Prijava

Bas ce natnat da boli cosak da uopste zalazi na teme.

Džoni, vrati kako je bilo, za svaki spam (nači ne kvalitetnu diskusiju) lupaj banane. Vaše teme kontroliši ti, a naše ću ja, oću da budem drukara i da ti javljam koga da banuješ.

Ja lepo reko

Мени Валдемар делује као разуман и непристрасан човек, нема везе што мисли да је Роналдињо шампион света у вишебоју, он би био праведан ко краљ Соломон

Ako umodujete valdemara morate i granjku da vam unište vaš podforum

BORIS DALO SAGINJAT SE NECE!

Грањка да му буде десна рука али никакве важне одлуке да не доноси док не пита Владета

trebalo je 3 strane da se jave i ovi najduhovitiji sa kostunica forama.

što ne postoje teme tipa
SD BOG; KK ALAH, FK ATEISTA, ULTRAS POPOVI, VK KOMUNJARA

granjka i valdemar bi stalno bili banijci

hehehe, zamislite kako Ludi čak traži da se banuje Javio jer nije bio objektivan na temi FK SPALJENE BOGOMOLJE

Lako je provaliti kad je rec o autorima sa IQ <60 tipa Tilmo i Rasni, ali kod onih izmedju 60 i 80, tipa Bohor, ne znas kad je ozbiljan, a kad stvarno misli. Kenjam i ja, naravno da znas da je uvek ozbiljan, ali vec preko 80 moze biti nedoumica, i posto nije svrha moderisanja da se covek po 5 minuta zamislja nad svakim postom i recenicom - vratiti na staro i zdravo!

trebalo je 3 strane da se jave i ovi najduhovitiji sa kostunica forama.

Axaxaxaxaxaxaxaxaxa

Не знам коме дати, али Џони је прекурчио. Реално. Значи да то ради неко коме пуче курац за спорт а виси на форуму.

И још један предлог. Да се банује за говор мржње. Називање других људи на форуму љигавцима, чергарима, усташама итд. иако се то ради на својој теми.

Значи да то ради неко коме пуче курац за спорт а виси на форуму.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200904/11065/medium_164930_10201022882676036_240975733_n.jpg

Johnny Kurajber
Ne jedan Grobarski post na vašoj dolazilo je 10 vaših na našoj.

pa kad nas ima deset puta više

Da se banuje za spem tuđe teme. Razlog bana "Spem tuđe teme". Kakvi kurac omašio tribinu.

Logično je da mora imati pisanja po obe teme, to ni sad nije bio problem, ono normalno diskutovanje, klasične mudroserije ko će otići, ko doći i slično.

A za podjebavanje po tuđoj temi da ide nekako ovako:

1) Prozivke ako jedan od blizanaca izgubi (to veče) se tolerišu, i ujutru takođe, ali ne preterivati, već umereno, šta, izgubi se, pobedi, malo se proziva protivnička ekipa, to je normalno, ali ne istovaranje đubara od 6.5 gb po strani, gde se kače jebene zastave iz pečenjare odakle već.

2) Prozivanje direktno autora - može nešto tipa izgubi Partizan pa neko napiše "Nisu hteli da odjebu direktivu", ili slično, ali ne može Random autor po izboru jebemtisunceupickucmarupickupickuupicku i sve te psovke direktno nekome.

3) Prozivanje aktera - to se najviše odnosi na Čovića i Vujoševića, oni su najfrekventniji, šta nekome smeta što ću ja da prozivam npr Čovića za to i to. Ili dođem na Partizanovu temu, i napišem taj i taj je sjebo meč juče zbog tog ste izgubili, i slično.

Elem, jo soj banovan za podjebavanje Vujoševića, koji je opet usro tekmu, ali nebitno to, ajde neka, ali Thilmo je banovan što je posle mene napisao "To!", ili? Hahahaha u svakom slučaju.

Мислим, види се ко тражи да се врати на старо. Објективац Џерихо, вероватно је свестан да греши, да је задојен мржњом, сваким постом се то осети.

Онда тражи да буде заштићен на својој темици без да наиђе неко и добаци му да живи у заблуди.

Опет, нећу га вређати, то је његов стил кад се осети угроженим а нема јадничак аргументе..

Називање других људи на форуму љигавцима, чергарима, усташама итд. иако се то ради на својој теми.

Ako se vređaju autori, nebitno na kojoj temi, ako se vređaju akteri meča, tipa Gagić, Lipovij, Simon kapiten, to je drugo.

Тешко да ће Кајзен умодовавати само због овога.
Мешчини да су Келт и Мусаш неутрални, ови остали што се мање виде, нпр. Ремац и Смарко су гробоши. Брус виси доста овде ал је циган чини ми се.
Шта ја серем, не питам се ништа и биће ко и досад.

1) Prozivke ako jedan od blizanaca izgubi (to veče) se tolerišu, i ujutru takođe, ali ne preterivati, već umereno, šta, izgubi se, pobedi, malo se proziva protivnička ekipa, to je normalno, ali ne istovaranje đubara od 6.5 gb po strani, gde se kače jebene zastave iz pečenjare odakle već.

Pa šta će rasni da radi kad mu prođe ban lolo

Jebem ti sunce, kakva dječija posla, prepiranje o navijanju.
Jebeš prepucavanja na forumu, gledaj tekmu i ćuti.

Него, дајте неке предлоге.

Рецимо, да може да се постује на обе теме, што је и нормално. А да се банује за неки спем, што је такође нормално. Евентуално да буду мало пооштрена правила.