Prijava

kako mozete da budete na njegovoj strani....lik je maloumni retard koji se busa u grudi ko neka gorila kako je neka svalercina i zna sa zenama i onda se jebeno zbuni kad dobije obican flert...nema veze sto ga je terala da ustane, mogao je to da izbegne na neki smekerski nacin, da udari neku kontru....da on vodi igru ko sto bi trebalo, a on spustio pantalone i naguzio se....i jos daje sebi za pravo da druge uci necemu,,,, on mi je kao ovi likovi koji se pojavljuju u rojevima kao komarci sto pisu knjige o ulaganju i kako postati bogat, a pritome oni nisu zaradili ni 50k evra u zivotu....al eto, pomislili su da znaju nesto sto drugi ne znaju....sine, kad budes brisao dupe sa novcanicama onda cu dozvoliti sebi da ucim od tebe, do tad nemoj da me ometas dok drkam

tako i ovaj mentol, kad te vidim da se svalerises sa opakim macama onda dodji da mi nudis casove u tvojoj skolici

ovakve likove pune samopouzdanja bez ikakvog pokrica treba non stop konstatno urnisati i stavljati im do znanja da su nula, najobicnija nula, jer ce u suprotnom naci jos jadnije budale koje ce jos vise da upropaste svojim savetima.

I pritom, Gnjatic je totalni psiho, ima 2 metra i neki karatista je i jednu devojku je u klubu davio i zabio je u cosak i drzao rukama oko vrata i pricao isto kao na ovom klipu ''sadrzaj smeka'' kao tim nekim smirenim jezivim glasom....a devojka place al ne moze da se skloni od njega

imam baku u Tivtu

Још више се заглибио у другом делу јер је дошао са циљем да се оправда и да "издоминира" а на крају још горе испало него први пут. Иначе на фејсу има и доста неких видео предавања из неке области, не могу да се сетим које сада, погледајте.

fejlcina je lik preteska,neverovatna fejlcina

Imate ga i na anketi o kontinentima, i tu je pokušao da zbari voditeljku ili je to samo urođena potreba za prosipanjem pameti, kod njega nisam nikad sigurna.
http://youtu.be/bpWKr5B8IqY
od 0:54-1:20

UBITI LIKA

zaključajte temu

Kakav idiot, bože sačuvaj

UBITI LIKA

realno nanosi ljudima duševni bol svojim transferima

realno nanosi ljudima duševni bol svojim transferima

ali BUKVALNO, bez zajebavanja

Bravo Laki, razotkrio si ga. Možda niste obratili pažnju na detalj kad je skrenuo sa teme zavodjenja na politiku u drugoj emisiji, plus ovi njegovi klipovi dokaz su da je on ništa drugo nego mrtvi teoretičar, serator, lik što prodaje muda za bubrege, lelemud i slično. Fazon studiram filozofiju, dakle znam sve o svemu. Možda je on autor na vukajliji, možda je jedan od ''nas'' ovde, jer prepoznajem neke autore u njemu. Kvota da je nevin je 1.55. Kvota da nema prijatelje 1.30. Tipičan primer ljudskog isprdka, društvenog parazita, govneta. Ovakve najviše mrzim. Ili ga ubiti ili bar mu zabraniti pojavljivanje u javnosti. Govno.

Gledam sad ponovo onaj drugi klip iz prvog posta i ne mogu da verujem kakav je to retard.
Nači na ovom delu mi se grči stomak i obliva me znoj koliko transferiše

http://youtu.be/0G4AZ1vEEIg?t=4m1s

3:59

mogao bi da drzi casove transfera umesto casove zavodjenja
jer stvarno postavio je novi nivo

Dajte nemojte trovati temu glupostima, naravno da je covek idiot, zar je tu potrebno dokazivanje? Cak je i ovde gde se pravio pametan izduvao kurac, Gondvana je samo 1 deo prakontinenta Panageja, drugi deo je Laurazija. Dakle, cak i kad sere i teoretise, i tu pravi materijalne greske - a kamoli u praksi, gde se u zivotu nije obreo.

OVO JE MEME TEMA, END OV DISKASN!!!

ajoj majko mila, ja sam od 21h do sad pod utiskom ovog lika, ne mogu doći sebi, najveći transfer blama za mene ikad doživljen putem interneta

ali ovaj debeli iz bs-a kako mu se smeje hahahahahahahaha

a još krvavija scena kad upada u kadar kod ovog fitnes trenera hahahahahha najjača stvar na internetu ova dva klipa

тежак дебос. и све би било океј да не трипује да је неко јаје. једном ми се направио паметан испред факса кад смо блејали у фазону он ће нешто да ми објасни око риба.

Kakav si seljak da ga nisi istrolovao da startuje neku da ti demonstrira znanje.