Prijava

ta bi trebalo da je mrtva

Znaci ubice je od kurca ovaj..

bvdlga
E zar nije ona riba sto ceka onog psihopatu sa motorom ustvari ona riba za koju ona matora kaze da je nestala (sestra joj je), pa Rejcel Mekadams ode kod cala da se raspituje za nju?

Mislim, prikazali su samo na sekund slike, ribe, lici mi na onu..

Nije isključeno. Izgleda da su producenti provalili da kod publike pali ovaj trik sa malim hintovima da zaintrigira i tera da gledaš narednu epizodu. I ono što David reče, odlično su suočili glavne likove na kraju.

Mada, meni je mnogo jeziva bila ona konobarica sa ožiljcima, nekako mi se ne čini da je to tek tako ubačeno. Plus ona nenormalna perverznost u stanu gradskog menadžera koji je na kraju pronađen. Možda naprave sezonu oko nekog cock-worshiping kulta koji se proteže sve do senatora Kalifornije. Sve je moguće.

E gledajte ovo, kad u stanu kod detektivke Eni ona izleti is sobe u trenutku kad je sa momkom, ona to uradi iz razloga jer je momku trazila nesto, na sta on nije bio spreman. Mogla mu je traziti dve stvari:
1. anal sex
2. grubu igru

on je bio naprosto iznenadjen i pitao je da li to cesto radi i da nije navikao da devojke to rade

Posle toga Eni ide i prica sa ocem onim guruom, i kad se malo zakace on joj kaze da ona zeli da bude autoritativna. Prema tome razlog jedan vrv otpada onda u pitanju je pod brojem 2. Znaci trazila je decku grubu igru. A ne mora ovo uopste da znaci mozda mu je trazila i anal sex.

U ovoj sezoni će biti više raznovrsne jebačine, očigledno!

ja mislim da je htela anal ili da bude robinja.onaj se zbunio ali valjda ce da se opameti

I ja pogledah sad, opasna stvar. Očigledno je snimano na drugu foru u odnosu na ona dva nesretnika iz prve sezone. Malo je raširena priča i ne vrti se samo oko glavnih likova. Uglavnom, ispunilo mi je očekivanja.

Prove ova riba u Bobanovom spotu što sedi sa njim na krevetu kroz ceo spot - jebao sam je pozz

Ja sam proslo leto u becicima blejao sa bobanom, bas prelegenda, zvao paparacoe da ga slikaju pozira ko bolt, mozda i mene ima u nekom skandalu ili tako nesto..

Kolko ima sezona to?

Ovo sad druga počela.

Svaka sezona je za sebe, nisu povezane.

Krle96
Kolko ima sezona to?

treba pikovat u svaki gejm reksara jer je to prelud heroj majku mu jebem ali stvarno ona ptica pa tuka bi je isto i lanaju lanaja je prelud heroj isto oni besplatni vardovi pa majko sveta

Pokušao sam gledati sa engleskim titlom, ali slaba vajda. Mora se čekati provera na srpskom. Inače, otkriva se pomalo o svakome. Još uvek je bez jake akcije, ali kapiram da je ovo samo zagrevanje.

Opasna se jebačina naslućuje, a i mračne tajne Rejčel MekAdams.

EDIT: Kraj je fucked up!

prove, gde si našao titl? aj linkuj leba ti

bukmarkujte sajt najbolji je za serije