Prijava

Na čijoj strani je Sabonis?

Ако буде гласање за Салета Ђорђевића, заокружује број 9.

Razlika je i u kulturama i u civilizacijama. I mi njima smrdimo. Postoje stvari koje zapadnjaci rade a koje su Kinezima odvratne. Možda malo usko gledaš?

Ne verujem da usko gledam. Previše sam kultura i civilizacija upoznao da bih gledao usko.
Ne radi se o razlikama u kulturama, već se radi o imanju iste i nemanju iste. Ta kultura koju ti zamišljaš je nestala onog momenta kada je komunizam pokucao na vrata. I uspeo je da izbriše sve te hiljade godina njihove kulture. Ne, ne gledam usko. Gledam realno kao neko ko u Kini provodi vreme. Ne radi se o smradu, radi se o svemu što sam ti naveo. Ja čisto sumnjam da ćeš se ovde nagledati podrigivanja po restoranima, pljuvanja na pod u istim, sranja po ulici i ostalih gluposti.
Ta Rusija i TA Kina na koju ti misliš, a koja može da se pohvali kulturom je nestala pod komunističkom čizmom. I to je notorna činjenica. Zar ne misliš? Ili možda malo usko gledaš?

Ovo je opšte zastupljeno? Ja sam lepo rekao opšte zastupljene stvari. Ja nešto i ne mislim da su ovakvi likovi prošarali Beograd, Novi Sad i ostale gradove. Zapravo mislim da ih nema više od par hiljada ovakvih. Očigledno nisi razumeo, pročitao ili me zajebavaš malo.

Jebi ga. Mogla ova zemlja da nađe nekog konzula koji neće mrzeti narod u čijoj zemlji radi. Neozbiljna zemlja.

Pa jebiga, u pravu si Valdemare....ali nije moglo drugačije. Ni jedna zemlja ne može da nađe konzula koji ima mozga, a da pritom voli ruse. Zapravo, ni jedna zemlja ne može da nađe osobu koju bi mogla postaviti za konzula, a da pritom ima mozga i voli ruse u isto vreme.Toliko od mene.

Polako, Bušido, 50 godina nije ništa. Ako nisu bili stoka, a sad su stoka, možda će se vaspitati pa ponovo neće biti stoka? Nemoj da si toliko oštar: ovo svinje, ovi govna... Mislim da malo preteruješ, ništa više.

Vidi, ti spadaš u 1% autora ovde čije mišljenje cenim. Ipak, jebiga, oko rusa se nikada neću složiti sa tobom. Oko kineza takođe. To je jednostavno moj utisak , a veruj mi da nisam otišao sa predrasudama prvi put. Jer nikada ne idem. Evo bio sam na Tajlandu skoro, pa mogu da ti kažem da nikada nisam video prijatniji narod generalno gledajući. Opet, nisam proveo previše vremena pa da mogu da ti kažem da je to neka realna slika. Dakle ako si mislio da sudim na osnovu toga što su azijati, to nije slučaj. Pričam ti iz ličnog iskustva koje imam sa njima.
Evo za 4 godine koliko idem u Kinu i vraćam se, ja još uvek nisam upoznao kineza koji može da opovrgne ono što mislim o njima. A veruj mi da sam tip čoveka koji će da da svakome šansu, pa čak i Kostiću ili njemu sličnom ištvanoidnom biću...

Dobro, ne baš Kostiću, ali kapiraš poentu

Nama je velika čast ugostiti naše sunarodnjake. Mi smo većinom potomci koji nisu nikad bili u Hrvatskoj, ali ima moj stari čiča Mile u kolicima, koji ima 95 godina. On je toliki domoljub da još nije oprao desnu ruku nakon što je njom salutirao poglavniku Paveliću

И још увек постоје људи који су за Југу, који трипују да смо један народ и да треба опростити и по четврти пут.

Rusi mogu da pobjede u ratu samo protiv Njemaca a Njemci protiv Francuza, doduše Rusi su jednom pobjedili Francuze ali to je samo zato što su se ovi prvo tukli sa Njemcima.

Нису више актуелни изгледа.

Који блам. Ко брани Русима да праве базе? Него су пичкице.

nisam neki strucnjak za vojne baze,al ti si zakljucio po tome sto su nato baze oko ruusije da rusi nemaju nijednu van svoje teritorije?

Moldavija, Ukraina, Belorusija, Kazastan, Srbija... Možda sam neku preskočio.

Ovakvi tekstovi se sada pisu u Rusiji, i narod se priprema kao da ce rata biti. Na daj Boze da ga bude.

http://english.pravda.ru/opinion/columnists/16-03-2014/127113-failure_germany-0/

jel bi mogla Srbija da iskoristi priliku ako Ukrajina vrati Krim, da pokusa da vrati Kosovo?