Prijava

Pa ko može da spori da je KRonaldo najbolji sportista među fudbalerima? Ja sam gledao i debelog i Zidana i Ronaldinja i jebeni su levati u odnosu na ovog Cigu. Ne mogu vjerovati da neki stavljaju u isti koš Zidana i Mesija, pa jebeni Zidan imaao samo jedan dribling, msm izvodio ga do savršenstva al' opet.

Haha pa gde si ovde nasao da trolujes, nubaro prokleta!

A pa koja je kurac logika da se porede igrači koji igraju na različitim pozicijama i različite uloge?
Zidan i Ronaldinjo su desetke, Mesi je lažna devetka, Ronaldo debeli devetka, a Kristijano krilni napadač. Ajde fudbal se jeste donekle promenio, ali igrači nisu baš tooolikoo u različitim epohama, čak su mnogi igrali zajedno/jedni protiv drugih.
Koji je onda parametar?
Koliko golova neko daje, koliko asistira, koliko dobro igra svoju poziciju i ulogu, da li nosi tim za koji igra? Zašt recimo, štoper ili golman nikada ne mogu da budu najbolji igrač sveta, nego samo recimo najbolji na svojoj poziciji? Zbog Aca-Gorčin Stojanovićevske logike da se fudbal igra za golove, a oni sliže da ih sprečavaju, i da je pravde u svetu, odbranu bi igrali asmatičari sa specijlnim potrebama.
Ronaldo je bio fenomen dok se nije povredio, posle je bio efikasan, ali ništa atraktivniji od Inzagija, opet za povratak posle povrede i igranje na vrhunskom nivou, kapa dole.
Zidan je jebeni gazda što se mene tiče, čovek je nosio i Juventus i Francusku, ok Juventus i repka možda jessu bile ekipe izgrađene oko njega, Juve naročito, ali Real je bio samo ekipa koja je imala Ziana, i ništa više. A kako je sa 33 nosio onakvu Francusku reprezentaciju do finala sa onim mentolom Domenekom na klupi? GAZDA.
Dinjo je isto maksimalno gotivan, preporodio je Barselonu, koja je bila u govnima i generalno kurac, ok možda ga je malo prerano zaboleo kurac za sve i sad mu je žao, ali ipak nikad nije delovao kao smrad koji zahteva da se igra preko njega isklučivo.
E sad reč dve o primeri sad i primeri u vreme Zidana i Ronaldinja, to je otprilike kao sise Svetlane Bošković u Balkan Ekspresu i recimo sad. Ne možeš da porediš vreme kad si imao 12-15 burekdžiskih ekipa istina, ali su zato Valnesija, Sosdijedad, Deportivo, Sevilja i Viljareal ladno mogli da konkurišu pa i osvoje titulu ravnopravno. Sad ima manje para za sve sem za dva kluba i bukvalno svi služe za trpanje, sem kad nekog malo usere kao Atletiko. I u takvu ligu dođu dva igrača sa skupocenim postavama koje su izgrađene oko njih i trpaju 40 golova po sezoni, a neko mi kaže ''uuuuu divi ih al su najbolji''. Da, divim im se do imbecilnosti kad trpaju getafe 6-0 kući.
Zadavite se kurcem sledeći put kad im ga saftate!
S tim što je Kristijano bio klasa i u Sportingu kao tinejdžer, i Mančesteru i jebao je po Premijer ligi sa 30+ golova što već jeste NEŠTO, i nosi Portugal koji jeste ok, ali ništa čudilo. A omnipotentni Mesi koji može da da gol kad hoće, koji može da igra i poboljša svaku ekipu ne može kurac sa Argentinom, neračunjaući silovanje Bolivije na domaćem terenu (primećujete šablon?), ali dobro, nije kriv ima loš tim koji niko ne smatra favoritom sa mahom igračima koji su prešli zenit ili nisu ni blizu, pa to nije uradio ni Zidan!
Ne, čekaj...
I ne ne mislim da je fudbal sad bilo šta gori od onog pre 10-15 godina i ima kamara strašnih igrača koe vredi gledati, samo treba znati gledati preko marketinga, izlupavanja priučanih novinara i rezonovanja Japanaca koji određuju ocene igračima na PES-u.

Реално, најбољи свих времена је Дејан Османовић Калеја. Једино зато што је Ром, није играо за репку, а имао је осећај за гол у оно време бољи и од Мијата.

Чак је и у Бразилу доминирао. Сад игра мали фудбал на врањским теренима, и даље кобјашњава.

http://fkhajduk.rs/2895/dejan-osmanovic/

Inače Zlatan je tata i za kepeca i za cigu.

Ovo sad je kao u NBA. Imaš dva najbolja igrača, a ostali su tu samo da dva najbolja igrača imaju s kim da se igraju.

Imaš dva najbolja igrača

Код Дуба је избило на површину оно што сви заједно потискујете. Подсвест је чудо.

Zašt recimo, štoper ili golman nikada ne mogu da budu najbolji igrač sveta

oliver kan je proglasen 2002 za najboljeg igraca turnira, to mu dodje recimo kao da je proglasen za najboljeg igraca sveta

Taman sam hteo da te napušim, mislio sam da me prozivaš.

Inače, Silvan Wiltord jebe.

oliver kan je proglasen 2002 za najboljeg igraca turnira, to mu dodje recimo kao da je proglasen za najboljeg igraca sveta

Ne, ne dođe mu, mislim dođe mu kao, al nije.

(Аргентина нема добру одбрану, Португал нема крштеног шпица (за такве амбиције)).

Argentina je tokom ove Mesijevske ere imala cesto jako finu odbranu sa Samuelom, Hajnceom. Demikelisom i ostalim. Nije baš jaka kao srpska ali zato kad vidiš ko je sve u ofanzivi sa malim isprdkom: Aguero, Tevez, Di Maria, Higuain, Milito, Palermo, odbrana i ne mora da bude bogovska.. Da ne spominjem bogove fudbala kao što su Maskerano, Veron i Rikelme. Tako da je to jako repspektabilan tim u kome Mesonja treba da ima glavnu reč al kurac, ne može on bez Čavinijeste.

Za Portugal se slažem, ne samo za špica nego za tim komplet. Od finala 2004'te to je jadna ekipa koju c.Ronaldo izvlači u kvalifikacijama.

i zaboravio si da pomenes najveceg medju najvecima, tienri anrija, on je bukvalno iz picke izasao sa loptom, najkompletniji igrac koji je ikad krocio na teren, cak bolji i od zidana meni....a nista nije osvojio recimo u poredjenju sa ronaldom k.

http://www.youtube.com/watch?v=2iMcMoD_bgY

Osvajao lige sa Monakom, Arsenalom, Barsom
+ kupove sa Arsenalom, LŠ sa Barsom i kupove sa Barsom
Evropsko i Svetsko sa Francuskom .. ĆAĆA JE OSVOJIO SVE...Da ti dočaram:
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201308/631759/izvolite.jpg

Jebao te Kristijano da te jebao. Evo više vremena leži na travi nego što je na nogama. Jebena pičkica, nula. Jebem ti ovakav fudbal, Batistuta vrati se.

Kako me je iznervirao samo onim sto potencira da je dao 15. golova, govno cigansko. Nije lopta ni usla u mrezu on krenuo da mlatara rukama, picka ciganska. Kao da mu je to jedini cilj, ciganstura..

Каква демонстрација моћи.

Јебига, изгледа да Мадриђане баш боли курац што ви кукате за фудбалом који се игра срцем, они људи решили да играју ногама, па то ти је.

Једете говна, играо је роналдо срцем у Јунајтеду, па је опет трпао противнике, сад углавном само ненормално трпа противнике. Превелике су паре у фудбалу данас да би их бацали на узалудне атракције.

Dube koja si patetična bosančina

Ne dam ti kite Gvozdene.

Ovaj Stevan kad sere o sportu ko recept za ledene kocke da čovjek izlaže. Svako može naći recept za kolače na netu, ali ne može ih svako napraviti iz prve. Isto tako ljudi naprave ledene kocke a one imaju različit ukus.

Poenta je da mašiš suštinu, i probaj se malo baviti nekim sportom, umjesto što visiš po vazdan na kompjuteru i smišljaš načine kako da ispadneš debil i peder.