
Јер само слога дефинџије може спасти.

Hiperprodukacija za koju je potrebna armija moderatora.
Agresivnost lagano raste.

meni samo jedan 'ladan špricer, pa ukop može da počne

Не, потребно је нешто као Мод Помоћник
Пајкан, пандур, спектор, да нема све функције као мод, ал да је ту.

Šta si sve proš'o i još ne znaš da staviš veliki slovo i tačku.
A da, koga boli kurac za sve ovo...

Ranije je bilo pregršt pičetine na četu i svi smo često jebavali. Sad više nema ženskinja ali je dopuštena pornjava na sajtu, pa drkamo. A svi znamo da je jedna obična onanija daleko lošija od par dobrih jebačina.

Od kad sam ovde umrla je Vukajlija i nema kvalitetnih ljudi.

Sajt ide normalnim tokom i sve je OK.

Незанимљиви људи, то је сјебало сајт.
Дефиниције које се пишу, пишу се због плусева и срање су, теме су истрошене, само се затрпава ђубретом. Не читам их одавно. У коментарима се пише другачије јер нико не жели да се замера другом аутору, ипак ти он даје плусеве од којих расте ранг и виртуелни курац. Имам осећај да људи читају та говна на силу, како би се видело да "дају допринос сајту", не да читају из задовољства, јер тамо никако нема ништа што ће да те одушеви или не дај Боже насмеје. Популарне су додатно сјебале дефиниције, разних малверзација има како би разни контраверзни ликови доспели на насловну.
Форум тежак смор, много озбиљних разговора и размењивања рецепата. Не можеш ни да товариш мало говно а да ти модератор не прети баном.
И чет смара, да није радија који зајебавамо сваки други дан било би исто као на форуму, али опет се тамо скупљају јаче главе него било где на сајту.
Не знам шта би могло да промени ситуацију.