Prijava

Nije ni čudo što su se mnogi poistovijetili sa likom kojeg tumači Metju Mekonahju, a i ime kad se izgovori zvuči kao domaće Rastko (Rust Kol).

https://i.imgur.com/nDccomc.jpg

Nije loše za sad samo mi se čini da je zbog konstantnog kukanja kako je prva sezona bolja bio u fazonu evo vam opet prva sezona jebala vas prva sezona. Ono američka zapizdina, đeca nestaju, tragovi koji navode na sektu, može biti da je počinilac neki lokalni manijak al može biti i da je bogataški pedofilski krug, političari koji sabotiraju istragu, jedan super detektiv, preinteligentni sa mračnom prošlošću, neprilagođen, kolege bez preteranog poverenja u njega, voli popit, neko ga ispituje o slučaju godinama nakon što je zatvoren i njegov partner dobrodušni rednek, neprijatan i nekad previše nagao i nasilan, voli popit, jedini ima poverenja u glavnog detektiva i trudi se biti prijatelj. I imam sad posle ovoga i green booka boljem mišljenje o Maharšali kao glumcu, mislio sam da ga guraju zato što je čamuga, nije mi se svideo u house of cards a oskara je dobio nezasluženo za onu govnurdu.

Pogledao prve dve epizode,dobar utisak msm da moze da bude jaca od prve dve sezone. Druga sezona je vidno slabija,a sto se tice prve dobra je,odlicna ali je lozenje bilo neopravdano.
Lik mekonahija je toliko isforsirano napisan,sa svojim nihilizmom,filozofskim proseravanjima,kvazintelektualnim citatima na koje otkidaju studenti sociologije iz zagubice da je na granici iritantnosti.
U trecoj sezoni ima ovoga sto fadjo kaze,ali nekako sve odmerenije,realnije,ali vrhunski nosi ulogu,partner je isto ok.
Dakle naglasak na umerenijem pravljenju stereotipnih likova

Fadjo gde si gledao green book,daj torent ako ima

Skriner šugavi gledo trebalo mi nešto novije a nisam našao ništa bolje. Nije green book nešto što će se pamtiti, jako ljubazna feel good limunada za gledati za praznike ili sa devojkom. Odlični i Maharšala i pogotovo Mortensen. Poslaću ti link u pvt.

Odgledao prve dve epizode. Osetio sam na momente nostalgiju i ono oduševljenje kao dok sam gledao prvu sezonu pre četiri godine. Odista već sada možemo Picolata smatrati kraljem nelinearnog narativa na televiziji. Posle druge sezone se vraćaju onoj ruralnoj dekadenciji, koja je ipak zavodljivija od one urbane kalifornijske. Scena sa pivom i lisicom koja na tren pogleda Alija je sjajna, čak do te mere da počnu da me podilaze žmarci dok gledam. A što se tiče brata Maheršale Alija, mislim da je otvoreno može reći da je zauzeo drugo mesto na listi najgotivnije tamnopute braće među glumcima. Mislim da je još uvek daleko od čelne pozicije pošto Idris Elba ima nekih 11 bodova prednosti. A što se serije tiče, mislim da je još uvek glupo i bilo šta nagađati jer se ni ne znaju sve varijable koje su uključene u ovaj krvavi pir.

Realno, ovo je ubedljivo najbolja serija koja još uvek nije završena, i to za jednu celu klasu.

Jeste primetili kako, baš kao u srećnim ljudima u uvodnoj špici nekad je ime reditelja Aleksandra Đorđevića išlo iznad imena drugog reditelja Slobodana Šuljagića a nekad obrnuto tako u TD u uvodnoj špici kad dođe red na izvršne producente u jednoj epizodi ide prvo Mekonahijevo ime pa Harelsonovo a u sledećoj obrnuto. Ozbiljno se komplikuje slučaji cela priča sledeću epizodu.

Jedva čekam sledeću epizodu.

A nerviraju me oni djelovi sa crncem kad je star i zaboravan, da budu na kraju epizode ili u jednom segmentu umjesto raštrkani, dobro bi bilo. I lik crnog detektiva je vrlo odbojan, paranoičan, dosadan, jedina prednost mu je što ima dobro oko za detalje. Nadam se da će umrijet u sledećoj epizodi. Njegov lik ili glumac koji ga tumači, nebitno.

Prove ja ne znam sad da l da se smejem na ovo što si napisao il da se zabrinem i ponudim ti stručnu pomoć

Soldina sezona za sada. Prva epizoda me je bas HUKOVALA ostale dve slabije.

Nzm koji im je kurac u prvoj su se pricali ko zecevi u svakoj epizodi, u drugoj je bila msm u jednoj epizodi da se vidi sisa i to je to. Ovde se ne nazire ni toliko da ce biti.

Zašto, Bohore? Kad si postao takva soda?

Realno, ovo je ubedljivo najbolja serija koja još uvek nije završena, i to za jednu celu klasu.

Zaboravljas da se GOT jos uvek nije zavrsio.

Daj nemoj da si neozbiljan

miki kobasice da li si osetio odsustvo carya jojia fukunage u drugom a i ovom trecem delu

Znam ko je ubica. Žena crnca detektiva, učiteljica. Pomenuše "tetku", ona je žensko. Dalje. Ko je imao koristi (finansijske, ili bilo kakve) od zločina. Ona, jer je napisala knjigu o tome. Poznato je da zločinci vole da poluđuju žrtve ili u ovom slučaju nadležne, tojest ljude iz milicije koji su zaduženi za slučaj, zato se i udala za glavnog detektiva, da mu zagorča život. Zato i gubi pamćenje jer ga je terorisala kako to samo psihopate znaju. Nemoralna je, stalno inicira seks, to je isto veliki kriminalni faktor. I nema je u njegovoj trećoj dobi (kad je penzioner), hmmm, gdje li je, sve li joj na svijet mrtvo i živo jebem!

Veoma interesantna teorija, samo da opet internet teorije ne budu baš is a mnogo luđe i zanimljije od stvarnog kraja sezone. Jedino mi taj finansijski motiv ne pije vodu jer, koliko se sećam knjigu je krenula da piše, tek kad je slučaj ponovo otvoren e sad da li se pogodilo da je jednostavno htela da prođe određeni vremenski period od zločina pa da krene sa pisanjem i da se slučajno to pogodilo sa nastavkom istrage ili je toliko proračunata da je znala da će se devojčica pre ili kasnije pojaviti negde ponovo i da će biti ponovo otvorena istraga i da je to pravo vreme za pisanje i izdavanje knjige kad slučaj dobije ponovo medijsku pažnju. Mislim da je i dalje rano raspredati ko je ubica, još je previše nepoznanica. Za sad me zanima ko je optužen posle prve istrage, najvrv je onaj klinac čupavi al može biti da je indijanac smećar ili male su šanse ćoravi crnac i šta je crnac detektiv zajebo te mu je karijera otišla u kurac posle slučaja.

Ona anonimna poruka koju su dobili tj. pismo, jedna od recenica je "children should laugh" a tu istu recenicu izgovara njihova keva dok prica sa tom uciteljicom hmmm

Ne bih voleo da je žena u pitanju. Nisam toliko detaljno pratio, zato ne valja ovo ne-Netflix gledanje kad nije moguće bindžovanje. Mnogo mi je šarmantna i jako bi me pogodilo da je ona u pitanju. Mada, dosta je njena prošlost maglovita, ona priča kako je bila hipik i ne pije vodu, čak i mislim da je tu ubačena da nas i brata Maheršalu zbuni. Postavlja se pitanje koji je njen motiv. Ako ona jeste umešana, čisto sumnjam da je to nasumičan psihopatski čin, tako da će onda odgovor biti u njenoj prošlosti.