Prijava

Najbolje je piče
kad mu dlaka niče

JEBI PODMLADAK, JEBI OFK BEOGRAD

Svedoci smo ekspanzije tema tipa: FK Partizan, Večiti derbi, žrk Crvena Zvezda, KK Parizan, Derbi u vaterpolu i slicno, gde svaka sportska manifestacijaove dve ekipe mora da bude propracena besomucnim mlacenjem i smaranjem nekoliko glava po SVIM ovim temama. Po nedelju dana. Neretko mnogo duze.

E sad, shvatam da vam se ne bi svidelo da zakljucam ovo, pa predlazem kompromis: Da otvorim jednu temu, nazovem je Zvezdizan ili Partizda ili kako ocete vec, i pozakljucam ostale. Pa mlatite tu do prekosutra o ova dva tima. Naravno tema bi trebala da bude u nekom malo zabacenijem delu sajta, tipa igre na forumu, da ne dosadjujete ljudima, ili idealno na nekom drugom sajtu.

Jel moze ovako?

Realno, ja sam za. To sam rekao i na onoj temi gde svi mislimo da je vukajlija sranje ili kako već.. Neka budu otvorene teme, ali ne da budu stalno u aktivnim jebemumater.... Rekao je Džoni da nisam u pravu jer svakoga zanimaju drugačije teme, i to je takođe u pravu, ali aj da razumem da imam samo Zvezda, Partizan, nego ima i Aba liga, pa premier soccer, pa kladionica pa fantasy football itd... To su bre 20 tema koje su aktivne svaki dan i smorile su već bemumiša... Ja kažem da ostanu, ali da ne budu u aktivnim

nikad aktivan,uvek pasivan!

A zasto vi navijaci ne biste, umesto sto serete po ceo dan, ubijate jedni druge, i dajete los primer deci, ne biste uzeli i posadili po jedno drvo!?

Treba mozak da se drvo posadi.

to drvo ce jednog dana izrasti,pa ce moci palice od njega da se naprave.moras malo i uloziti da bi bio navijac.nemos samo letvanje u vugla,a ne znas ni odakle ti.ovako ces moci da kazes da si sam sebi napravio palicu,letvu,drzalju za sjekiru,srp...jos i naucis nesto o nekom drvetu.

NAJBOLJA JE PIČKA
NIŠKA RADNIČKA
VOLI U SRED NIŠA
KAD JOJ UĐE PIŠA!

НИ БАНАТСКА РАВА
НИЈЕ ЛОША ЦАВА
ВОЛИ ЋЕРКА ЧИКА МИРКА
КУРЦЕМ УСТА ДА СЕ ДИРКА!

PIČKA IZ KRUŠEVCA
VOLI SVAKOG PEVCA
SAMO DA JE VELK'A GLAVA
ZATO ŠTO JE TO KURAVA!

samo one vrede
ostale su nule
najbolje su pičke
rasimove bule

JEBI PAZAROA, EXTREMNO
Svaki kurac zna...

Ово срање још није затворено?

ali aj da razumem da imam samo Zvezda, Partizan, nego ima i Aba liga, pa premier soccer, pa kladionica pa fantasy football itd

Да ли си ти свестан да су то све потпуно различите ствари???

Аба лига - регионална кошаркашка лига. Ја рецимо не пратим то срање али постоје људи који је прате и редовно учествују. Засебна прича. Не долазим и не занима ме, али ми исто тако и не смета. Шта, заузима интернет?

Премијер лига - Пратим. Никакве везе нема са три претходне теме. Нема везе ни са домаћим спортом ни са навијачким препуцавањима која трају 2 дана пре и 3 дана после дербија.

Кладионица - Пратим али не учествујем. Овде долази потпуно друга екипа, опет нема везе са претходне четири теме.

Фантази - Учествујем. Плодим. Опет нема никакве везе са свим осталим темама заједно. Друга екипа људи, друге приче, ма све другачије. Вреди ли уопште да објашњавам, и теби и осталим антиспортистима који су прескакали ластиш и који су, иначе, и предложили и подржали овакву идеју!?

То је као кад би рекао да су Слике вукајлијаша и Смешне слике једно те исто, јер су, јелте, слике. Да не говорим о разним подтемама, те Уметничке слике, те ово, те оно, слике, слике, слике. Глупост.

NAPRED OBILIĆ NAPRED GUČEVO !
BANJA DO TOKIJA !

Ja navijam za svoj đep

Jes ovaj SiM cigonjer al svaka mu ka Njegoševa!
Vi ostali otvorite temu preskakanje lastiša i nek non stop bude u aktivnim mi nećemo da se bunimo, vaše je pravo da budete žene.

Што се тиче затварања спорЦких тема, могу само да кажем http://www.dodaj.rs/f/38/2X/4sKnkuSl/images.jpg
Нек метне Казан да је тај подфорум невидљив у ''последњим активним'', боли ме курац, ал' кад могу дроге, ''уметност'' и којекаки курчеви да имају по иљаду тема, јепте се, може дима и спорт!

Jes ovaj SiM cigonjer al svaka mu ka Njegoševa!

Похвала из супарничког табора најдобро годи :)

Ni dosađuju samo sportisti s njihovim temama nego ima njih još, a to su: Ciklon sa njegovim takmičarskim takmičenjima. Uđoh an temu i zamalo šlog da me strefi, samo nekakve brojke daleko bilo, narkomanstvo je zlatno naspram onoga. I pročitah slučajno jednu definiciju odatle, to skoro ista ka ona što je pobijedila prije neki dan, radi se o šumi u koju su međedi propraćeno izuzetno napornim tekstom za čitanje.
Onda imaš navalicu onih dosadnjakovića koji otvaraju bezvezne teme i samo spemuju.
Ima nekoliko sukobljenih grupa, a kolko vidim svaka ima po jednog ili više moderatora koji su na njihovoj strani i brane njihove interese, rezultat toga je sajt u rasulu i kvalitet u konstantnom opadanju.

Vrijeme će pokazat jesam li bio u pravu a dotad me boli kurac, vidim da ste gomila prodanih duša koja ne smije da se virtuelno pobuni, a kamoli u pravom životu, a ja sam pička u pravom životu, pa možete onda mislit na kojem ste vi stupnju kad vas pička kritikuje.

Hej, Mešja - idi kucaj svoje proglase u notpedu ili vordu. Cenim da će tamo bolje izgledati.

a ja sam pička u pravom životu

i ja isto brte, baci kosku!

što se Ciklo izbezobrazio, ni traga od onog finog i tihog čovjeka. nagrdiste ga, stidite se.