Prijava

Đeste ateisti i oni drugi. Jebem vas usta.

Otvorio bih temu za sve one koji nisu navijači ali postoje 2 problema. Prvi -ne mogu da smislim neki adekvatno ogavan naziv kao što su oni koji ne veruju u neproverene priče označeni kao bezbožnici, bogohulnici, scientofašisti itd... A drugi problem je što bih verovatno jedini tamo postovao.
Dabogda izgubila oba tima!

Pa i gube uglavnom. Ne dao Bog da dobijaju, ne bi se dali snositi.

ja mislim da bi ujedinili u borbi protiv vlasti

Pa da rasni postane ikona otpora. Da ga razapnu na krst, pa da voskrsne...

Ne, stvarno, napusite mi se kurca jebeni ateisti, nije ovo tema za navijacka prepucavanja, religija je malo ozbiljnija stvar od napusavanja delija i grobara, jebo vas Dokins u usta zvaljava.

:)

Ateisticka logika:
Religija je donijela mnogo zla i ratova, svijet bi bio mirniji bez nje, pa ajde malo da vrijedjamo vjernike, nacrtamo karikature Muhameda, nema veze sto ce to izazvati bijes i nemire, bitno je da posle mozemo da kazemo: eto vidite kako smo mi kul a vjernici zatucani, pale ambasade zbog obicnog crteza.

Plemenito nema sta, tako to rade pravi pacifisti.

Не сери аутобушчино јебена.

hahahahhahaha JEBIIIIII čAKOVANEEEEEEE

Ne, stvarno, napusite mi se kurca jebeni ateisti, nije ovo tema za navijacka prepucavanja, religija je malo ozbiljnija stvar od napusavanja delija i grobara, jebo vas Dokins u usta zvaljava.

sećam se kad je neki lik dobio mesec dana zato što je upotrebio ''pogrdan naziv'' - bigoti za ekstremne vernike. A čini mi se da je tad još neko bio banovan uz njega.
Istotakođe je pre par meseci jednom autoru u razlogu za ban stajalo ''vređa osećanja vernika''. Ja otvorih temu da pitam zašto je banovan (http://vukajlija.com/forum/teme/57770-vredjanje-verskih-osecanja-osjecanja-kao-razlog-za-ban) i dok si reko keks ugasiše temu bez objašnjenja.
Misim, Ko je ovde lud a ko luđi?

Да с' један мод унајми да брише говна и болештине и да оставља нормалне зајебанције и да банује због глупих расправа, па тема може да буде скроз занимљива.

Isus se prevrće u grobu dok sluša ovakve bedastoće.

stvarno,jebite ove osetljive pickice,jebala vas religija i vasa povredjenja osecanja,ovo je sajt za brutalan humor,zato nemojte da serete smaraci mali...nastavite da napusavate svakog ko se protivi ovome
svako kome smeta ovako nesto ni manje ni vise nego MRS SA SAJTA

jebena navala vernika sa povredjenim osecanjima ko zutih mrava

,ovo je sajt za brutalan humor

lol

4br00tal5me

bezbožnici, šta će vam i ova tema, kad ste i u onoj 'pitajte granjku' potučeni do nogu

bog porucuje vama sto tripujete branioce boga na netu da necete jebati

jbt koliko ovo bolesno mesto je vec godinama i tako fino funkcionise,ovi smaraci sto se uvrede zbog toga,jer imaju malu pisu,pa su osetljivi,nek se gube odavde

Koji će smor biti ateistima kada dođu pred Boga i on kaže: "A šta ćemo sad pederi a?" lololo

Zamisli jebote da je sve kao u onom šugavom Konstantinu sa Kijanu Rivsom... Kakav bi šok bio...