Prijava

Realno, jedna od većih blasfemija ikad napisanih na sajtu.

Žali Bože potrošenog vremena. Kakva bre kurac 9,2 pička vam materina imdb-ovska retardirana!
http://www.imdb.com/title/tt0475784/

Svi hvale seriju. Bas nisam cuo nikog osim evo tebe sad da kaze da je sranje.

Što neko reče, čak i samo poslušaš i uživaš u monolozima Hopkinsa dok glumi Lektora u ulozi dr Forda, ne možeš reći "žali bože potrošenog vremena".

supernatural iz nepoznatog razloga odgledala sam jedno 9 sezona

Što neko reče, čak i samo poslušaš i uživaš u monolozima Hopkinsa dok glumi Lektora u ulozi dr Forda, ne možeš reći "žali bože potrošenog vremena".

Apsolutna istina, covek je klasa za sebe.

I meni taj Westworld bezveze, japiji plaćaju da jebu robote i glume kauboje a da tako nešto iko pokuša da stvori u rl bankrotirao bi posle dve-tri nedelje samo od računa za struju. Ne mogu baš da kažem da je serija sranje, odgledao sam tek dve epizode ali definitivno precenjena.

Od ovih serija što se još emituju The Walking Đed ubedljivo najgora ali snimaće se bar još 10 godina jer je to takav žanr gde su sigurne pare, na kraju će napraviti neki proserski bitrsvit kraj i ponovo snimati neku gej vampirsku dramu.

западосвет није нешто ојебао, што би рекао џанки, али је сигурно да су свашта оставили за наредне сезоне, па би ваљало сачекати са коначном оценом.

Pa pogledajte svih 10ep jbt
Mora malo dublje to da se gleda, a posto ste vi grubo pristupili oceni kvaliteta serije i ja cu sada grubo pristupiti oceni vas:
Hahah glupani ako ne kapirate idite gledajte istrazitelje iz majamija pa gledajte kako se jure i pucaju i sve vam lepo objasne

Nijednu epizodu nisam gledao i ponosan sam na to, kao ni got

Armin +25,5 granica

Mora malo dublje to da se gleda

истина

Bilo mi je zanimljivo, i što rekoste, Hopkins je klasa za sebe. Ali su na kraju zasrali sve i pokvarili celokupni utisak. Nešto kao ljudi koji su zasrali seriju Night of.

не верујем да су баш нешто засрали, више су оставили доста тога за икс сезона које планирају да праве ако хајп остане. после пете сезоне, неће се нико сећати како се завршила прва.

ја сам задовољан серијом

druga sezona westwoela je 2018 u prvoj nisu skoro nista pokazali.ubedljivo najgora koju gledam je walking dead.

Равна Гора и да закључамо тему комотно.

Walking Dead sam batalio u trećoj sezoni. Udaviše.

како можете уопште да гледате нешто са зомбијима, најисфуранија тема у кинематографији убедљиво

Ne znam tacno kako se zove, mozda "Vojnici", ima neki klinac debilan, glavni lik, Zika se zove, ima bejbi fejs i fejk brkove. Preocajno sranje