Prijava

pogresio sam sto sam mislio da je ovo domaci malnar
samo smara o sportskim upravama i slicno

Ma pička, treba neko da ga izubija.

Ja sam prvi put u zivotu pogledao ovu "emisiju" duze od par minuta klipova kacenih ovde po forumu. Naravno da je rec o obicnoj neznalici, koji nema veze ni sa politikom, ni sa sportom, covek je prosto receno ulicar koji ima emisiju - kao da uzmes bilo kog dokonasa iz kafica i das mu termin i odresene ruke da dovodi koga hoce.

Druga je stvar sto ocito ima dobre kontakte sa vucicevom ekipom, to je ono sto je i zabolelo cokija, pa mu je najavio sut-kartu preko emisije - inace bi cokiju zvonila jajca sta prica neka budala na televiziji KOPERNIK!!! Ko jos gleda tu televiziju, i jos tu emisiju?!

Generalno je u neku ruku i dobro sto se ovo sada desilo - ako zaista ima necega u najavi da coravi leti iz KK CZ, a naravno i iz FK, sada im je dao sansu da ovaj slucaj ekspresno upotrebe protiv njega i otkace ga.

S druge strane, ako mu ovo prodje, opet je dobro, jer cemo znati koliko dobro se danas kotira kod radikala, i sta mu je sve dozvoljeno.

baš sinoć sa cimerom raspravljam, onako preko kurac sam čuo šta govori izmedju periodičnog izdrkavanja nekog gejma, koliko čoek treba da ima sto sa kariranim stolnjakom u studiju, listu vinjaka i radžu. još je lajv emisija bila

Cek i sta bi sa ovim, nikom nista? Zavrsi se predmet na saslusanju? Ipak se dakle coravi jos uvek visoko kotira, jer je bio i na konferenciji FK CZ, a saslusanje je ocito bilo pro forma.

Чек, стварно сте очекивали да га осуде за то? Немам снаге да напишем ни хаха

Cek i sta bi sa ovim, nikom nista? Zavrsi se predmet na saslusanju? Ipak se dakle coravi jos uvek visoko kotira, jer je bio i na konferenciji FK CZ, a saslusanje je ocito bilo pro forma.

Jericho, šta si ti očekivao? Da će po hitnom postupku da ga prebace u Požarevac? Bez zezanja tvoji pogledi na neke stvari su krajnje interesantni. Ti da napadneš Pičkoustog, k'o što je onaj lik nap'o Velju Ilića (haahahahaha, sad kad se setim), tebe bi priveli, ako te uhvate na delu, inače bi ovaj morao da podnese prijavu, pa da tebe zovu na saslušanje, i podrazumeva se branjenje sa slobode ako su u pitanju lake tel. povrede, ili verbalni napad i tako te stvari. Jok najjače roknem ćušku nekom, paf, samica 3 meseca. Nekad sam mislio da troluješ, da nisi ozbiljan, davno sam se prešao.

Ti da napadneš Pičkoustog, k'o što je onaj lik nap'o Velju Ilića (haahahahaha, sad kad se setim), tebe bi priveli, ako te uhvate na delu, inače bi ovaj morao da podnese prijavu, pa da tebe zovu na saslušanje, i podrazumeva se branjenje sa slobode ako su u pitanju lake tel. povrede, ili verbalni napad i tako te stvari.

Ај леба ти, среди мало ову реченицу да може неко да скапира шта си хтео да кажеш.

Truć, htedoh reći, nebitno ko je koga napao, ne ideš na robiju sadodmasad, nego te zovu na saslušanje, pa podižu optužbu, etc. Nego se Jericho ponaša po difoltu "Čović opet smuljao mamu mu jebem, što ga nisu osudili na doživotnu robiju u samici jer je šutnuo Anđusa u bulju", u njegovim postovima ima 0,00001% objektivnosti. Elem, old bat gold.

http://www.youtube.com/watch?v=8lwLsxwtQ9E
Maj fejvorit 26 sek.

Čović opet smuljao mamu mu jebem, što ga nisu osudili na doživotnu robiju u samici jer je šutnuo Anđusa u bulju

Vidim da tesko pratis moje postove i ne mozes da pohvatas kad se zajebavam, a kada sam ozbiljan i u kojoj meri. Enivej, naravno da nisam ocekivao da Covic ostane u pritvoru, ali da se radi o nekome ko nema tako jake veze, sigurno bi vec narednog dana bila podignuta optuznica, jer Andjusa nije prebio u kafanskoj tuci, vec u sacekusi ispred televizije. Ne bih dalje s tobom polemisao, jer imas poteskoca sa pracenjem.

Linkuj mi jedan tvoj "objektivan" post na ovoj ili na grobarskoj temi. Čisto da se uverim da je i to moguće. U svakom tvom postu stoji između redova, oni su lopovi, oteli su titulu, Čović je muljator, treba ga uhapsiti što pre, Đurić je poklonio titulu ciganima, (tako ste izjavljivali i prošle godine, i ta knedla vam očigledno ništa ne znači), ...

Meni se sve čini da si se uživeo u sve te izmišljotine ili istine (istine se uglavnom odnose na Čovića, da je lopina neopevana, i đubre od čoveka, to sam i sam X puta rekao), pa da s vremena na vreme kad "preteraš", napišeš kako se "nekad zajebavaš, ne pričaš stalno ozbiljno". Ne kažem, ne znam te, verujem da si inače kul lik, ali jedno je podjebavanje, sprdanje i slično, a drugo klasično proseravanje.

I da, verovao ili ne, vrlo dobru moć zapažanja imam. Budi pozdravljen.

U svakom tvom postu stoji između redova, oni su lopovi, oteli su titulu, Čović je muljator, treba ga uhapsiti što pre, Đurić je poklonio titulu ciganima, (tako ste izjavljivali i prošle godine, i ta knedla vam očigledno ništa ne znači), ...

Evo ovo sve stoji, i ne zajebavam se ni u cemu. Titulu JESTE mutavi obecao i prosle godine, a desilo se da je mec odluke ipak bio derbi, pa su se igraci dogovorili da odjebu direktivu i igraju za sebe. Zato se ove godine daleko bezobraznije i drasticnije namestalo, a iz uprave Partizana maltene nije bilo saopstenja protiv FSS, jedino je Nikolic par puta protestovao.

Ja bih se zabrinuo kad bi se Tilmo u necemu slozio sa mnom, odmah bih preispitao svoje stavove da nadjem gresku.

HAHAHAHHAHAHA TO JE TO! ODJEBALI DIREKTIVU U DEVEDESETOM! MRZELO ME DA TRAŽIM LINK TOGA, HAHAHAHHA, MAĐIJO. Rekoh ti da neću da se raspravljam sa tobom, jer si mnogo zaslepljen, a imaš i iskrivljenu sliku o nekim stvarima. Poz još jednom.

ДИРЕКТИВА ЋЕ БИТИ ОДБИЈЕНА И ОВЕ ГОДИНЕ ЈЕР

а не чекај..