Prijava

Ništa, čisto da ima i ova tema.
Mada ako neko ima nešto da kaže neka slobodno napiše.

Za mene je idealno govno na Balkanu takve morfologije da je njegova uzdužna osa 4,15 puta duža od njegovog prečnika R.
Takođe, treba biti tamno braon boje i smrditi taman toliko da se jedva osjeti promjena kada se neposredno nakon sranja uđe u WC iz hodnika.

U prevodu

l = 4,15 x R

gdje je poželjno da R bude između 3.5 i 4.25 cm

"Mislim da se stepen razvijenosti nekog društva više neće procenjivati na osnovu načina na koji jedu, već na osnovu toga kako seru", da parafraziram Žižeka.

Baš sam danas pogledao trejler za film Transcendence i razmišljam kako je anti-transhumanistički/anti-singularitet i kako podilazi tom neoludičkom sentimentu prisutnom kod prosečnog hrišćanina (i ne samo hrišćanina) da je TEHNOLOGIJA ZLA, NE MOŽEMO VEROVATI NAUČNICIMA, bla, bla... I onda shvatim koliko je bizarno u zemlji Srbiji se opšte upuštati u razmišljanja o veštačkoj inteligenciji, transhumanizmu, singularitetu, post-čoveku, sivoj sluzi... Ovde su i jednostavniji koncepti poput povlačenja vode u javnom WC-u i pranja ruku čista naučna-fantastika.

Hoću bide u svakom kupatilu u Srbiji. Šta smo mi – divljaci?

Valdemare ne seri.

Вендислава, који си просер... Како ти уопште комуницираш са људима?

Кад год читам коментаре ово Вендислава имам утисак да су му родитељи сељачине, да серу а не бришу дупе, да пишају а не перу руке, да знају три падежа, да су му сви по фамилији само са основном школом, да га је јебо попа док је био дете (Качавенда, надам се!), да су му уместо Новогодишње бајке пуштали Бој на Косову и Слобине говоре, да је уместо ужине добијао батине и да је факс уписао само да би побегао од оца, мајке, сестре, брата, 2 стрица, 1 стрине, краве, трактора, комше Жике. И сада се гађа термитима које ни сам не капира. Како ли купује парадајз на пијаци да ми је знати...

Kažu da čoveka nerviraju najviše svoje osobine viđene kod drugih.

Наука добро, продужити живот, побољшати стандард, аргх ургх. Наука утопија причати бајке о остварити срећа човечанство, крај патња, крај историја... лоше, манипулација, идеологија, ургх, ургх.

Ali, zamisli da odeš napolje i valjaš se u blatu, dođeš kući i samo se obrišeš parčetom papira. To je u suštini tvoje dupe.

Uzgred, tako je, Valdemare, oslobodi svoj unutrašnji palanački duh. Živele subvencije za poljoprivredu i porodične vrednosti! Radan iskren čovek sa ljudskom toplinom će prevazići sve nedaće uz pomoć ljubavi.

Тако је Лимени Вендиславе. Посматрајмо свет црно-бело.
Ево, `вако.
http://www.cks.org.rs/wp-content/uploads/2011/12/Nacisti%C4%8Dki-teroror-nad-homoseksualcima-3.jpg
Само да им уместо trokuta метемо крстаче.

Valsinarb90
Ali, zamisli da odeš napolje i valjaš se u blatu, dođeš kući i samo se obrišeš parčetom papira. To je u suštini tvoje dupe.

Ко још у Србији брише дупе?

Granjka, to je neka viša hermeneutika, ne razumem te ja ništa. Moram da primetim da ispoljavaš šizofreničan govor, možda bi trebalo da se posavetuješ sa lokalnim psihijatrom.

Uzgred, tako je, Valdemare, oslobodi svoj unutrašnji palanački duh. Živele subvencije za poljoprivredu i porodične vrednosti! Radan iskren čovek sa ljudskom toplinom će sve prevazići sve nedaće uz pomoć ljubavi.

Ургх ја причати сувише једноставно ти не разумети мој наратив аргх.

Valdemare, u svom bednom pokušaju da me parodiraš, ispoljavaš upravo ono za šta te optužujem.

Otprilike kao ovaj strip:

http://i.imgur.com/gzd54bc.png

mrzi me da rolam,sutra cu se navariti i obecavam vrhunski post na temi ovoj

al tek sutra uvece

Вендислава ни ја себе не разумем ништа. Каква наутика? Нисам био код скипијатра одавно. Јел ти стварно бришеш своје дупе?

Ja nemam dupe. Ja sam učitao svoj um na kompjuter.

PS. Imao sam i mnogo bolji odgovor koji je uključivao tvoju mamu i rimjob, ali to bi bilo previše, zar ne? (Iako bi bilo urnebesno.)

Браниславе, опет нешто доказујеш глупим а шаљивим садржајима са интернета. Прво, не пародирам те, већ радим нешто као антипародију, требало би то да знаш, јер би пародија била опонашање твог говора, што ме сад мрзи... А можеш мислити, заиста има овде људи који размишљају о нанотехнологији, трансхуманизму и шта ти ја знам сингуларитету, а има их који не повлаче воду за собом. Нисам против науке, али изгледа да си ти сувише одушевљен сај-фајем, а чику на небу је заменио чика на земљи са белим мантилом и ретортом. А једно питање, апропо оног филма, зашто си се аплоудовао баш овде? И коме се обраћаш говором који 99,9 посто људи не разуме? Хоћеш да докажеш свету поенту на свахилију? Навали. Све што ће бити јасно људима је да нешто мрнџаш. Порадио си на дискурсу, али социјалну интелигенцију, бар ову на друштвеним сајтовима ниси развио.

valsinarbe oces na buksnu sa mnom i nienom?