Prijava

pozz za sve u studiju

poz i za mikija mecavu koji je propustio prvo snimanje u zadnje 2ipo godine kod Lee Kis

Pozdrav dvajte :-)
Ne mogu reći da si upravu kada kažeš ono sa prethodne strane
Pozdrav dvajte :-(

Водостај Дунава је у мањем порасту до Сланкамена, низводно у стагнацији са тенденцијом мањег пораста и стагнације наредна три дана, а затим у умереном порасту.
Водостај Тисе је у мањем порасту са тенденцијом мањег пораста наредна два дана.
Водостај Саве је у опадању и мањем опадању са тенденцијом мањег опадања наредна четири дана.
Водостај Велике Мораве са притокама је у мањем опадању и стагнацији са тенденцијом стагнације наредна три дана.

Водостај на Сави је у домену средњих, на Дунаву и на Тиси у домену средње ниских и на Великој Морави у домену ниских вредности за март.

pozdrav gužvač ;)

ako boris ne spada u georgijeve to je baš super vest
pozz za tebe i tvoje

koju ekstenziju da stavim da bi mogao gif u avatar?

a provalite anu mihajlovski sa ovom kretenskom frizurom lolo izgleda ko boris tadić na bajatim bensedinima

Evo neke ribe sad. Lepe su.

paninaro, da li Vam se više diže na tijanu ili peka dapčevića? pozz

Koji ti ono beše? Pozz.

Evo neke ribe sad. Lepe su.

Skapirao sam dio teksta obzirom da je na japanskom, nać'u lyrics pa ako je draško zainteresovan da mu prevedem kol'ko budem u mogućnosti

Гулаш (мађ. gulyás) је врста јела, пореклом из Мађарске, које се најчешће спрема од говеђег меса, црног лука и млевене слатке паприке. Уз паприку, која је основни зачин, за припрему гулаша се могу користити и други зачини попут кима, мајорана, ловоровог листа, црног бибера...

Готов гулаш се служи уз кувану тестенину, барени кромпир или кромпир-пире.
Етимологијауреди

Реч „гулаш“ потиче од мађарске речи „gulyás“ (изговора се гујаш) што значи сточар, док се само јело некада звало „gulyáshús“, односно, сточно месо. Данас се реч „gulyás“ односи на оба појма.
Припремауреди

Најбољи гулаш се припрема на свињској масти у којој се прво продинста црни лук. Када лук омекша, тигањ се склања са ватре и додаје се слатка паприка. Након што паприка пусти боју и пријатну арому, тигањ се враћа на ринглу, додаје се говедина исецкана на коцке и пржи док месо не добије боју са свих страна. Долива се говеђа супа и кува на лаганој ватри док месо не омекша, а вода не испари, тако да се формира густи сафт. Ни у ком случају не користити брашно за згушњавање гулаша.

Начин на који се третира зачинска паприка од есенцијалног је значаја за припрему овог јела, јер је управо то оно што чини разлику између доброг и савршеног гулаша. Пржење паприке у масти, након динстања лука, најефикаснији је начин ослобађања етеричних уља из паприке. Цео поступак траје кратко, али га треба урадити с опрезом, јер због високе концентрације шећера паприка лако загори што на крају резултира горким укусом.

ja sam vidojev mali
pozz

Pozdravi ga puno. Pozz.

Evo ih opet.

Jao vidi mene kakva greška, htio sam napisati :-)

vidite ovaj bend sto peva na pinku strasan sastav vidi se da imaju taj neki bunt u sebi kontas svi mi imamo bunt u sebi samo trebamo naci nacin to da iskazemo hehe ''we are the world we are the future'' kontate kao ne treba ziveti u proslosti jer od toga nema vajde vec se fokusirati na novije generacije pozz

jankunas, 14, vilnus