Prijava

Gvozden задржи то у устима. Хвала.

Granjka, ima smisla to što si napisao. Znači fazon takav nam je mentalitet. Nemamo vođu pravog. A narod uvek ima vođe koje zaslužuje, znači narod je govno ko što reče jedan malopre...

samospoznaja je prvi korak na putu do nirvane, pako.

E Željane, Željane...
Ne bune se zato što svako kad se dočepa dobrog mesta u tom autobusu on čim mu se pruži prilika počne da krade cedeove od vozača i da pušta muziku koja njemu odgovara. Lako se navikavamo na novo stanje, kakvo god bilo. Verovatno bi ko pacovi preživeli Černobil jer svuda nađemo mesto za svoje sitne mućkalice. Ratno profiterstvo, ratni zločini, malverzacije, krađa socijalne pomoći...

Reci ti meni put do skuplje kupine, a nemoj srati samo po forumu.

vecito kuka ona najprljavija i najpokvarenija sirotinja koja je nesposobna za bilo sta....a prvi bi krali da mogu

Traži kome da je uvališ. Ne možeš samo ko kurva da legneš i da sačekaš da se posao završi.

Ono sam rekao paninaru da ne sere.

O prokleti Če Gevara,
ti si taj što ljude vara...

ovaj Granjkin avatar, Kako sam sistematski uništavan od idiota, el tako?

e zato se ne bunimo.

Pakao Juga
Granjka, ima smisla to što si napisao. Znači fazon takav nam je mentalitet. Nemamo vođu pravog. A narod uvek ima vođe koje zaslužuje, znači narod je govno ko što reče jedan malopre...

Наш менталитет је производ нашег (не)образовања. Не треба нам вођа, треба нам свест, савест, знање и делање. Реци ми - какав треба да буде вођа да би водио гомилу глупака? Она прича Наполеона да је боље да један лав води хиљаду магараца, него један магарац да води хиљаду лавова - то је шупља прича. Лавове не води нико, а магарце води свако.

ОВО САМ НА фејс написа ево копипасте за тај текст.

Pa ovako, taj novi zakon o radu će nas napraviti najjeftinijom radnom snagom u jevropi, a onda dolazi kraj. Ok, nudis resenje, ali opet bez ideologije.
Mislim da je obrazovanje najpotrebnije za sad, jerbo obrazovanog čoveka ne možeš vući za nos kao npr. moju babu kojoj je jedini posao bio da šije, i šila (ga) je najbolje. Uz obrazovanje, dizanje morala mora da dođe. Jebote, pa najteža rečenica, da kreneš sad od društva do društva bila bi: ''Kako sam se napio sinoć!''
S druge strane, recimo, umetnost, nemaš kome da plasiraš, počev od filmova Olega Novkovića, pa do Kuste. Jedino onaj rts je počeo nešto da radi, ali zaboga, ko će to da gleda i sluša klasičnu muziku kad može da prebaci na history i uživa u emisiji o Bigfutu? Zamisli da kreneš od kuće do kuće, i lagano gasiš programe i internet... pa to bi bilo masovno uništenje.
Neki dan sam bio pod Ostrogom, al' ne da kupim svarovski dijamant što ga prodaju u radnji ispod. Komšija je vikao: ''pravoslavlje za euro!'' E, još jedan problem. Koliko je to tužno. Šatro vernici, vernik kojem će jedan dijamant predstavljati jačinu njegove vere... samo što bi realnije bilo kada bi gledao obrnuto proporcionalno ceni tog dijamanta.

Pa ovako, taj novi zakon o radu će nas napraviti najjeftinijom radnom snagom u jevropi

Грешиш - најјефтинијом у АЗИЈИ! Европу смо ми давно прешишали!

Када би грађанима у првих 2-3 године обезбедили две породичне плате од по 35.000 (дакле 70.000 укупно), а потом и повећање - добили би простора и за културу и за образовање. Парадоксално је да у држави где хара незапосленост има толико кафића који раде даноноћно и толико новоотворених кладионица. То је очигледан знак тоталног посрнућа једног друштва и народа.

Šatro vernici

ШАЛТЕР верници - ту су само кад им нешто треба, кад треба нешто да добију или да смуљају преко везе или противу некога. Верник зна да са овог света може да однесе једино оно што има у себи - своју душу и срце.

Isti ti je kurac i ako se bunis, i ako se ne bunis. Doci ce samo drugi, jos gori.

ja sam rasan
Isti ti je kurac i ako se bunis, i ako se ne bunis. Doci ce samo drugi, jos gori.

Да, ако вођа будеш ти. Могао би бити главна улога Домановићеве ''воће''.

Парадоксално је да у држави где хара незапосленост има толико кафића који раде даноноћно и толико новоотворених кладионица. То је очигледан знак тоталног посрнућа једног друштва и народа.

+1. Е сад. ако идемо оном методом ''сам одговараш за свој реп'' схватићеш колико је морал, дрштво и појединац посрнуо када без околишања, не само прихвата, већ и посећује те исте кафиће (сложићеш се - јаме). Још један начин да се уз геј параду, људима замажу очи и скрену мисли са главне теме - ГЛАДНИ СМО.

Е сад, како ће гладан и необразован човек да се побуни? Никако.

Jebem ga ja jel iko umro od gladi zato sto nema para? NIJE. I bolite kurac uzmes kecapa i hleba. Samo dok imas za net i kablovsku. Ostalo ko jebe.

Аха

kablovsku

О да, кабловска - програми стриктно европског менталитета.
Изрекламирали су је само тако, увукли су је људима у главу толико да је скоро постало ин и обавезно имати кабловску телевизију. И програме од којих рупа у мозгу може само да ти се прошири(читај, затрпавају те небитним стварима, ако ти је то битно, онда прст у струју, шта да ти кажем) Кашрдашијани? Мтв и како не преварити дечка? Емисија о бигфуту? Хистори и распале чињенице? Ванземаљци? ''Ванземаљци су нас створили''! ''КАКО ЈЕ ОВО (Исус Христ) ПОСТАЛО ОВО (највећа религија света)'' и остале глупе теме, који те само бацају у конфузију и скрећу с пута, из разлога што их нико неће гледати из неког критичног става, већ се се сви поистоветити са наратором емисије.

Па се ти чуди зашто је баш толико рекламирају.

Нет немој да гураш у ту причу, и сам знаш да је основно средство комуникације данас. Сад, што га користиш у друге сврхе и што су га искористили за порнографију и остале приче - то је опет твоја ствар и опет се враћамо на оно ''сам одговараш за свој реп''. Нико неће манипулисати тобом, уколико имаш мало мозга. Нико не може манипулисати тобом. А и манипулисање није забрањено. Друго је што ти је народ посрнуо, па лако пад под маневар других.

Јеби га, мени је асоцијација на кабловску премијер лига, њемци, шпањци, енбиеј, евролига, без чега искрено живот не би био занимљив.

Јадан ти ако ти такве ствари чине живот ЗАНИМЉИВИМ. Ето.

Mi spavamo. Narod neće da se zavlači u rizik da ga opet zajebu kao i svaki put kad je ustao a neće ni da se mrdne nego samo odmahuje rukom i gleda omiljeni rijaliti. Ugasi mozak i ne razmišlja o raspadu zemlje, samo neka ima šta da pojede i popije i bole ga kurac.
Što je i suština celog problema, sebičluk, manjak samopouzdanja i kukavičluk.

oće to sa kafićima i paradoksima...i mi tako u švabiji kad smo bili, uznemo jednu kafu i ceo dan blejimo, nisu mogli da nas isteraju...

tako ti je i ovde postalo, najeftiniji provod, kratki espreso, 130 dinara, i ceo dan blejiš...

delimično zato što nema posla, delimično zato što imaš d izcrnčiš za soma i po dnevno, delimično zato što smo navikli...

dnevnica je bila 30 maraka, tj. sat 2,5 maraka, pa koliko sati radiš, u srbiji, kod preduzimača, kad je moja tadašnja devojka imala 200 za ceo mesec u državnoj firmi...pa ti vidi, ne da sam rbačio nego sam pevao i pitao jel ima još...a sad? i ko je kriv?