Prijava

i to košarkaške, pa de molim vas lool vi ste presedan, vi stvarate huliganluk u košarci, toga u moje vrijeme nije bilo, SKOČI PEĐA IZBLOKIRAJ SLEĐA

kapiras situaciju kada ti dodje lik koji je 34 na vukajliji, napisao 1256 definicija i trazi pravdu za coveka sa nickom "ja sam rasan"

Fak mi if ajm vrong, al zar nisu to teme za napusavanje kurcem protivnickog tima? I kake banove vi pominjete?
AAAAAAALEEEEEEEEEEEEEEEE SISE GROBARSKEEEEEEEEEEEEEE
CIG CIG CIGANI NA CMARU SE IGRALI

Шта знам, рецимо за ово треба бановати:

jebo mu ja majku jest je i zadužio sa 6 mjestom, i prosjekom od 7 poena pa moze ucjenjivati, jebemu krvavu majku bolesnu vujosevicevsku

или за ово:

slusaj prvo mi popusis kurac za ovo saban, mamu ti mrtvu po sred picke.

Мени је логичније да овакве будалаштине не ескалирају, него да банујеш тхилма што провоцира на другој теми. Чак и кад жестоко провоцира, направи се нека спрдња, нема неког спама жестоког.

А за прозивку као што је бенисијова, не би требало. Мрзи ме сад да тражим примере на темама, али ако треба нека послужи ова тема да се дефинише шта је нормално, а шта је проблем.

boxer mama ti je dijabola glupane.

Nema sa vama šprdnje vi ste bolesni ljudi uglavnom. Čuj mene ljudi, grobari.

Banuj ga ozbiljno haos će da napravimo bez veze.

Drug Raja je počeo da talasa, pa kad je video da će da bude banovan obrisao je post.

Nisam ga ja obrisao. Ako misliš da sam zbog tog jednog posta zaslužio ban nemam ništa protiv toga da istog trenutka popijem odmor na par dana

EDIT: vraćam se za dva danabezobzira da l ću popiti ban ili ne pozz

Janpi i Rasni, to su srca dva, ljubili se, ljubili sve do pola dva!

Džoni, vrati kako je bilo, za svaki spam (nači ne kvalitetnu diskusiju) lupaj banane. Vaše teme kontroliši ti, a naše ću ja, oću da budem drukara i da ti javljam koga da banuješ.

ko je svilen nek pici sa teme, ajmo, paljba

Evo banuj Janpija olol

Ne Rajo, naravno da ban nije poenta. Poslužio si samo za primer, meni ne smeta ko de piše ako je pisanje iole normalo al ako oćemo da teramo mak na konac daj da teramo.

ma ove sitne banove sto vam lupa po 2 sata ne vode nicemu, samo jos vise iznerviras autora i ode u kurac sve. a onda se i ovi normalni osile pa i oni krenu kao ovi retardirani i postane govno od teme i od diskusije i dobijes kurac.

Zakljucavaj, i vracaj banove za prelaske!
I nemoj vise da se otvara ovo pitanje - evo svi mi "objektivni" sa obe teme smo se slozili da je NEMOGUCE odrediti koji je post objektivan, a koji je flejmovanje i prozivka.
Lako je provaliti kad je rec o autorima sa IQ <60 tipa Tilmo i Rasni, ali kod onih izmedju 60 i 80, tipa Bohor, ne znas kad je ozbiljan, a kad stvarno misli. Kenjam i ja, naravno da znas da je uvek ozbiljan, ali vec preko 80 moze biti nedoumica, i posto nije svrha moderisanja da se covek po 5 minuta zamislja nad svakim postom i recenicom - vratiti na staro i zdravo!

Ovo sto je beni (ko god to bio) napisao za kacenje fore na tudjim temama, za to se realno nikad nije ni dobijao ban, ukoliko je fora bila iole dobra.

Мене у принципу боли курац јер ја не провоцирам по туђим деловима форума, али ако оћете да наставите са овим правилима дајте неком непристрасном да банује.