Prijava

U kontejner za staklo. Toga nema u tvome gradu?

Ја не живим у граду. А контејнер за стакло је контејнер за стакло.

МИТКЕ НАМ СЕ ВРАТИО!!! ВРАТИООООО, ВРАТИИООоооОО!!!
нисам у току, кад се митке вратио? :Р

Отоич. Иначе, чувам оне љешнике што сам ти обећао. :)

Ја не живим у граду. А контејнер за стакло је контејнер за стакло.

Tražiš od mene preciznost u izražavanju, a zbog nje bi me u nekom drugom trenutku kritikovao? Daj, pusti, dosadno ti je, ok.

Подржавам ја те беле листиће (који, видим, више и нису тако бели хе хе), него стварно не могу да одем на то гласање. Више бих волела да одем са неким па да направимо неку конкретну диверзију, али то се неће остварити, тако да ми не треба да одем тамо и правим се нормална док цртам Дарта Вејдера, или једнороге. Ја бих да то буде упадљивије, ако може да се нађем у вестима на Б92, или, божездравља, ЦНН да пренесе. Не бих да делујем неорганизовано па да се сама изглупирам тамо, волим да имам план, и да лепо све осмислимо.

лешниции, ањњњ :3
немој много да и' чуваш, ће ти се убуђају начисто ;)

Nacrtaš Čedu kako jaše zmaja.

Ne bih da dajem svakakve ideje, ali na listiću se svašta može napisati, pa čak i neke reči koje će izazvati veoma hitnu evakuaciju glasačkog mesta i panično zvanje telefona. Meni zvuči prilično jednostavno. Samo kažem.

Napises na listicu JA JEBEM!!!

допиши ЈА ЈЕБЕМ! ИЗБОРНА КОАЛИЦИЈА МОГША - СИМЕСРБИН - ДАЧИЋ

и онда гласај за савез војвођанских мађара.

дувај га, тоњелие

mozes i to da napises na listicu

или шчушај, небитна...

Митке
Пусти га, Владе, виш да покушава да буде занимљив. Покушава...

Čuš, već si se vratio...
a onaj teatralni odlazak? a tvoj karakter? nije ti dugo trebalo da se popišmaniš i vratiš na vukajliju, a pri tome ni da ne pominjemo EKTIM profil...
Thilmovo je bilo kreativno i zanimljivo, da nije rek'o ko je, ne verujem da bi iko provalio izuzev modova....

ЛИСТИЋ ЧЕКА ТИТУЛУ
СВИ НА МАРАКАНУ!

generalno ne treba učestvovati ni u kakvim projektima, manifestacijama, volonterskim akcijama, pozajmljivanju skripti koleginicama i slično, ...ako nemaš neku direktnu korist od toga. Pogotovu treba zaobići ovu penzionersku zabavu zvanu- glasanje. Neka starci odluče ko će da sedne u fotelju i prima platu. Ja sigurno neću da se smrdim pola sata u redu sa penzosima čekajući da nacrtam kitu na listiću i time ispadnem smešan liku koji će to da zgužva i baci u kantu.

ako nemaš neku direktnu korist od toga. Pogotovu treba zaobići ovu penzionersku zabavu zvanu- glasanje.

I ja to kažem... izaći ću i glasati samo ako mi daju dva soma....
a ovde me ljudi pljuju zbog toga...

Размислити о томе и да се узму паре, а да их зајебеш тако што ћеш поништити листић. Трострука корист.

Радјард Куплунг
Kolko sam ja video i čuo, ti nevažeći listići se sabiraju i dele strankama koje su prešle cenzus u razmeri koja odgovara broju regularnih glasova. Što znači, svaki kurac koji nacrtaš je jedan pičkoustijev mandat više.

Колико ја знам празни се дијеле по странкама које су прешли цензус, једноставно се попуне листићи. А неважеће не можеш подијелити јер сви листићи из изборних јединица иду даље и могу се контролисати, то је ризично. Ове празне који су накнадно попуњени не могу провалити.