Prijava

Sančez je čovek koji je od faktički drugog centarfora iz Udinezea (neki SS) posta rendom veznjak. Koja degradacija. A Ozil je igrač nivoa Lamela.

Jebem ja tog igrača koji samo uz Ronalda može da zablista.

Bice to sve dobro, samo se plasim Velbeka.

Sancez je dobar igrac, samo sto ne moze da igra klasicnog napadaca i Venger je to trebao da zna kada ga je kupovao. Ovako im je glavna perjanica u napadu Velbek lol

Moram i ja da se nadovežem kad lupate. Ozil je kupljen za male pare jer se kurvao po svetskim metropolama sa nekim manekenkama i tako to. Odakle mu snage za tekme kad jebe ko lud? A Sančez je igračina u rangu sa Mesijem samo je mladji. Bar je bio prošlih sezona. Da ne valja ne bi igro za Barsu sigurno

Ozil je kupljen za male pare

around £42.5 million

male pare

EDIT

A Sančez je igračina u rangu sa Mesijem samo je mladji

A, troluješ, ok ok.

А да је ко Меси не би ни отишао из Барсе.

Larry Underwood
A ti nerviraš. Jesi svestan da je Ronaldo vredan 200 miliona evrova?
Pola mojih drugova kaće da im je Ozil omiljeni igrač u Realu. Msm dok je bio još tamo. Sančez nikad neće biti mesi ali je igračina

Čelsi realno ovo uzima s pola gasa, Siti drugi. Ovi ostali ne zna se ko je gori ove sezone.

A ti nerviraš. Jesi svestan da je Ronaldo vredan 200 miliona evrova?

Vredan je onoliko koliko je neko spreman da ga plati. A to da su male pare za Ozila dati 42 miliona je smešno, mogli su mnogo boljeg igrača za te pare da uzmu.

Podsjeti me na Mucke, kad Del Boj svercuje pomorandze i napuni stan njima. Onda im se deda razboli a Rodni podje da mu kupi nesto od voca i donese kilo pomorandzi.

al me nasmeja čoveče, kakva paralela :D

Jebeni imobile bi gazio

Ozil je kupljen za male pare

Sa zakasnjenjem..vrhunski trololo

Ajde reci kog igrača za 42 miliona boljeg od Ozila?

Axaxaxaxa, ajde beži u kurac

Dobar je Ozil ali se raspada u zadnje vreme. U Realu je plodio.

Pa dobro, možda ima lošu polusezonu, jebavao je i u Arsenalu na početku. Ja npr i dalje za Toresa mislim da je dobar igrač.

Pazi, znanje ne moze da nestane, moze samo da ti padne samopouzdanje i onda vise ne pruzas dobre partije i masis ono sto inace nikad nisi masio. To se desilo sa Toresom, sa Ozilom mi deluje kao da ga naprosto zabole levo jaje da se cima, barem tako deluje. Njegova fudbalska inteligencija nije sporna.

Ja ne znam dal si ti svestan da je Ozli u top 3 igrača na svojoj poziciji u svetu. To je prevelika stvar, a sad bol u kurcu ili šta jbg, valjda će da se iscima opet.
Tores je davao dal 36 ili čak 40 golova po sezoni čini mi se, te brojke mi se vrte po glavu. To može samo prvoklasan napadač jbg