Prijava

visočije radije nego midžet. Ne tipa brkate mišićave odbojkašice našpricane testosteronom u vrat, nego nešto ženstvenije, kao voditeljke muzičke slagalice, recimo. Samo što me takve neće, a midžetke otresam sa nogavica kao seljak čičak sa vunenih pantalona.

Da li one izgledaju mlado samo zbog riže ili zbog još nečega?

neakano, mi naše satremo brzo...

I kosti lica im se sporije spajaju i preoblikuju. Recimo Šer sve utegla, koža super mladalačka, ali jebiga, oblik lica odaje da si mator.

Takve su zbog povećane riže za jesti. Hahahah

Kad je riba malena, njene sise deluju vece

Ali ne znam, može neka da bude visoka i zgodna devojka koliko hoće, al ja se ložim na pamet, i da ima cvikere. A i oženjen sam, tako da ne znam zašto uopšte ovde pišem.

Male zene su zajebane i vesto umeju da koriste zastitnicki nagon koji izazivaju u glupavom coveku. Mene je jebala ko vola nastavnica hemije u Gimnaziji, a ja sam je samo nezno gledao...

Mene je jebela ko vola nastavnica

pa znaci da se isplatilo

Ja ne biram, male imaju svoje čari, visoke isto. Na višljim curama se osećam kao mužjak bogomoljke što me takođe pali

Živela kod mene u kraju neka riba visoka fazon 195. Duge noge lepa u faci, ložio sam se na nju jako dok sam je viđao u prolazu. Igrom slučaja je upoznam i to je bio prvi put da sam je video oči u oči iz blizine. Tek tad sam skontao koliko je ustvari golema i ogromna i koliko je to odbojno. Rukovali se, stegla mi ruku umalo mi nije otpala. Šake joj ko u drvoseče. Bolje su mi ove male mada su prgave ko čivave.

Na višljim curama se osećam kao mužjak bogomoljke što me takođe pali

To ono kad klekne na kolena, sklopi ruke ispred lica i pojede ti glavu?

Mala žena, od velike mlađa.

pezose jebi se ako su to lijepa stopala

haha, meni ovo ideal lepote ženskih stopala...tako izdužena, da se vidi po koja vena...i još tamna...

drkaš na ciganska stopala sa orlovskim noktima hahahahaha