Prijava

Director
KAĆE SLEDEĆE TAKMIČENJE?

I?

Srbija je sistematski činila zlodela prema drugim narodima

Srbija je sistematski činila zlodela

sistematski

Na nešto me ovo asocira.
E, da, Provirone, treba ti sistematski pregled.

Advokado, fašisto!

Klerofašista. Nemoj mi ta dva razdvajati, osećam se kao da sam go.

Srbijanski klerofašisto, tako mi nekako deluje kompletnije. Može?

Mickey Savage
Kapiram da ti misliš da je Srbija večita žrtva i da nikad u svojoj istoriji nije neko zlo učinila? Takođe, verujem da ti misliš da su četnici bili borci protiv okupatora? Misliš li i da je Srebrenica izmišljotina velikih sila? Verovatno misliš da su nas bombardovali jer nas mrze?

Takođe, verujem da ti misliš da su četnici bili borci protiv okupatora?

Чекај, хоћеш да кажеш да нису?

Šumadijski. Pored toga što sam klerofašista, ja sam i lokalpatriotski ekstremista.

Gavro, dobar si momak, te se najiskrenije nadam da je ovo trol pitanje.

Ne jedite govna.
Izdaja svog naroda je najveća sramota koliko god narod sraman bio.

Пошто је очигледно да не делимо исто мишљење, боље да све остане на ових пар постова. Тако ћемо обојица сматрати овог другог за идиота и можемо на миру да пијемо пиво ако се икад сретнемо. Уздравље.

dosli smo do toga da slusamo seljacine i djozlave urbane cmareve.i jedni i drugi ograniceni k'o terasa i samo seru,prave se pametni...neka kombinacija vjerice radete i biljane srbljanovic.vjerica srbljanovic.

vjerica srbljanovic

ne treba takmičenje
KAKVA POBEDA, KAKVA DIJAGNOZA

zaključavaj temu

A tvoja istina je...?

da sam pojeo 2 tanjira pasulja danas.

Нисам чито даље од два реда првог поста и могу само ово да кажем:

Устав Србије

Члан 38 став 2

Држављанин Републике Србије не може бити протеран, ни лишен држављанства или права да га промени.

Da ovo radi iz nekih ideoloških pobuda mogao bih da je skontam donekle i da je nazovam budaletinom. Ovako, pošto radi za pare, nazvaću je pacovom.

Jebite se govna komunjarska.
Ravna Gora i Čiča večno žive.

još da se osude odgovorni za genocid u srebrenici i agresiju na kosovske albance, pa da konačno mi savesni, ne-nacionalistički ali nadasve patriotski članovi ovog društva, možemo na miru, bez ljage kojom smo sada okićeni, da živimo kao ponosni gradjani Srbije i da konačno možemo da se pridružimo našoj savezničkoj braći u evropskoj uniji, jer tamo nam je i mesto.
a nacionalistima i neonacistima sa ispranim mozgovima koji još žive u prošlosti i plaše se da pogledaju istini u oči, poručujem da za njih nema mesta tamo kuda neumitno koračamo, sve dok ne promene stavove i prihvate realnost.

Ma koliko neko pokusavao da veruje da je promena svesti moguca i da su tamo neki narodi izmenili svest priznali svoje greske i prihvatili sudbinu da moraju da okaju proslost to je notorna glupost.
]Ne radi to tako, to jest uvek i svuda postoji diproporcija izmedju onoga sto PRICAS i onoga sto MISLIS. A pogotovu u izjavama i postupcima svetskih zvanicnika.
Kad je onomad onaj Turcin rekao da je Kosovo tursko, da nije to mozda on onako sedeo i pusio nargile gledajuci na Bosfor i slusajuci tanki glas mujezina pa ga spopala zal za otomanskom imperijom, i onda je odlucio da da takvu izjavu?
Jok brate, sve je to jedan potez u partiji saha.
Kad Merkelova kaze da se genocid u drugom svetskom ratu ne sme zaboraviti u sebi misli kud ih ne pobismo jos majkeimga zidovske.
Sta bi sa Makedonijom koja ispuni sve sto se od nje trazilo? Gurana je propaganda "Konacno smo oslobodjeni od zlih Srpskih uticaja", dopustano da se gazi po Srpskoj crkvi i popovima, a onda je sprovedena tako temeljna siptarizacija, i sad ti sipac sere po glavi i ne smes mu nista. "Al dalje su za sve krivi Srbi!", vice politicar, a narod ga sad vec gleda ispod oka, al kurac, kasno...
I ta smradina od zene je jedan pijun koji igra svoju ulogu vec duze vreme, isto ko i cedica i ta govna.

Morate shvatiti da u svetu NEMA DOBRIH NAMERA. Vestina politicara je da stvari postavi i okrene POVOLJNO PO SVOJ NAROD. Koristeci pri tom sva raspoloziva sredstva.
Lud je onaj ko i za trenutak poveruje da se bilo ko tu rukovodi takvim glupostima kao sto su moralne norme, pravda i ostalo.

I na kraju, NASI POLITICARI SU DNO DNA. Potrebno je da dodju na vlast, pa da im neko objasni kako stvari funkcionisu, ko onomad Vucku.

Kad bi se krenulo sa izbacivanjem idiota iz ove zemlje, od vrha ka dnu, prvo bi se ispraznila skupština, pa kancelarije, pa onda fabrike, itd., i na kraju tek poneki seljak mogao bi da se vidi kako okopava kukuruz, i nekoliko dece kako se igraju. Zato sam protiv ove peticije.