Prijava

ЈА ИСТО МИСЛИМ ДА ЋЕ БРАЗИЛ ДА ОСВОЈИ

ЈЕЛ ПОЗВАН РОНАЛДИЊО?

ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE

ЈЕЛ ИМА ДА СЕ ИГРА ФАНТАЗИ??

Ima li predictor?

Меси и Агуеро има да издоминирају све, не може одбрана да прими толико голова колико они могу да метну

Kakav kurac Mesi. Ovo je svetsko prventstvo. Mesi je mator, vidiš da i ona pederčina od lažnog rolanda uzela titula za najboljeg na svetu.

FUDBAL

PROPO

Видим да већина људи сигурна да Бразил осваја пошто су домаћини. Били су домаћини и 1950. па ништа. Видео сам списак њихових играча и не могу да замислим да они дигну пехар, мада никад се не зна са Бразилцима, имају једну од најчих одбрана на првенству, можда дефанзивном игром дођу до титуле. Главни фаворити су Немачка и Шпанија, много би било да Шпанци после две европске и једне светске титуле опет узму светску. Италијани имају један добар колектив и мислим да ће стићи далеко, прошло светско првенство су били лоши па хоће да се искупе. Француска ми после неког времена опет делује као озбиљна екипа, и они имају исте мотиве као Италијани па можда и они добро прођу на првенству. Енглеска по именима има добар тим али мислим да ће их укењати њихов лузерски менталитет. Утакмица са Уругвајем је пресудна за њих ако ту победе стижу до четвртфинала а после је све могуће. Толико за сада.

Ne zna su dve reči.

Немачка

Šanse 10%

Шпанија

Jeste, 4 titule za redom. Nema šanse

Brazil 40%
Argentina 20%
Italija, Španija, Nemačka 20%

Pun mi je kurac sranja da danas swi igraju fudbal

Немачка

Šanse 10%

Italija, Španija, Nemačka 20%

ЗНАЧИ ЊЕМАЧКА ТРИЕС ПОСТО?

Ne zna su dve reči.

Greška u kucanju al me mrzi da ispravljam sad.

Greška u kucanju al me mrzi da ispravljam sad.

Bolje priznaj da ti se 'omaklo'

Bolje priznaj da ti se 'omaklo'

NEĆU

Ovaj Kamerun ozbiljnu ekipu ima, Hrvatska će ladno zadnja biti u toj grupi. LoLo

Opasne štopere imaju - Matip, Nkulu, Šeđu, pa onda bekovi Bedimo i Nijom, ispred njih Song, Makun, Mbija i gore Čupo Moting, Eto i Vinsent Abubakar. Mogli bi čak i grupu da prođu iako su crnci.

JA MISLIM DA MI NEĆEMO OTIĆI JER SE IZGLEDA HOLANDIJA NEĆE RASPASTI
ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE
EDIT PARDON BELGIJA

ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE

ZAPAMTITE ŠTA JE REKO PIČKE!!!

Ја навијам за Колумбију. Много готивна екипа, попуњена на свим позицима са страшним играчима, још ако се Радомир опорави биће фантастична. А и да се не опорави, ретко која репка може да се похвали да има Баку, Родаљегу, Мартинеза и Теофила Гутијереза. А навијам за њих јер игра и Запата хихих. Да будем реалиста, четвртфинале је неки максимум, али се надам да ће Колумбија бити као Уругвај 2014.