Prijava

pa i ja sam majkumu svirao 6 godina armoniku nije mi otac kupio da mi stoje kao ukras.Steta sto nisam zavrsio 6 razred muzicke imao bih sad i diplomu.
I jebi ga odlucio sam da u zivotu nesto drugo radim i da mi muzika ostane hobi.

Sve u redu, brate, poštujem tvoj hobi ali, realno si pogrešio u naslovu. To NIJE komponovanje, već "organizovanje zvuka". Budi realan. A i elektronska muzika NIJE muzika. Ne kažem da je samo armonika muzika, ali, brate, budi realan i priznaj da elektronika ne može biti muzika. Poštujem tvoj hobi, još jednom da kažem.

Ne mogu da provalim da li si ti od onih sto voli da slusa jasara ili muzicar u nekom orkestru za klasicnu muziku pa elektronsku muziku vredjas :). Ti jesi muzicar realno sto ti kazes ali o komponovanju sam ubedjen da nemas pojma>oces reci da elektronska muzika nije muzika a sta je ovaj svirac u duduk https://www.youtube.com/watch?v=x8dqzTl0vUI
A sta je ovo da mozda ovo nije elektronska muzika https://www.youtube.com/watch?v=RkZkekS8NQU

Ne. Ja sam od onih što sviraju Jašara i što vole Jašara. I malo je nerealno da u celu priču ubacuješ Mišela Žara kad ga obojica ne znamo lično. El. muzika nije muzika jer ne ispunjava elemente koji su potrebni da bi se nešto nazvala muzikom. Muzika ne znači "zvuk". A ova kompozicije jesu nastale kroz el.instrumente ali nisu el.muzika. Budi realan. E, jebiga sad...

Зајебавао сам се са Фрути Лупсом али углавном сам копирао већ познате песме. Нисам таленат да смислим сам. А и мрзи ме да се цимам да учим кад немам музичко предзнање. Позз

Ja koristim Guitar Pro 5 i Cubase od programa. GP kao midi podlogu za kreiranje klavira, stringova i sličnog, dok Cubase koristim za snimanje lajv deonica, pretežno gitara i vokala.

Evo ti i moja zabava - http://chavez.bandcamp.com/

Nisam vičan elektronskoj muzici, ali znam ponekad da zabodem neki lepi bit pa ga kasnije iskoristim za neku akustik stvar, uglavnom.

Čavo "Van zaborava" ti je ozbiljna pesma ja da ti kažem.

Rabine vise od pola poznati u svetu nemaju blage veze ali marketing je cudo.
Stevane ovo sto si postavio je nesto najgroznije sto sam u zivotu cuo ciganski indie synth turbo folk band.
Stormtrooper☢ zna sta valja.
Chavez profesionalno nema sta

Hoce neko da napravimo neku zajednicku stvar?Evo ja jesam amater ali mozda mogu nesto da sklepam.Na primer neko od vas muzicara da posalje neku gitarsku melodiju ili slicno.Ili mozda neko da odpeva nesto, izrepuje pa da spojimo.
Eufrat sta ti znas da radis na kompjutoru, jel znas da sviras stogod?

Sviram ja gitaru, bas gitaru, ali sad sam hteo malo elektroniku da pravim. Gledam u ovaj ableton ko tele ništa mi nije jasno, može neki savet?

Gore desno ispod iksa imas 3 vertikalne i 3 horizontalne crte to ti je da prebacis iz opcije da pustas uzivo muziku u opciju aranzera(ili pritisni dugme tab na tastaturi).
Levo skroz imas kategorije(instrumente audio efekte).Kliknes na instrumente odes na primer operator-bass-acid bass(kliknes dva puta ili povuces)i otvori ti se instrument.http://prntscr.com/4avly9 ovo dole crveno dugme znaci da ti je taj instrument izabran da sviras preko kontrolera ili mozes na tastaturi(asdfghjkl i povisilice ne znam sad qwetyu)Na Z i X menjas oktave

Hvala ti, sada mi je 1% jasan, ostaje još 99! :)

Kako da sačuvam clip ili da ga snimim? Kako da napravim čitavu pesmu iz više klipova gde jedan kreće kad se drugi završi?