Prijava

Неђе прочитах да је то 404. по реду направљени Боинг 777, па испада оно
404 НАТ ФАУНД. ХЕ ХЕ

ahhahahaah kakve debilcine jaooo jebo ih pitbul

Avion nije ni poletio, osto u garaži iz koša s kuruzom!

Ušao u neki bengalski trougao

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHHAHAHAHHAHAHAHA
AHHAHAHAHHAHAHAHA
AHHAHAHAHHAHAHAHA
AHHAHAHAHHAHAHAHA
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/69573_714100795277188_1769579191_n.png
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHHAHAHAHHAHAHAHA
AHHAHAHAHHAHAHAHA
AHHAHAHAHHAHAHAHA
AHHAHAHAHHAHAHAHA

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

Ha.

O JEBEM TI KRUV, IĆU U PAKAO ZBOG SMIJANJA

Ne mogu da verujem, život piše reklame... Da nije montaža?

СИГУРНО НИЈЕ ГРЕТА ГАРБО!!!!
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХ умро сам

AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH MESJO JEBEM TI MATER HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH

pa zar nije ocigledno?
upao u iluminatskiu teritoriju
isto sto je kod bermudskog trougla iluminatska teritorija,pa se pobrinu da nestane trag svakome ko ih vidi
ili koja god je tajna organizacija
a ovi sto pricaju da je crna rupa su nerealni...
jeste vi svesni da bi crna rupa progutala zemlju i ceo suncev sistem za 3 milisekunde fazon da je samo blizu,u astronomskim razmerama blizu

Prostom diobom se pretvorio u gomilu papirnih aviona.

Skoro sam video u blicu (mada odbijam da gledam blic) clanak, na naslovnoj, "Sajber otmica malezijskog aviona". Mislim se u sebi, mamicu vam jebem neobrazovanu. A tekst pocinje : Predpostavlja se da je avion, otet, poleteo, za, vlasnistvo kompanije, broj putnika, mogao da otme putem radio talasa, pise dejli telegraf o još jednoj teoriji. Sve u jednoj rečenici.
Ako neko od vas naleti na takve podatke, čisto da vas uverim da je nemoguće oteti avion ajfonom, ma koliko bio skup telefon i koliko se predstavljali pametnim prodavci aplikacija. Ne može ni guglov samsung. Hvala. Ima za sada jedna sajber otmica aviona. Radi se o dron avionu. Američke vojske. Apili su ga Iranci. Ometali su mu navigacioni signal sa satelita (što možeš samo sa vojnom opremom i ako znaš gde je tačno taj signal i što je tehnika više 1970 nego 2010). Avion je ne mogavši da se orjentiše pokrenuo rezervnu proceduru i sleteo. Na američku žalost u ruke Iranske vojske. Ameri tvrde da signali za upravljanje nisu bili zaštićeni, pa su uhakovani. Istina je da su Iranci imali nekoga unutra, ko zna malo više o američkom dronu (dronovi su im sve tajni projekti) i da su nekako dobavili savremenu elektroniku za vojsku. I skoro je jedan američki dron leteo oko Krima. Nema zvanične potvrde, da li su ga samo oterali, ili su ga overili protivavionskom raketom ili su ga sajberspustili na zemlju. Kažu samo da je "presretnut".
Ima na tom avionu jedna naranžasta kutija
http://www.sutra.ba/slike/zanimljivosti/crna_kutija.jpg
Ta kutija odašilje signal. Pa je lako nađu. Osim toga snimljeni su vojni podaci sa radara, koji vataju tako... do veličine evrope sve avione, posebno tako velike. Postoje sonde u moru, koje registruju talase. Udaljene su po par nautčkih milja i nalaze se svuda u moru. Postoje seizmološke stanice u svakoj tački planete. One isto registruju kada ošine jedan oveći avion. Problem sa ovim avionom je što ga nije registrovalo ili se prave mutavi svi.
Ako bi neko opalio šamar majstoru (vozaču aviona) da mu sleti u zavidoviće gde nema piste ili uTuzlu đe ima pista. Opet taj isti ne može da razbije naranđastu kutiju i da pobriše podatke sa radara u 5 zemalja. Vidi se gde otišao.
Bivalo je slučajeva, da neki drkadžija iz civilne kontrole leta (to su oni što primaju platice od 3000 evra) zajebe papire čartera ili promene redovne linije. Pa se civilni avion nađe u nebranom grožđu zato što protivvazdušnoj odbrani nije dostavljeno šta im leti. Onda obično reaguje protivvazdušna i prvo kaže pilotu da se i on i letelica nose u pičku materinu sa kursa koji nadleće njihovu zonu kontrole. Mogu da pošalju pratnju aviona lovca, ako ovaj kaže da ce mu je usko da skrene.
Ako su u toku neki manevri, pa su svi zauzeti i manje raspoloženi za mirno rešenje. Mogu da skurcaju civilni avion koji se vuče brzinom od 500 km/h, stacionarnom raketom, nevom sa pristojne udaljenosti. A i dežurni lovac avion nosi sada rakete koje putuju do 200 km (što je mnogo) i tamo sruše šta hoćeš. Sa vremena na vreme dođe se zajebu procedure, pa skurcaju neki avion. Onda pošalju odma jednu kampanjolu, koja prva stigne do olupine i pokupi naranžasto soćopalo, spiči ga u limenu kutiju i ne možeš da nađeš signal, dok vojska ne obriše malo podataka za naranžaste kutije. Obično onda tu kutiju traže po par nedelja. Podaci u kutiji su kriptovani i vlasništvo matične kontrole leta, ali tu već ima sajber sprava koje mogu da uniđu i kopiraju u sličnu spravu, sa istim serijskim, manje podataka.
Sada vi zaključite šta se desilo sa aviončinom.

Iz ovoga Dragišićevog teksta sam zaključio da se teraju i avion i posada i ceo svet u tri pičke materine, što ja lomim glavu oko njih.

Зашто нико не прича о подводним базама у индијском океану до којих се стиже под одређеним углом и са тачно одређеном брзином?

na najngegu kazu da dnevno nestane vise dece nego sto je bilo putnika u avionu,al se o tome ne kenja.inace,kapiram da je taj avion nek'o skenjao,pa ga sada ti isti traze.nekom greskom ili tako nesto.malo misterije u svetu.te su nasli,te nisu,te zvone telefoni...pa teroristi,pa ludak pilot.

Па да. Најлогичније објашњење јесте да је неко нешто добро зајеб'о, па сад заташкава.