Prijava

Молим администраторе да закључају тему, јер је због неухрањених тролова изгубила смисао. Хвала.

Prejeo se govana, a Granjčilo?

Granjko, bogami Vald mi ne deluje neuhranjeno - na onom Jutjub klipu za književno takmičenje sasvim solidno bucmast ;-)

Granjko, bogami Vald mi ne deluje neuhranjeno - na onom Jutjub klipu za književno takmičenje svim solidno bucmast ;-)

Da, Lukse, ovim si me podsetio da pozovem Granjku da šalje svoje literarne radove na konkurs http://vukajlija.com/forum/teme/57580-knjizevni-konkurs, samo nikako pod nikom Granjka, jer ću da ga banujem sa konkursa ako saznam ko je u stvari. Može dobiti vredne nagrade.

Владе, ако ниси одјебао до сада, одјеби управо сада. Од креатура попут тебе би било срамота примити било шта, а камо ли некакву награду. Књижевне радове да шаљем теби? Ти и писменост? Ни луд, ни дрогиран. Није ни чудо што је све отишло дођавола. Бануј ме у својој глави, где год видиш мој пост, постер или реакцију, прескочи је, заобиђи ме и поштеди свог квазиинтелектуалног кича. То би била заиста вредна награда. Честитам ти на дефиницији, сада коначно можеш да доживиш и осећај задовољства у свом животу. Драго ми је што сам допринео једном твом животном успеху.
Ког ђавола хоће Дилан Дог? Само прича о једењу гована - не занима ме његов кућни јеловник. Не капирам што сте тролови огавни? Забавља вас да некоме тролујете тему? Да неког нервирате? Не, не нервирате ме, само ми саботирате тему, јер сте говнари као људи. Не зезате се, просто сте такви. Моје саучешће вашој околини.

Ти и писменост?

поштеди свог квази интелектуалног кича.

Несамостални формант квази- је први део сложенице којом се изражава да је оно што значи основна реч лажно, тобожње, привидно. У складу са тим пише се заједно са главном речју, а не одвојено или са цртицом: квазиинтелектуални, квазипатриотски, квазинационализам.
Ја сам тему почео озбиљно, својим мишљењем о ствари, ти си почео да ме називаш килавим и женским карактером јер се ниси слагао са оним што сам написао, и онда је почело лично препуцавање. Ако те не мрзи, прегледај. А сад и да одјебем.

Ehehehehehehehe, kako te posra Vlade, ekekekekekekekeke

Све докле год си се држао теме и доследно бранио своје ставове, ја нисам имао никакав проблем са тобом. Чим си почео са лицимурењем, онда си самом себи скочио у уста. Ако ја лажем, коментари не лажу.
Много си писмен - bezbednosno-informatičkih agencija.
Писмено би било: Безбедносно-информационе агенције, као што је рецимо - http://www.bia.gov.rs/
Али, авај... Ти си издавач, жири, судија... Квази ти не треба, ни спојено ни одвојено. Хвала на разумевању.

ahahahhahahahahhaha

Много си писмен - bezbednosno-informatičkih agencija.
Писмено би било: Безбедносно-информационе агенције,

Jesam, mnogo sam pismen. Botove prave informatičari, koji se bave informatikom, i zato bezbednosno-informatičkih agencija. I nema velikog slova B tu. Okani se, Granjka, i mene i pravopisa. Prvi si počeo da vređaš, i nemoj širiti ovo, predaleko je otišlo.

Писмено би било: Безбедносно-информационе агенције, као што је рецимо - http://www.bia.gov.rs/

BIA je Bezbednosno-informativna, majka mu stara, ni informatička, ni informaciona.

Хаха! Добре вицеве пишеш. Но, не буди Владе Говнар, лепо сам ти рекао да ме банујеш у својој глави и заобиђеш, али ти немаш снаге за то. Позвао си ме на књижевни конкурс у чијем си посту молио учеснике да не спемују тему. Отишао сам, прочитао, нисам заинтересован. Нисам био говнар да серем по твојој теми, да просипам памет и филозофије, да смарам друге учеснике теме, да те исмевам и лупетам, већ продужио даље. Ето ти пример како можеш бити човек и пустити друге да живе свој (сајбер) живот. Хајде сада не буди гњида од човека, па не спемуј моју, као што очекујеш да други не спемују твоју. Испао си празилучанин за све медаље и помири се са својим понашањем.
Тему расправе шириш ти, правиш се господин, а светлосне године те деле од тога (макар на овом сајбер месту). Просто не одговарај на моје коментаре, игнориши мене и моје теме, тиме чиниш услугу свим учесницима теме. Јебо те, нисам ти ни муж ни отац, окани ме се, досадо. Иди негде другде, малтретирај и прави се писмен и паметан, у нади да те нико не проваљује. Хајде сад, буду добар као Власуљар, па иди. Не сметај.

Zašto jedeš govna, Granjko?

Count Zero У праву си потпуно, мој пропуст и грешка. Лимар је намерно писао информатичка и у том смислу је ок. Ово је постала тема за окупаљње кретенских тролова, па ето им га на, ваљда им је живот сада испуњен.

Idem, da ne smetam temi, mada nisam primetio da je osim Avokada iko išta pametno rekao vezano za temu. Nadam se da će ti peticija uspeti. Sve najbolje.

Ухапсисте ли више ту Бисерко!

YouCantHandleTheTruћ
Неће да сведочи против Срба него против Србије, зар не?

Хахаха, радикал, па још и жути, јеботе. Колико си само упоран да дискредитујеш саговорника тиме што ћеш да га увучеш у блато у којем се праћакаш. Има овде много људи који су одјебали та ваша секташка удружења и заболе ме јајо за ваше размирице. Свађајте се између себе по вашим рупама, бубашвабе. Колико је народа на изборима подржало ваше неодложиво на северу Космета? А кад одузмеш оне који сисају Тадићеву, Вучићеву и Дачићеву сису? Остаје ти јајо. Мораћеш на крају да схватиш да си део највећег шљама у Србији кога не занима ништа осим дупета и моћи. Још ако поред тога и ти ниси увалио негде своје дупе, истина је, за толико си мање шљам, али си и за толико већи идиот, а једнако си бубашваба

Ја морам да те дискредитујем јер стално говориш о блату, о срању у држави, а не нудиш решење. Шта треба? Да кажемо, нећемо да прихватимо што је Тадић потписао, па да нам странци опет прете да ће повући све паре из наших банака чији су власници па да можемо да попушимо сами себи. Динкићу је много тога дозвољвано од 2000. године, продате су банке странцима и ми зависимо од добре воље странаца. Кажеш да треба да се боримо за Косово, а не да га предајемо. Како? Чиме? Чиме да ратујемо кад немамо војску ни наоружање? 'Ајде, кад си толико паметан, дај решење. Милошевић нас је начео, Тадић нас довео пред свршен чин, а Тома и Вучић су добили пиштољ на слепоочницу од ЕУ. Неће нам помоћи ни Руси, ни Кинези кад смо све фирме, банке, обрадиве површине продавали Немцима, Аустријнцима, Италијанима, Американцима, Хрватима, Словенцима..., а Тадић и Цветковић су свесно окретали леђа Русији и Кини. Чије су банке у Србији? Све су грчке, немачке, аустријске, француске. Где су руске или кинеске банке? Питај Францетића, мутавог деда Мраза Цветковића, Динкића или Коштуницу који је био председник СРЈ кад су извршене грдне сумњиве приватизације и предаја банака странцима. Што радикали нису дигли народ кад је потписан Кумановски споразум кад су толико били јаки.

Ја кад сам говорио да ћемо потпуно најебати ако ДС буде имала потпуну власт, као што је имала 2008. до 2012. године, имао сам огромних проблема са острашћеним жутаћима. А да су радикали постали сто што и жути, то је већ одавно познато. Нескривена подршка жутима само у инат наредњацима на председничким изборима, при поновном бирању Ђиласа за градоначелника Београда. Нема шта баш патриотски чин.

Кажеш, има много вас који нисте до тог шљама који је у странкама. Па где сте који курац? Зашто нема протеста? Зашто обичан народ не устане да се побуни? Па баш зато што стално говорите да су политичари говна, а не борите се против тих гована, зато нам је тако како нам је. Зато на изборима људи гласају за једне исте или што је још горе, не гласају уопште па опет то иде у прилог свим овим политичарима које пљујеш. Кад год се јави неки нови народни вођа, или неки вођа неког синдиката, дође неки тајкун или обичан мафијаш да га подмити или му запрети да ће му побити целу породицу и свака буна пропадне.

Опасна секта сте, бубашвабе. Жуте и напредне. Које је решење кад се крши Устав? Ево, питао сам покојну бабу које је решење. Каже да има два решења. Да промениш Устав или да поштујеш постојећи. Ето, моја покојна баба има толико више мозга од вас бубашваба које умете само да понављате и ширите "мишљење" што вам се подари одозго.

YouCantHandleTheTruћ

И пој покојни деда каже да су букаџије најгора врста људи. Стално дижу галаму, а немају решења, нити идеје. Такви као ти су бубашвабе и остали зглавкари. Дижу галаму, размиле се по Интернету као бубе или њихове ларве, а онда кад је густо, сакрију се у земљу или се од ларви претворе у стадијум лутке. Ја сам за СНС гласао само да не би победила Демократска Странка. Јбг, нисам могао да забраним пензионерима да гласају за Дачића и Кркобабића. А волим и да кажем: једном радикал увек радикал. Тако је и са Вучићем. Превише је он учио од Шешеља да би трпео неистомишљенике па нека су то и радикали. Бивши радикал ће избрисати радикале користећи чисто радикалске методе, да ће и Шешељ морати да му честита кад га пусте из Хага. Мада бих прво волео да нестану ДС и ЛДП. А Коштуницу нека неко обавести да је потписан Кумановски споразум и да Американце и Немце уопште не интересује наш Устав. Да ли се сећаш кад је Меркелова била претпошле године у Србији, кад је Тадић после разговора с њом изашао блед као крпа? Знаш шта му је рекла? Да морамо да прихватиомо да предамо Косово или ћемо помрети од глади јер ће повући сав капитал који је могуће повући из Србије. Тадић нам земљу увалио у још веће дугове, имамо гомилу кредита које морамо да отплаћујемо, демокртате су кредите које смо добили од Запада, пребацили на своје личне рачуне у иностранству, то ће тек бити џумбус кад почне да се испитује њиховеа имовина. Готово сав капитал нам држе странци, Тадић је дозволио је Колету да доведе Монсанто. Шутановац је договорио изградњу ХААРП-а, али то није могло да се стави у функцију јер немамо толике енергетске капацитете за тако нешто. Шутановац је средио и да ВТИ ради авионе за НАТО. То ниси знао? И сад ти очекујеш да нам помогну они од који нас је бивша власт отргла и буквално као таоце предала овима са Запада. Двери финансира Ђилас и служе само да дижу галаму, без икакве идеје шта и како. Имају неки шатро план, а нигде решење у вези последица које бисмо трпели кад би смо се окренули искључиво Русији. И ко нама гарантије да ће Руси да испадну наши заштитници? Немају они интереса. Осим овог гасовода, њих ми много не интересујемо, осим кад је потребно да будемо монета за поткусирвање, односно лопта за игру у вечитом дербију између Русије и Америке.

Опасна секта, кажем ја. Неко им исприча шта је Меркелова рекла Тадићу (!) и ето, шта да радимо, кршимо Устав, али зато што нам је неко рекао да тако мора.