Prijava

Јел се то тешиш са тих 0,7?

Oli, kakva je razlika izmedju lecenja frustracija zbog malog penisa parama, kurvama, statusom i ostalim i lecenja kompleksa siromastva, nolajferstva loseg socijalno statusa i ostalog sa ogromnom patkom? Meni se to svodi na isto

Zato te i jebu u dupe kad ne znas.

U životu sam naučio da nije bitno koliki imaš kurac, kakvu imaš facu i telo, koliko si visok itd, samo je bitno ko si, šta si, koliko imaslš muda i koliko praviš keša

svako lecenje frustracija na taj nacin je lose,al to sa malim kurcem je najodurnije

a i sa malim kurcem sve sto si naveo je mnogo veca mogucnost,uz veliki kurac ne ide nekako xd

Pa ne znam, generalno se nisam u zivotu cimao oko velicina kurca u razlicitim kontekstima. Samo mislim da je lecenje frustracija prirodna stvar, nista cudno. Npr kad moras da izadjes na posao da bi pisao po vukajliji jer ti zena ne da da pipnes telefon ili kompjuter kod kuce, a onda se izivljavas na ciganima peracima prozora po Nisu.

Džabe veliki kurac onome kome služi samo za pišanje

ja mžd imam mali kurac al da vidiš ti kako krišom gledam donji deo kupaćeg kod devojaka i u vodi i iznad... Ne mogu ni ništa! Dve ženske me provalile, jedna me pita "Zašto to radiš?" A ja ladno: "Imam pravo da uživam u životu i ti ne možeš to da mi uskratiš." ;)

Inače jurim pičoke, pričam im kako imaju lepe sise, dupe (i to pravo u facu!) i zabole me kurac kako će da reaguju, barem sam iskren ;)

sok od zove kako si postao vo iz kupusa jebote, bilo je tu nekad dobrih zafrkancija

Bilo je dobrih zafrkancija naravno, eto nekad si na sajtu mogao da procitas ozbiljne teme i rasprave....kad se samo setim kakvi su sve likovi bili pre na sajtu, prave legende, znali smo da se zajebavamo, ali znali smo da pricamo i o ozbiljnim stvarima....dzimi, zmia, wojtek, ja, smarko, energija, blek hol, dankan, mr moon i gomila drugih.....eeee kad se setim kad smare i ja istrolujemo ceo forum, bukvalno svi popadaju sa stolica od smeha, onda nas banuju na tri dana, al mi se ne vracamo sa duplih nego odsluzimo taj ban, al makar svi pocrkaju od smeha, a ne ovo danas sve neki usiljeni trolovi i smaraci....nikad vise nece biti sajt to sto je nekad bio, ko zadnji izadje neka ugasi svetlo.

Ovo je Stevca rekao prvi za dve picke kod bazena

Kako da lajkujem kad nema gumba?!?!