Prijava

Дакле, какву буну да дижемо када људи који би да дижу буну неће, не могу или не желе да прочитају са огласне табле шта треба?

Да домаћа бирократија има икакве логике било би ок. Ко каже да је то што пише на тим таблама добро? Обично није, јер сте срање људи.

radijacija i dilan dog imaju recku kod mene zbog dosadnog i glupog spema, nema potrebe za ban od 3 dana, nepotrebno je. deugi put, kad se nagomila, na duze.

eto da ostane zapisano.

Valdemar Хајде да преведем...

Shvatio sam ja šta ti hoćeš da kažeš. Zašto ljude sa kojima se ovde dopisuješ svrstavaš u te koji ne znaju da prikupe papire? Konkretno, zašto ja, zašto Fender, zašto Čak, zašto Truć? Mi smo pojedinci, ličnosti, ne amorfna glupa masa kojom smatraš svoju klijentelu, ovo je sajt Vukajlija, a ne kancelarija. Otkud tebi ideja da mi koji učestvujemo na ovoj temi ne bismo znali da skupimo te pišljive papire? Ko smo to MI?

Е стварно, ви бирократе сте дебили, увек имам све, а враћате људе због срања која нигде нису назначена или немају логике.

Лудаче Чаче, бирокаратија нам је изумирући диносаурус коме су на главу прикуљчили компјутере у нади да ће тако боље да ради. Неће. Логика нам не шљака од обичног сељака до председника државе (знам, знам...). Не знам које си ти табле читао, али моја је уређена тако да можеш све из цуга да скупиш, само ако хоћеш. Дакле, моја је добра, мени је савест мирна. Јеси ли некад отишао након завршеног посла и рекао надлежном да му је табла непотпуна или да подаци нису одговарајући? Јеси ли се обратио начелнику? Ако ниси, онда си ти срање исто колико и људи који то не раде (било да су запослени или не). Промена креће од тебе.

Не знам твоју, до сад нисам ишао у катастер, причам за општину, матичаре и тако та срања. Кад се вади пасош и то, све будала до будале.

Лимару,То је било у пренесеном смислу речи - људи, не дижите буну, основне ствари нисмо решили, ви би буну дизали. Хоћемо да возимо авион, а још ни бицикл нисмо савладали.
Ниси постао видовит у међувремену - ја моју клијентелу не сматрам глупом аморфном масом, тако да вређаш без разлога. Цитираћу самог себе, јер изгледа НЕ ЖЕЛИШ, НЕЋЕШ или НЕ МОЖЕШ да обратиш пажњу: ``Говнима бих гађао људе када бих им рекао да су они глупи. Али нису. Чим могу да поседују кола, кућу или да дођу до катастра, евидентно нису.`` Прочитај два пута, ако ти није јасно.

Pročitao sam, opet mi je neugodno kao prvi put. Rekao si:

Каква буна? Где буна? Па, из мог исукуства вам кажем да нисте способни да скупите 10 глупих папира, без да вас вратим назад на огласну таблу, а камо ли да дижете буну.

Šta je u ovom figurativno? Ja umem da skupim papire. Nego jednostavno si bahat. Opet te pitam, ko smo to MI? Da to slučajno nisu oni koji nisu VI? (A ko ste to VI, u to ne zalazim).

EDIT: Doduše, ako organizuješ svoju tablu kao ovu peticiju, izgleda da smo stvarno MI krivi za njen neuspeh.

Чаче, ево да дам свој допринос из најбоље намере - не знам у којој си општини, али у већини можеш електронски да завршиш многа потребна документа (изводе, држављанства) или путем телефона. Пасош се вади у мурији, још нисам чуо да то неко ради у општини, али ме не би изненадило да су неке општине спојене са муријом. Са друге стране, сваки проблем који имате са запосленима можете да решите са начелником управе (вреди пробати), а ако ту не успете, онда се обраћате надлежном инспектору. То се некима чини као глупо или немогуће, али верујте да има ефекта, само је потребно стрпљење. Пар матичара је у Нишу заглавило затворе јер су их странке пријавиле, а знам и неке катастарце који сада уместо плацева мере ћелије. Тиме су странке учиниле услугу и граду и другим странкама. Сваки проблем који један човек реши је успех хиљада других људи.

A čujem da stari Egipćani i Kinezi nisu znali da voze ni bicikle ni avione, pa su opet imali problema sa birokratijom.

Ali oprosti mi, stvarno sam se zakačio ko pitbul. To što mislim da nisi u pravu i da si bahat i što me lično nerviraš ne daje mi nikakvo pravo da tupim i tupim i tupim na tvojoj temi. Sad sam ja loš, i još jednom oprosti, i odoh.

Slažem se sa Valdemarom.

Први пут је увек неугодно, а ако је и други, значи да ће трећи бити срећа!
Фигуративно, односно пренесено значење онога што сам рекао је да они (бунџије) не дижу буне, јер нису за то способни (нисам ни ја). Карикатура са папирима служи да се слика употпуни и учини комичном, то се зове хумор.
Браво за тебе и скупљање папира! Ако сам бахат, зашто ми се уопште јављаш? Зар ниси рекао да идеш и да нећеш сметати? Нисам се ТЕБИ ни обраћао, сам упадаш и гураш се где ти није место. Од свих тема које си могао да изабереш ти долазиш на ону где можеш да се расправљаш и свађаш. Који ти је ђаво, човече? Јел ја тебе смарам по твојим темамам, постерима, дефиницијама? Шта си се наврзмо на мене, к`о ненормалан?

Pa izvinio sam se, već ti rekoh, eto neću više. Evo časna reč, kunem se, tražiću za sebe od moderatora trajni ban ukoliko ikad više budem komentarisao nešto što si ti napisao. Ako se zajebem pa zaboravim, pošalji mi PVT, molim te, pa da pišem moderatorima. Unapred zahvalan.

Fender ima Truća, Truć Fendera, Valdemar Granjku Granjka Valdemara, mi ostali to treba da pratimo, možda i glasamo. Hoće li da dođe neki Amidžić da sumira, pregled dana, dokle ste stigli. I šta će oni koji nemaju sa kim da se igraju.. :(

Их, бре, марципан. Све је то спорт за прсте. Ја сам само полу-шаљиво се осврнуо на тему која је полако одумирала. Онда се федер, еталон анти-духовитости на сајту, закачио за Космет, а потом и тражио решење које цењена власт не уме да нађе. Цитиравши покојну бабу и њена решења, мислио сам да ће бити довољно, али онда се он враћа и тражи поново решење за проблем Космета. Пошто као одрастао и здрав човек не могу да пратим његов ток мисли, покушавао сам да се задржим на проблему кршења Устава и две могућности решења, али ето га опет да пита а које је то решење могуће. Нису више ни ти ДС-СНС ботови што су били. Одговориш му у две реченице, али он некако одлута тражећи бубашвабе по википедији и заборави речи моје покојне бабе. А морам рећи још да моја баба има преча посла него да решава државне проблеме. Уз то, моја баба не кука на стање у држави као што федер мисли. Она има обичај с времена на време да подбоде ДС-СНС ботове и да покуша да их натера да размишљају, али без неког успеха за сад. Они, не само да понављају исту песмицу, већ и не читају шта им је одговорила већ на почетку. ОСТАВИ МИ БАБУ НА МИРУ, ФЕДЕРУ, ЈЕ Л' ТИ ЈАСНО?

Е, будало једна! Коме си ти шта одговорио? Ти ћеш некоме о анти-духовитости. Ко те то научио? Је л' она будала Боб Рок? Ниси ти ништа мени конкретно одговорио. Немаш аргументе, само си вртео пар истих реченица у круг у којима ништа не кажеш. И нико ти не спомиње бабу, идиоте!

Не вређајте се, нађите се у кафани па распалите један по другом, ако вам је то циљ у животу.

Хахаха, федеру, стварно си недоказан ДС-СНС бот. Кад кршиш Устав, можеш да изабереш једну од две опције. Лош сам био из ликовног, па не могу сад да цртам, али замисли слику. Мора човек да врти пар истих реченица да бисте разумели, али не вреди ни да их подвучеш и заокружиш ако нису изашле из уста ваших секташких лидера. Али нисам очекивао да тако брзо попиздите. Пре су ДС-СНС ботови пролазили захтевне дрилове да би могли на интернету да се врте у круг, а сад то може да ради свака бубашваба. Сад то овако изгледа:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/579643_620929667946133_1581282541_n.jpg

Али, добро, и пре су кад остану без аргумената вређали. Могу да прихватим и да мене вређаш, али није у реду бабу да ми дираш. Имај мало поштовања према старијима.

Granjka

Не вређајте се, нађите се у кафани па распалите један по другом, ако вам је то циљ у животу.

Грањка, царе, у кафану идем да попијем и попричам са људима. Ако се видимо негде имаш пиво од мене. И ти и Валдемар, а ДС-СНС ботови су за дркање на улици, а не за кафану.

YouCantHandleTheTruћ
Хахаха, федеру, стварно си недоказан ДС-СНС бот. Кад кршиш Устав, можеш да изабереш једну од две опције.

Не, не ти, Бла-Бла-Трућ, никако да схватиш да си ти тај бот, балван, буква... Шта мене брига што неки лик поставља један те исти коментар на различитим сајтовима, под различитим именима. Ја тебе питам, шта је решење, шта је требало урадити. Шта бисмо добили неизласком на изборе на Космету? Добили бисмо Албанце за градоначелнике свих општина где су Срби већина и још 200-300 нови Срба отераних са Космета у наредних 6 месеци.