Prijava

Valdemare, užasno mi bode oči što si iz nekog razloga pomerio zatvorene navodnike u citatu. Vrati ih na svoje mesto.
http://i.imgur.com/ujBKjHt.jpg

1. Možda je bombardovanje bilo nelegalno, ali ja bih rekao da je bilo neophodno. Što bi rekao Norman Finkelstajn (američki intelektualac jevrejskog porekla) kad su ga pitali zašto podržava Hamas: "Neko mora malo da ih (Izrael) lupi po glavi da se opamete." Ako mi dozvoliš poređenje, to je NATO uradio – lupio je diktatorski režim Slobodana Miloševića po glavi.

Čekaj, nas su bombardovali zbog istinitog masakra nad Šiptarima, a Irak zbog lažiranih izveštaja o oružju za masovno uništenje? Ok, prihvatam da NATO nekad radi u interesu pravde, a nekad u političkom i ekonomskom interesu SAD-a, ali, pošto su sprečili te zločine, i kad se uspostavio demokratski sistem u Srbiji, zar nisu mogli da vrate Kosovo Srbiji. Ne u stvari nisu mogli. A zašto? Zato što Šiptari ne žele da žive u Srbiji, čini mi se da je iz tog razloga krenula pobuna, i koliko se sećam, OVK još uvek nije potpuno skinuta sa liste terorističkih organizacija. Normalno, pored tolikih masakra nad njima, da Šiptari ne žele da žive u Srbiji. Ali širom sveta postoje manjinske zajednice koje samo čekaju da izađu iz države kojoj pripadaju, pa im se daje ili ne daje. Eto Srbi u Bosni, veruj mi, pripojili bi se Srbiji, kad bi bio referendum, za bi bilo 90 posto. Samo primer.

NE. Ovo je rekao Finkelstajn: Neko mora malo da ih (Izrael) lupi po glavi da se opamete, kraj citata, navodnici. Ovo sam rekao ja: Ako mi dozvoliš poređenje, to je NATO uradio – lupio je diktatorski režim Slobodana Miloševića po glavi. Jebote.

Ne mogu da se uključujem u raspravu, ali morao sam ovo da iskomentarišem. Pa jebena lolčina Borko, ali baš debilna izjava. Muslimana u Indiji nema preko 20%, po popisu iz 2001. godine, muslimana ima 13.4%, i neka ih je danas još više, ali nema šanse preko 15-20%.

Pardon, kucao sam pet puta sa moba, pa sam permutovao podatke u glavi. Hteo sam reći da je Indija zemlja sa najvećom muslimanskom populacijom na svetu. Ne procentualno, već kvantitativno.

то си чуо испред задруге капирам

Ne znam o čemu pričate ni ne interesuje me, ali izjave "muslidža u Indiji ima preko 20% stanovništva Indije" i "najviše muslidža u jednoj državi ima Indija" nikako ne mogu biti permutacije zbog telefona, pa taman da si ga dobio od Kirijevke, i da ti GM zakucava u rukama.

онда на слави

U Indiji živi cca 200 - 220 miliona muslimana. To je najveći broj muslimana u jednoj zemlji. Iran npr ima 80 miliona, a od toga 99 muslimana. Iako isključivo muslimanska zemlja, ipak brojčano nema ni blizu muslimana kao Indija.

Moja greška se sastojala u tome da sam napisao da ih ima više nego Indusa, umesto da Indija ima najveći broj muslimana u jednoj zemlji. Grešku sam napravio jer sam pet puta kucao jedno te isto i u nekom momentu nehotice promenio smisao.

Inače, hvala vernim pratiocima koji od svih stavova u postovima samo traže greške :*

Inače, hvala vernim pratiocima koji od svih stavova u postovima samo traže greške :*

Koji rajderizam, još ti fali slika majke u kupaćem...

PREKJUČE SAM REKO POBEDIĆE PAĆO OSVOJIĆE KUP, JUČE SAM REKO POBEDIĆE ČUKA OSVOJIĆE KUP, TO JE SVE ISTO, SAMO SAM PROMENIO SMISAO.

#jebenismartfon #klizavatastatura

permutovao podatke u glavi.

#klizavatastatura

:*

Borko, i brojem i procentom Indonezija je ispred Indije. Čitaj knjige.

Za to će uvek biti teško do tačnih podataka, to su procene. Tačno može samo kad su veće razlike u pitanju. Po podacima iz 2011 Indonezija prva, Pakistan 2, indija treća. No pogledaj rast. Na osnovu togu ima tvrdnji da brojem najviše ima muslimana u Indiji

http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_India#Population_growth_rate

Krim je srce Rusije. Rusija trguje organima.

Pa oce biti uvek tesko doci do tacnih podataka ili indija ima najvise? Ne serendaj sada popisali te ovde pa se koprcas ko kurvica koja je kasno shvatila da prvo pita za prevoz u pecince pa posle popusi

KRIM JE RUSIJA. GRUZIJA JE RUSIJA. ALJASKA JE RUSIJA. SVE JE RUSIJA. OSIM KOSOVA. KOSOVO JE SRBIJA.