Prijava

Pa eto vam teme al neka vam ih u igre, i onda naštancujte još n istih takvih tema, ionako svakako moraš da refrešuješ da bi vidio je l ko postovao na forum, a pošto sportaše ne interesuje ništa drugo doli sport, neka refrešuju Igre. Problem riješen, sajt poboljšan.

Mir, mir, mir niko nije kriv

jebo vam ja majku svima u čmar i u pičku!

Reko je Brus da se ne diraju majke. Banujte Marokanca

Pa eto vam teme al neka vam ih u igre, i onda naštancujte još n istih takvih tema, ionako svakako moraš da refrešuješ da bi vidio je l ko postovao na forum, a pošto sportaše ne interesuje ništa drugo goli sport, neka refrešuju Igre. Problem riješen, sajt poboljšan.

Taj rad, jebote, refrešujem foru, u aktivnim samo sport jebeni i ponekad neka gej tema, tipa "moram da se izjadam". Smorili ste. A tek što je derbi usrao stvarni život, ne možeš od stoka ni busom da ideš, a i kad uđeš, oni se deru i skaču. Jebeni kreteni, sjebali su celu Autokomandu njihovima sranjima i gužvom.

A i bolja bi bila diskusija, sve na jednom mestu,

Diskusija na navijačkim temama? Važi.

Игре су игре, а спорт је спорт. Мада, ако Звезда буде првак, може да се пребаци у игре пошто су то политичке игре.

Sport je previše složen pojam da bi mogao imati sinonim.

О спорту бисмо могли да расправљамо сто година и опет не бисмо дошли до суштине. Причали су ми да се расправљало на филозофском факултету на Оксфорду о спорту и да на крају нису могли да реше то питање никако. А сад смо ми нашли овде да решавамо иако су тамо све генији и нису успели ништа научно да докажу.

YouCantHandleTheTruћ
Игре су игре, а спорт је спорт. Мада, ако Звезда буде првак, може да се пребаци у игре пошто су то политичке игре.

Хе хе хе хе. Надувај ми бобана!

Нећемо сад да се свађамо. Ово су Вук Рашовић и Александар Вучић отворили тему да се не би причало о дербију и продаји Космета. Сад нам треба народно јединство.

Ja ne zalazim u teme za heklanje ili preskakanje lastisa koje otvaraju i posecuju homoseksualci i usrani pomirimosebracosrbisportjezaseljake fegeti, sta koga boli kurac jel se mi svadjamo ili ne. Zauzimamo prostor kaze jedan od fegeta. Vukajlija je nasa, kome se ne svidja nek odjebe.

Taj rad, jebote, refrešujem foru, u aktivnim samo sport jebeni i ponekad neka gej tema, tipa "moram da se izjadam". Smorili ste. A tek što je derbi usrao stvarni život, ne možeš od stoka ni busom da ideš, a i kad uđeš, oni se deru i skaču. Jebeni kreteni, sjebali su celu Autokomandu njihovima sranjima i gužvom

ко те јебе кад си дегенерик што се тиче спорта... убиј се

Sisajte mi kurac vi što se protiv mog mišljenja.

Ubij se đembelo gastarbajtersko govno, može li da se ode na utakmicu bez da ne daju autobusu da prođe, a onda uđu u autobus, deru se i skaču, plus ne daju ljudima da izađu, jer ne sme da stane autobus jer je stanica puna drugih navijača?! Pušite mi kurac vi "sportisti".

Evo šta je meni trenutno u poslednjim aktivnim javnim, hoću da se pobunim.

Citati - idioti koji se pržite na nečije van lajnere, obično strane, jer ste sami glupi ko kurac da skontate išta pa upijate ta sranja i raspredate filozofiju, nabijem vas na kurac smarate marš iz aktivnih

Automobilizam - Bosanci pričaju o golfu i turbini i kosmopolita traži kurac, deprimira me to, marš iz aktivnih

Kako izvući Srbiju iz septičke - tako što ćeš da se ubiješ glupi autošovinisto, marš iz aktivnih

Podijeli sa Vukajlijašima - bole me kurac

Dakle filmovi - imam ćivot ne gledam filmove smara me ovo marš iz aktivnih

Kladionica - ful, da ostane

Astrologija - sve go idiot do idiota i eventualno mylyca ako još dolazi na temu, marš iz aktivnih

Štrajk - ovaj kurac neću ni da klikćem kapiram da je neka mega idiotska tema na kojoj vejv rajder ima svaki peti post

da su igrali Simse pa da vide kako je teško odgajati tročlanu porodicu sa platom konobara pitao bi ih ja.