Prijava

Ја мислим да су жене супериорна бића у односу на мушкарце, јер се генерално мисли да што имаш мање длака, то си интелигентнији. Тако је свиња интелигентнија од пса, а човек од мајмуна, па тако и жена од мушкарца. Чак и ови што се шишају на кратко мисле да су паметнији од ових са дугим косама. Признајмо реалност.

Po toj logici crnci su inteligentniji od SRBA?

Ahahaha VRH!:) Nisam znao za tu definiciju.

E ušta ti vreme prođe na Vukajliji lolo

Nocu ili pisem, ili cekam da se skine nesto...

Po toj logici crnci su inteligentniji od SRBA?

Izgleda da jesu. Jer oni dolaze ovde kod nas kao azilanti, i nama kradu piliće i provaljuju u stanove i siluju devojke, a da smo mi pametniji, mi bismo to radili njima. Nego su najpametniji Azijati, to je poznato. A oni su najmanje dlakavi.

A ne jebeš noću ?
Džaba silno poštovanje ne daju kurve pičke koliko god ti umiljata spika bila.

Džaba silno poštovanje ne daju kurve pičke koliko god ti umiljata spika bila.

Možda treba ćutati?

ček ček, znači priđem ribi, ćutim i daće mi pičke? jel to provereno

ček ček, znači priđem ribi, ćutim i daće mi pičke? jel to provereno

Pa da si zgodan i šarmantan i da izgledaš misteriozno. Odmah upali. Ali ne može ako si recimo bubuljičav ili smotan.
Ne moraš baš skroz da ćutiš, samo izgovoriš par značajnih rečenica.

jel vama zaista toliko bitan snošaj jebote? ja volim da kažem ribi kaje moj kurac rezervisan isključivo za nju, i to shvatimo kao zez, bude mi lakše, ne moram da penetriram da bih uživao. niti sam penetrirao :3

Pa da si zgodan i šarmantan i da izgledaš misteriozno. Odmah upali. Ali ne može ako si recimo bubuljičav ili smotan.

e jebiga onda, probaću ipak ono sa hloroformom

KBO! na zalost jebem i nocu i danju, i to sada sada u vreme posta, zato i jesam gresan covek i svestan sam toga. Nadam se da cu uspeti da se popravim malopre sam bio glavom u zid i sekao se zardjalim ziletima.

zulu ti djeluješ kao lik koga jebu ... bez uvrede takav utisak ostavljaš

ne moram da penetriram da bih uživao.

Stimulacija muladhara čakre ponekad pomogne :)

ida
pingala
sushumna
koji nazivi bokte
evo čitam o tome, moguće jeste da imam poremećaj muladahre

Sta ces, verovatno si u pravu... Jebiga, a ja sam toliko zeleo da budem neka faca. Sad odoh da se isplacem i skuvam caj od kamilice.

I samo da znas da ti meni delujes kao super bistar decko, i odusevljen sam tvojim nikom "KBO!", i duhovit si i sve super. Malcice si me razocarao kad si hteo da se pridruzis komsijama muslimanima u protestima, ali si se posle predomislio, sto pokazuje da si mudar momcic. Ziveo! Oi! Punk`s not dead!

ako zena izadje iz kuhinje to znaci da je lanac previse dugacak

Posredno priznanje čoveka da riba sam kupatilo, usisava stan, trese tepihe, šeta psa, prostire veš, ide u prodavnicu i ima seks sa ženom samo u kuhinji.

Zanimljivo mi jako inače... Npr. neka žemska sa dvajes pet kila viška, bez ijednog skila, nači niti kuva, niti čita, niti je brižna ili ima dobar personaliti, (divna je), hehe, ništa, ali se zato isto uteže kao i ove što igraju na izgled, pa kuka kako ne može da nađe nekog tipa. A godinama ne radi na sebi, ništa. A onda tu su isto momci, koji se istuširaju pred izlazak, obuku čistu ili relativno čistu majicu, našpricaju se malicijom i onda misle da je to sasvim dovoljno da privuku pažnju većini devojaka. Nemam pojma možda te evolucije i pičke materine stvarno pale za veći deo pripadnika razumne populacije pa ti neka lampica u glavi govori da ne treba da se kačiš za đembelu i nesposobnu ili bilo kakvu nesposobnu, ako sam nemaš da je izdržavaš, jer ipak treba nekako da sarađujete po džungli modernog sveta (kako fensi izraz) ili lika koji misli da je malicija sve što mu treba u životu (opet sem ako i sama ne znaš šta ćeš sa parama pa ti većina skilova lika nisu toliko bitni).
Sad, tu su naravno i one što ih biju mužovi, ali je to velika manjina. Da ih ima i sto hiljada slučajeva u zemnji (mada sumnjam da prelazi des iljada u vr' glave), pa i dvesta hiljada, opet je to velika manjina.

Nači ne jure ni muškarci ni žene baš kretene. Ne na prvu ruku. Ali oko nekretena mora malo da se trudi čovek, hm...

Svi smo govna, mir, mir, mir, biser je sir.
http://cache.pakistantoday.com.pk/2013/09/dove_peace-5555px.png

Smorka, ljubav, poštovanje, tako to... Mozak u glavi, srce u grudima, jebeš maliciju i liposukciju.