Prijava

Samo odes u "Forma Ideale" i izaberes. Kvalitet je vrhunski state-of-the-art, samo poljska iverica sa min 15% peska u sebi. Nemoj da koristis i ima da ti traje sto godina i da ti bude lepa soba.:)

Salim se, krevet je najbolje da napravis, izvari se metalna konstrukcija od L profila i oblozi drvetom, najbolje orahom, veliki gornji naslon i donji dupli u koji je spakovan plazma TV koji izlazi na dugme, ispod fijoke za posteljinu velike, i dve komodice sa strane za budilnik i lubrikante, na duseku ne zali para, ima vrhunski od memorijske pene za 30000 din. u Plazi u KG. Pravio je moj drugar stolar skoro takav, plus americki plakar sa kliznim vratima prekoputa kreveta uklopljen u zid, sve to je izaslo oko 2800 E, bez TV-a i izgleda do jaja, a TV je pobedio taj mehanizam je 980 E original, a ima decko ovde ga pravi i montira za 140.

Samo odes u "Forma Ideale" i izaberes. Kvalitet je vrhunski state-of-the-art, samo poljska iverica sa min 15% peska u sebi. Nemoj da koristis i ima da ti traje sto godina i da ti bude lepa soba.:)

хахахахах

super su uslovi za sljakanje u formi ideale.ne radi se vikendom,dodjes subotom u 7 sa sljake,ides da spavas jer u nedelju ujutru imas sljaku.

Pa moram da ih reklamiram, odrasli smo zajedno lolo. Baz zajebancije za to koliko ga oni prodaju, nemas ni materijal da kupis. E sad kvalitet...

Paz vako.

Prvo i prvo jebodrom. Dakle krevet 2 sa 2, ako možeš da nađeš uzmi 2 sa 2,5. Nebitno kolika je širina kreveta zapamti tvoja je samo četvrtina njega. Dakle budićeš se svako jutro na ćošku.

Onda orman. Da ima polica u pičku materinu mnogo, i onu šipku za stvari za ofinger to isto. Šipka od metar je malo, od 2 metra taman. Polica da ima minimum 8 ili 10 razmere 40x40 od tih 10 tvoje su 2 ovo ostalo otpiši.

Fiokar obavezno, za sitnice, gaće, čarape, brushaltere i to. Ako nađeš one široke od cirka 60 cm onda uzmi 5 ili 6 fioka, ako su uže onda duplo jebi ga. U oba slučaja tvoje su samo 2 fioke nebitno jel široka il uska.

Polica za tv, sa onim ostavama za sitnice treba, komada jedan. Iako te boli kurac za drangulije ona će nađe tu da okači svašta. Treba ti pešes vazni srednje veličine, i onih ramova za slike uzmi jedno 7, 8 komada. Neka stoji ona zna šta će sa tim.

Jastučiće ne kupuj. Daj joj pare pa nek kupi sama, od 10 do 12 komada je normalno. Uzmi 2 taburea, al nemoj sa motivima zvezde, bmw ili partizana nego da se slaže uz neki kurac u sobi. Vrlo bitno.

Ako oćeš svoj kutak kupi pisaći sto ili sto za kompjuter onako malo jači i kukaj ko malo dete da ti je to sve što ti je ostalo od detinjstva inače si najebo. Nećeš imati svoj mir.

Sto + 6 stolica minimum u trpezariji, nema vezee što ti niko ne dolazi al 6 mora da ima da ga jebeš. Sto obavezno na razvlačenje onaj. Sto + stolice da se slažu u boju inače si najebo.

Kupi par lampi i kupi veliko ogledalo, što veće to bolje. Ako misliš da si kupio veliko e pa ne to nego još veće, to je bitno. I namontiraj ga u njenoj visini, ako se tebi ne vidi glava nije bitno ko da moraš svaki dan da se gledaš.

Kupi pun kurac onih osveživača, sprejčića, tuferčića, vc osveživača to turi negde u kutiju zahvali mi se posle.
Ako se setim još nečega napisaću.

batali tamnu boju u širokom luku, osim ako ne voliš da briskaš redovno koječeka.
Ja tako probo pa se zajebo.
Samo rokni dobro slame i nema zime.

Paj sad: za spavacu sobu ti je najbitnije da vec sada postavis garnisnu i zavese ako nemas(ja nisam imao jer me boleo kurac) jer ces inace ici da kupis hromiranu garnisnu od 5000rsd po metru a obicna je 500rsd komad. O zavesi da ne trosim reci, raspon cene je od 800-7000rsd po kvadratu ko da su ih slepe device sa tibeta tkale ili sile ili sta vec.

Ostatak neka bude prost jer koji ce ti kurac drangulije: krevet, oooogroman plakar, dve male natkasne, mali tepih(isto bolje kupi sam) i ono sa ogledalom i kirxima za sminku da me jebes ako znam kako se zove(sminka i rekviziti ce ti svakako biti svuda pa ne moras da se previse cimas tu) i opciono tv(ako gledas kad legnes jbg).

Inace mislim da je najbolja opcija da ti svu drvenariju neko napravi jer je kvalitetnije 4 puta a i mozes da sve napravis od istog materijala pa ko kaze da se ne slazu boje nataknem ga na penis .

Na formu ideale ne pomisljaj jer je gomno a kika je ok ali je skupa, za te pare dobar majtor napravi playboy mansion.

edit: vis lampu sam zaboravio...ne znam koji im je kurac sa lampom ali ima dupe da ti pomeri ako si normalan pa si navikao da spavas u mraku. Dok ne dodje prinova, ond stvarno treba lampa jbg.

I da ima, koji ce mu kurac 7 oktagon kreveta u kuci?

Želim ti svu sreću ovog svijeta u izboru izgleda za spavaću sobu!

A jesi li razmisljao da angazujes vucicevog stilistu?
http://www.blic.rs/data/images/2014-04-29/464341_vlada-dolazak-posao-8h23-04rasfoto-vesna-lalic_f.jpg

Kreten jebeno angazovao pedercinu stilistu?! Ko ga placa, Vlada? http://www.blic.rs/Vesti/Politika/461741/BLIC-U-KONTROLI-Vucic-prvi-na--poslu-a-Antic-dosao--peske

Mislim, nije problem sto je stilista peder, sta bi drugo bio stilista, problem je ko to placa.

Inače, možeš pitati ugljanina da ti proda nameštaj pošto je on po isteku mandata tražio da mu zapakuju garnituru iz kancelarije da ponese kući.

edit: nije zukorla nego ugljanin
a on ga je kao doneo. Jes... AL U KURCU
http://www.kurir-info.rs/osveta-ugljanin-odneo-koznu-garnituru-iz-vlade-clanak-1338085

O Tito što ne ustaneš

Jednom je jedan mali privrednik, kada se selio, prodavao kozni namestaj. I to je on dobro spustio cenu. Reko sad ću da mu pomognem da kupim samo jednu fotelju. Kad tamo fotelja kao ostatak mog nameštaja. Reko rođo, jebo te uložen kapital.
Plus. Nije toliko ni udobno sedeti na koži. Koža je samo dugotrajnija od plastike.
Ali zato krzno.
http://www.bestshopmagic.com/data/images/2012-02-20/72546_6.-unknown-bed_310x215.jpg
Moj stari je obložio unutrašnjost Nive sa krznom. To je bilo ozbiljno udobno. Hteo je još da lamelira drvetom sve što je od plastike, ali to nije bilo baš toliko lako za uraditi. Ali sedišta. To ti je bilo kao da te je međed meto u krilo i poveo zapregom preko ličkih planina u obilazak zavičaja. E tako dobro. Kraljevski. Nemanjićki.

do nedavno mi je bilo neshvatljivo kad cujem da neki daju po vise hiljada evra za dobar dusek i krevet.....al posto spavam na sranjetu iz forma ideale koji je udoban kao klupa i zbog kog izbegavam da idem na spavanje pre 4 ujutro da bi sto krace spavao totalno mi je opravdano bahacenjne kupovinom nekog do jaja udobnog kreveta

Ovo je egzotično, ukoliko želiš da imaš rezervnu spavaću sobu u podrumu i čuvaš da je deca ne vide.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/62/Torture_chamber_in_Prague_Castle.JPG