Prijava

Preuveličavaš Zulu, kao da je taj izmislio toplu vodu. A nije. Osim ako nije mučki mala je verovatnoća da te neko ubode nožem ako znaš bilo šta oko toga. Nemoj da zaboraviš da je njemu jedna ruka zauzeta i može da se služi samo sa jednom a ti si kikboxer koji nogom udara čoveka u glavu tako da ovaj nema šanse da ostane na nogama a ne da misli o nožu. Jednostavno ne dozvoliš da ti priđe i ćao. Mučki je već druga priča, i da imaš kalaš ne vredi ti.

Ako nemaš nikakve šanse da izbjegneš sukob a vidio si nož - skini jebenu patiku i stavi je na ruku. Tu ruku drži naprijed u gardu i njome ćeš probati blokirati svaki napad nožem. Drugom rukom se trudi da ga gađaš u grlo, mamu mu jebem onu bolesnu.
Patika će koliko-toliko ublažiti masakr i posjekotine.

Ima fora da skineš jaknu ili dux i kad krene da te ubode samo je postaviš između vas. Nabaciš mu na ruku jednostavno.

Neka me izbode mamu mu bolesnu, nisam lud da cepam novu jaknu.

Nisi trenirao Dzucu-e. Moja poenta je da su tehnike koje se tamo uce (i daje im se veliki znacaj) neupotrebljive i da od noza treba bezati. Moze da bude i Semi Silt pitanje je da li ce to da mu prodje i ako prodje da li ce da osasavi dovoljno.
Ja licno, sa ovom pamecu ne bih nikad stao da se nenaoruzan bijem sa nekim ko ima noz.

Izmislio toplu vodu robijas cuj...:)

EDIT:

I mozes coveka i pistoljem da isprangijas pa da bude dovoljno ziv da ti se nacestita mile nove godine, a kamo li da verujes da ce ga udarac patosirati.

Ko je lud da ide grudima na nož. Nisam to rekao. I naravno da Sigal fazon ima samo na filmu ali nije to nuklearna fizika. Snađeš se čas posla kad ti je život ugrožen. Rešava se to na keca. Osim ako te ne napadne grdosija koja može da te uzme u naručje i odnese na cilkular da te seče, onda ti je sve jedno. U suštini kad već nemaš de, kad si sateran u ćošak nikako ne smeš pustiti da on bira de će da te ubode, da nišani i da ima vremena za to. Noga ti je svakako duža od njegove ruke.

Jedan lik sto ga ja znam (lud ko kupus), nikad nije bez noza. Jos dok bio mladji voleo da pije, i Majka i Sestra rese da ga uplase ne bi li se malo smirio. Uzmu strasilo i okace ga ispod trema kad bude dolazio pijan kuci da se uplasi i eventualno prestane da pije. I cuju one kako on dolazi, sakriju se ispod prozra i samo cuju neko stenjanje i tupe udarce, one pogledaju a on izvadio nozekanju i bode li bode dvesta na sat, nije ni A rekao, ni pitao ko je ni sta, da je bio covek, isto bi uradio. Sto je najludje godinama je u Svajcarskoj, ne znam kako nikog nije skenjao do sad.

Jedan moj ludi Brat nikad nije bez pet nozeva i kamena za ostrenje kod sebe i cim se napije, vadi ih na sto i ostri. Povremeno uzme i pojede neki upaljac. A inace je kasapin i to vrhunski, kad mu vidim one krvave oci uvek razmisljam da nisu dzabe ljudi izmislili 44 magnum.

Uuuu to makljanje je do jaja. Pričala mi jedna ortakinja o tome, ona je u tim orlovima. Verovatno je znaš.

Што кажеш Куре, која другарица имамо их пуно сад у Орловима?

Нож је реално зајебана ствар, ал колико сам скапирао из тих прича важно је да те не ухвати рмбаљ у клинчу где ће те избости. Видео сам презентацију какве су биле средњевековне барске туче, људи су носили верижне кошуље испод туника :)

m.youtube.com/watch?v=wybYv5r_Ad4
Лик је објаснио, види и клип за нож

Zajebite te price od jaknama i patikama. Ako neko hoce da te izbode, neces ga ni primetiti. Ako izvadi noz da se kurci i pritom ti preti, polomi ga ko picku da mu to vise ne pada na pamet. Imao sam par situacija sa nozem i ono sto znam je da je najbitnije zaustaviti noz.

поздрав за отварача теме. и питање, да ли си и ти цигојнер?

шта кажеш Леприконе?

Gledam spominješ pro-po neke mačeve džiju džice a zar nije ninđucu ono što se igraju mala deca pa prizivaju saskea i neke vatrene buditibogsanama kugle, munje i čuda neka. Barem ovaj moj mali brat sa nekim njegovim debilima tako viču po avliji.

јНије то наруто хахахханаххаа

I ja mislim da nema pravog unčum doa bez vatrene kugle iz taiči prstiju.

Не знаате ви о чему причате

Šta se primaš pro, šta znaju oni koji nikad nisu probali.