Prijava

Ne spemujte.
Ja sam vise puta rekao, vutra-turizam. Odobriti narkomanima travu, oporezovati, zasnovati turizam na tome i omoguciti nama nenarkomanima da imamo od cega da zivimo.

вратиће се војвода!!!!!1

Atife zanimljiv predlog, ali ga treba ostaviti za kraj, kada se sve sredi. Ne možeš u čatmaru dovoditi turiste.

ДОВЕДИТЕ ТУРИСТЕ ДА ВИДЕ МЕКДОНАЛС У НОВОМЕ САДУ!

TREBA DA IZABEREMO BOB ROKA ZA PRECEDNIKA, PA DA SE ONDA SVI KOLEKTIVNO OBESIMO ZA MOSNICE.

Укинути телевизију.

Odobriti narkomanima travu, oporezovati

Dobra ideja Pokojniče. Nažalost, put u Pakao je popločan dobrim idejama. Narkomani ne spadaju u najproduktivniji deo populacije, teško da ćeš od njih izvući neku kintu za porez. U suštini samo dodatno oporezuješ njihove roditelje i prijatelje - pravi izvor para u narko biznisu. Ista lova se vrti u mestu , minus cena droge.

Mnogo je produktivnije razraditi prolaz velikih kontigenata droge i preprodaju iste na bogatijim tržištima...

Čekaj ... pa to već rade Šiptari ... edoq....

Atif je mislio na strane turiste.

SAMO DA VI KOMUNJARE NE DOĐETE NA VLAS I JA SAM SREĆAN

CELT KOBJASNIJO HUE

Prodati je Rusima za neke krupne pare, da instaliraju rakete i tenkove i ta sranja, podeliti ravnopravno svakom punoletnom građaninu istu sumu, i sa tim parama otići u pizdu materinu kud koji, Mauricijus, Australiju, Novu Gvineju, Barbados, Dominikansku republiku, Brazil, Čile, Kongo. I rešiti problem zauvek.

podeliti ravnopravno svakom punoletnom građaninu istu sumu

Das mi ti živ i zdrav, to je već učinjeno. Srbija vredi -5 (minus pet) milijardi evra kamata&dela glavnice na kredite GODIŠNJE.

Od iduće godine svakom ko nešto zarađuje (zaposleni + penzioneri + radnici na crno), će biti oduzeto/neisplaćeno/zakinuto 1250€ (hiljadudvestapedeset evra) - nakon što podmire tekuće troškove države.

Das mi ti živ i zdrav, to je već učinjeno. Srbija vredi -5 (minus pet) milijardi evra kamata&dela glavnice na kredite GODIŠNJE.

Čini mi se da je dug bruto negde oko 30 milijardi evra, pa nije valjda da sve što postoji ovde vredi samo 25?

Tipa pozovemo MMF i podignemo hipoteku na državu Srbiju.

pa nije valjda da sve što postoji ovde vredi samo 25?

Koliko vredi totalno havarisan automobil, čije je odvlačenje košta više nego što dobiješ za staro gvožđe?

Naravno da Srbija ima ogromnu vrednost, ali je ta vrednost neupotrebljiva. Sve što donosi pare je prodato strancima, sve što nije donosi samo gubitke. Koji se pokrivaju kreditima. Koje će vraćati "neko drugi". Tipično 400%, a ponekad i 1000%.

Što se tiče ukupne vrednosti zemlje, za Srbiju ne znam, ali npr. na Kosovu - ugalj, nikl, srebro, olovo, titanijum... doneće onom ko ih iskopa oko 1000 milijardi dolara tokom sledećih 25-30 godina.(Procena Šiptara i Amera). Feronikla u Makedoniji ima za 1200 milijardi, (procena Grčkog nesuđenog partnera). Samo od toga može lepo da se živi, generacijama.

Pod uslovom da nisi prodao zemlju. Nakon ponude koju nisi mogao da odbiješ.

U vezi naslovnog pitanja... Mislim da se odgovor naslućuje u sledećem predavanju Hansa Roslinga: http://www.youtube.com/watch?v=fiK5-oAaeUs

одјебати јевропу1