Prijava

a lubenicu zajašili rusini. lol

Odakle si ti Nash-e, da nisi iz Sajkasa? lolo

Bila je scena kod jednog domaćina na slavu dolazila mnogo luda ekipa, sve opasno baždareni ljudovi. I sada imali su običaj da svake godine kada dođu na slavu dogovore se i popiju čovjeku neku cugu ili mu pojedu klopu. Na primjer jedne godine svi piju crno vino i za par sati lik ostane bez vina ili žderu sarmu dok ne ostane bez sarme. I ovom jadniku pukne film i odluči da nabavi svega da se ne može pojesti i popiti, došao dan slave lik sav sretan napokon će sjebati jarane da ga ne prozivaju kako je nestalo kao i svake godine. međutim ovi kada su dolazili na slavu izvale da je domaćin nabavio svega mašala i šta će, kako će dogovore se za stolom da pojedu čovjeku koljivo. Sve krenulo očitala se salva ljudi stoje i fazon dolazi koljivo do prvog od ekipe ovaj uzme kašiku i pojede jebeno koljivo sam i u fazonu joj domaćine dobra ova pšenica mogao bi još bar dviej činije da pojedem nemoj mi reći da nemaš više.

nisam iz šajkaša. Ja sam na drugu stranu.

hahahahahahha koji likovi

a jedan lik otisao u wc, poljski kad se vracao iskoci mu sljiva na put i sudare se, razbije mu glavu. on onako krvav ode do onog plasta drva i kako su uzimali drva ostalo taman ko fotelja da mozes tu sjest, on sjeo i zaspo, zena ga nasla smrzo ose ko govno. sve se trepavice smrzle ne mos ociju otvoriti

A ima i scena sa slave lika koje se zove Šeba Baja Mali, inače lik je poznati imitator Baje Malog Knindže i totalni ludak od momka. Valjda je to bilo kod njegovog djeda na slavi , skupio se narod sjeli svi da ručaju i ovaj luđak izađe napolje i razvuče konopac ispred ulaznih vrata kuće , nabaci plast sijena u dvorište zapali ga i počne se derati da gori štala. Jadan narod kako počne da izlazi da gasi štalu i kako su izlazili zapinjali za konopac i padali po dvorištu dok je ovaj luđak stajao i umirao od smjeha.

ocistio did snijeg sa one nase terase u baljvinama samo peton ostao, suv. Kum tamo u mene bio klinac uzme vode pospe dobro a kako je hladno bilo za 15 minuta led ko staklu.s amo cujes zatvore se vrata i bub,jednu dva tri gosta pala dok nisu skontali ove sramota bilo reci kad su ulazili da su otresli i jbg

Дошо неком дед у Заовинама унук наслову и довео све своју другове. Три дана нису ђеди искуће излазили, појели и попили све што нађоше укући. На главу се ђеди попели. Кад био дан четврти рече ђедо "ја мислим да ниједан од вас неможе скочити удаљ више одмене." Булумента се поче смијати и на крају решише да скачу. Изиђоше сви у башчу, како је задњи одњих изишо ђедо залупи врата, заклопи их и оде спавати.

Pričao mi đed, u mom selu, kod jednog domaćina pripreme se da lome slavski kolač. Popije se rakija, sve po redu, ode domaćin lafo u "vodenicu" da samelje, tj da iznese kolač, al' vrati se bez kolača i nastavi piti s gostima kao da se ništa nije desilo. Tek oko ponoći ga iznese i slome ga kako dolikuje. Tek za sledeću slavu prizna gostima šta se desilo. Kolač bio u kolibi i vrata nisu bila dovoljno zatvorena. Naiđe krmača, gurne vrata i pojede kolač, ne prekrstivši se. Dok su se žene posle organizovale da umese novi, ponoć veće je prošla, vrijeme da se spije.

Ne, u Djurdjevu :)

da ti ne kazem ime.od 2008 je u svedskoj :) pre toga u kacu ziveo

Ja sam skoro bio na svadi jednog druga, bio jedan lik mrtav pijan i dok je trajala ceremonija u crkvi svi cute samo cujes popa a ovaj svako malo nesto odvali poluglasno a svi okolo se suzdrzavaju da se ne smiju. I onda u jednom tenutku ovaj pijani onako glasno kaze "GDJE SE SAKRIO ONAJ MALI STO VICE ZA POPOM AMIN?!?"

Znam da svadba nije slava al boli me kurac, moze mi se.

mrljo ti iz baljvina? znaš dragu tešanovića?

mrljo ti iz baljvina? znaš dragu tešanovića

Nisam, al ko da jesam, znam sve odozgo, iako sam ja sa suprotnog kraja, onog preko Štrbne... Rekoše mi da je epidemiolog neki.
kad sam već tu da ispričam još jednu...

Kod mene u selu bio jedan Stevan T. pa u čitavom zaseoku čitao slavu i skontao da niko ne obraća pažnju i ladno počne tamo u onom dijelu gdje se pominje Stevan Nemanja i Stevan Prvovjenčani ubacivati i i svoje ime, i tako se on žačitao sve zapjeva...
-VELIKI ŽUPAN STEVAN NEMANJA, NJEGOV SIN STEVAN PRVOVJENČANI I STEVAN T. VO SLAVUUU I ČEEEEEEEEEEEEEES
Kad domaćin: E jebem ja ovom zadnjem mateeeeeeeeeeeeeer, i za njim, jedva zivu glavu izvukao

Добра тема. Мој ђед живи живот од славе до славе, то му је најбитнији дан у години. Сцена пре две године: 21. јануар рано ујутру, око 02:00, сви отишли кућама, ми домаћи смо још ту, тј. породице мог ћалета и његове две сестре, још је једино ту брадати кум Глига који први дође и последњи оде, сви хоће да попадају, кувају Глиги сиктер кафицу, а ђед се примиче до ћалета и шапуће: А што ћемо за сљедећу славу?

Иначе, на црногорским славама и свадбама (бар на овим које ја знам), гости после неког времена устану и крену да га развлаче у глас: У ДААААНИМАААА КАД НА НИКШИИИЋ ЦРНОГОРЦИ УДАРИИИШЕЕЕ, па се дигне други сто КАДААА БЕХУ ДОШЛИ ДАНИ ДА НЕ БУДЕ ТУРСКИ ВИШЕЕЕЕ (наравно да не певају Смрт попа Мила, него ми само то сада пада на памет), те се то заврши са пар промуклих грла, и оштећених бубних опни, пошто је ту ствар у овоме- ко се више дере, има већа муда. А два рођака ми знају Горски вијенац напамет, тако да то постане прави дуел. Најдуже што је трајало је било 15 мин, али то је било пре једно 5-6 година, сад их обуздавају.

пошто је ту ствар у овоме- ко се више дере, има већа муда

OD ovoga bi se mogla dobra defka napisati, nebitno da l o crnogorcima ili nesto drugo

предајем ти ауторска права, имаш мој благослов

Neka špatna ženica, nema se šta viditi u njoj, skrpila 22 repice, zvalila pola slave i otišla kući. Ja kad sam je vidio oči mi stale al i kad sobali onu repicu, ne znam... dobro živa ostane kad je iskrene.

Inače jedan lik pajo na slavi, pa poviko TANDRČAK TANDRČAK...

da se upisem da mogu da citam

E ja znam ovo vise je zalosna nego smesno. Dosao pop u kucu da lomi kolac sa domacinom. I domacin drzi kolac a pop uzeo noz da rasece kolac. I tu ti se pop nesto spetlja i prodje nozem kroz kolac i ubode domacina u ruku.