Prijava

Наслов теме ме одмах подсети на ону сцену из косовског боја кад Мурат пита Бајазита шта су очеви рекли а овај каже ''рекао је.. мучите ђауре где год можете, рекао је, боље да их тражите са сабљама у њиховим домовима, него да их с кашикама чекате у својим''

https://i.ytimg.com/vi/kP9Tf1RElrQ/hqdefault.jpg

РЕКАО ЈЕ

Šta je ono rekao Toma precednik kad je drzao govor, neki majndfak tipa viste igrali mnogo bolje od mnogih od vas..?!

Oženi je kume, to je žena što tebe razume

https://i.imgur.com/PZmxhDh.jpg
,,Još jedan detalj na Partizanovom grbu gaji njegovu tradiciju i prenosi uspostavljene vrednosti. Baklja sa šest buktinja svima stavlja do znanja da Partizan nije klub jedne nacije, jedne kulture, jednog verskog opredeljenja ili bilo čega jednog. Partizan je isključiv jedino po pitanju morala i estetike. On je oduvek bio utočište onih koji se bore za slobodu, za pravdu, za lepotu, utočište slobodnoumnih, principijalnih, osvešćenih, kulturnih i obrazovanih. Partizan je mnogo više od sportskog društva, više od lopte koja se kotrlja travom ili odskače po parketu. Partizan je pogled na svet i način življenja. On oplemenjuje, uči i vaspitava.
Svaki navijač Partizana mora biti ponosan na ovakvu tradiciju i istoriju, mora je braniti i štititi. Nikako je ne smemo revidirati, menjati i prilagođavati dnevno-političkim trendovima, interesima i potrebama. Partizan se nikada nije služiio propagandom, Partizan se ne prilagođava aktuelnom trenutku i opšteprihvaćenim stavovima, on ne nameće mišljenja već podstiče na razmišljanje. Partizan nikoga ne zove, moli niti tera da ga podržava, za Partizan navijaju samo oni koji ga i osećaju.
U današnje vreme Partizan i njegova egzistencija ugroženi su sa različitih strana. Vrednosti koje Partizan gaji i prenosi svojim navijačima i simpatizerima već duže vreme nisu pogodne vladajućim strukturama. Svaka vlast, a pogotovo ona koja ima tendenciju da postane autoritarna zahteva bezličnu homogenu masu istomišljenika kojom je lako manipulisati, a partizanovci to nikada nisu bili.

http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=863#post_3606789

udavicu se prejako

http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201302/264178/medium_norwegian-flag-closeup-4870851.jpg

http://vukajlija.com/forum/teme/61487-propo?strana=4#post_2781544

KBO!

De neka se stavi upustvo za nubare šta je poenta teme ...

pre 16 minuta

Staviš sliku ružnije (jadnije/propalije) varijante nekoga ili nečega i ispod staviš "PROPO" ;)

i jos ovaj ;) na kraju hahahah i coina reakcija ispod