Prijava

Zaključak je sledeći.
Imaš dvadeset godina, pripadaš gej populaciji, radiš u mts-u, nemaš prijatelja i patiš od blage šizofrenije. Jer zašto bi inače zvao sam sebe na mobilni.

Svako drugo objašnjenje ne pije vodu.

Hehe, de si vuče??

Evo vuče imaš priliku da kažeš nešto u svoju odbranu.

Moguće je samo to da je taj moj drug pogriješio. Broj sa koga ga je neko zajebavao je očigledno jako sličan tom koga sam kupio, a s obzirom da ga nije imao nigdje zapisanog, može biti da je pogriješio. Ili to ili se desila ta nevjerovatna slučajnost.

zanimljiva prica
nego nisam znao da mogu postojati dva identicna broja
jer ono,valjda bas zato ima 6 cifri u brojevima...to je i poenta jebena tih cifri,lolo

a sad da se bas potrefi da je bas isti broj onaj tvoj bas s onim pederom koji je cimao tvog ortaka,kvota za to je 1:10000...ubo si pravi paralelni univerzum onda...

Imam i ja priču iz zone sumraka vezano za telefonske brojeve.

mene zvala keva sa fiksnog na mobilini.posle 2 dana i baba sa fiksnog.isti broj leb te jebo!

Обзиром да сам из БИА, управо сам проверио и могу рећи да лажеш дебело.

Ти ми реци да ли ћеш да се извиниш овим младим људима и мени што морам да проверавам твоје лажи уместо да архивирам њихове наркоманске исповести ил да ја наставим са причом шта је стварно било.

Nisam platila račun i ugasili mi internet. Apsolutno ne vjerujem da je to slučajnost, ima tu nešto više.

ne vidim razloga da napadate decka samo zato sto voli druge decake.

uz tebe sam vuce, sad sam pogledao tvoj profil i svideo mi se ovaj citat koji si okacio

Uhvatila me kiša jednog ljetnjeg dana. Čekao sam ga u haustoru neke omanje, zgrade, nosio mi je kišobran. Gledao sam ga kako mi ide u susret; svoj iskreni, blistavi osmjeh pokušavao je malo prikriti, ali nije uspjevao. U očima radost, ljubav u srcu, sreća u duši, sve se to vidjelo u tom osmjehu. Sjaj sa njegovih usana uskoro je zasjao i na mojim. S kišobranom je donijeo i Sunce. Kiša je ubrzo prestala da pada. Nabio mi je kisobran u guzu. Bolelo je ali je bilo lepo u isto vreme. Onda sam ga zvao preko telefona.

Imala sam nekoliko brojeva koje sam bacila i nakon godinu dana ti brojevi se vracaju ponovo u prodaju. To je objasnjenje.

Da, postoje razne akcije, bonusi kad to istekne- bacim :) Koji ce mi vrag dalje?

@janpi, zanimljiv edit mog opisa profila. Vidi se da si maštovit, ali meni lično se ne sviđa taj tip mašte, pederski.

Dva identična broja ne mogu postojati u isto vrijeme, ali se brojevi koji su nekada bili aktivni, a nisu u upotrebi duže od godine dana ponovo pustaju u opticaj. U ovom slučaju taj lik je broj poništio, s obzirom da nije prošlo godinu dana. Tako da je to moguće. Mnogo, neuporedivo mnogo veća vjerovatnoća je da je moj drug pogriješio upravo iz razloga što nije imao nigdje zapisan broj.

dobro je,ja sam vec pomislio da je to maslo necastivog.

Еси ти гледо некад филм Мементо?

Vuče koje su poslednje 2 cifre tog broja?

Тако један мој ортак био у својој кући кад му матори нису били ту и случајно му у собу улетео педер и ортак се спотако док је хтео да га одвали од батина и баш некако устима налетео на киту ове педерчине. И баш у том тренутку улазе његови и затичу сцену и сад сви мисле да је педер.

Кажем вам, људи, случајности постоје и веруите у то да демонске силе мрзе праведнике и оће да их опањкју да би добро имало што мање бораца у коначном обрачуну !!!

@ironični, potpuno je nebitno koje su posljednje cifre broja. Na muški rod, u ovom slučaju na one koji ovdje pišu gluposti mogao bi da mi se digne samo živac. Naročito na ovog Aleksa iz BIE i editora janpia. Na sreću nije, jer bi u suprotnom ja dobio ban, prvenstveno zbog pominjanja rodbine. S obzirom da je ovo prilično primitivno provociranje bez ikakvog osnova, a samim tim jadno i debilno, nevrijedno je nerviranja, ja ovdje stavljam tačku.